måndag igen



Så var helgen över & den kom som vanligt lika snabbt som den försvann. I fredags var jag som sagt på casino med mamma, första gången vi gick ut ilag & det var supertrevligt. På lördagen var inte johan med i turneringen längre & ingen av oss var väl sådär jätte sugna på att gå ut, även fast det blev väääldigt lugnt på fredagen. Men vi hade ju ändå barnvakt & är ju ändå bra att gå ut ibland & visa att man faktiskt lever. Så vi åkte hem där vi hade barnvakterna & hämtade med oss Noel till stan. Åkte sedan till Noels mormor där vi fick umgås lite med ploppen några timmar, innan det var dax för morfar att hämta honom. Tyckte lite synd om honom som blev tvungen att flyga & flänga så, men inte han emot. "Hejdå mamma, hejdå pappa, hejdå mormor.. Kom morfar" sa han och sedan åkte de iväg.

Blev lite förkrök hos Lennie & en vääldigt lugn kväll på stan för mig igen, tror jag drack max fyra öl ute på hela kvällen, så kände mig knappast ens påverkad.. men det är skönt med sånna kvällar ibland med. Åkte hem innan krogen stängde & vaknade inte ens bakfull. Helt otroligt bra gjort!

Nu blir det en massa plugg, har äntligen fått min bok som man tydligen behövde. Brukar försöka köra kurserna utan böcker då det är så dyra & man ändå hittar det mesta på internet om man vill. Men affärsjuridiken var väl inte det lättaste jag gett mig på kanske & då jag frågade min lärare så sa hon att det kunde bli svårt för mig att ens få g utan den, så ja.. bara att köpa en då, tur man får tillbaka det mesta då man säljer dem. Nu som sagt.. en massa plugg & en massa kaffe.


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar