sol i sinnet

Underbara dag. Vi har badat i poolen, ja faktiskt vi båda. Fikat en massa gott på altanen, stekt i solen & lekt. Noel var vaken redan vid 6 imorse, så jag testade att lägga honom för en vila nyss & det verkar ha funkat.. perfekt, för då jag kan nöta lite plugg några timmar. Imorgon är det åter till vardagen igen & dagis tills på torsdag för lilleman.. :)

Nu håller vi tummarna för att detta finväder ska hålla i sig tills helgen, såg på yr.no att det ska bli regn.. men det tror jag inte ett skit på, då det skulle innebära den fjärde helgen med skit väder på raken (håller kollen, eftersom vi köpte båten då & fortfarande inte kunnat nyttja den riktigt). Menmen..Hoppas allt är bra med er! :)




Emma S skriver:

Ja tack , vi har det underbart! Hoppas inte vädret blir lika illa som det ser ut på prognosen till helgen. Antar att Johan är ledig då. Irriterande att det är fint väder då man inte har möjlighet att njuta av det pga jobb och plugg. På lördag kommer vi hem för då ska vi på dop, men vi kanske kan träffas något efter det.



Kram


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar