och löven ligger klistrade mot marken

Gårdagen startade vi på charm med en frukost, sedan gjorde vi stan då de öppnade.. eller ja new yorker endast. Därefter blev det magasinets loppis, fyndlagret och blåbergstippen, varav en timme på varje ställe. No rush. Sedan blev det lunch + efterrätt på ikea för 29 kr (är det fynddag så är det) och en långtur där. Avslutade med en sväng på indiska, panduru och lagerhaus, samt en sväng till rusta där jag köpte mig ett par "uggs" för 49 kr, som bomull mot tossingarna. Fanns endast i stl 37/38, så rekommenderar er som har den stl att skynda er dit. De var stor i storlek och som sagt... som bomull.
 
Lila/cerisa silkesgardiner 79 kr (ikea), lila pläd, 39 kr (ikea), blommor 29/15 kr st (ikea), krukor 5 kr/st (fyndlagret) hallbänk 100 kr (tippen), kopp att plantera i, 69 kr (indiska), tre gamla lampor 40 kr/st (magasinet), en gudomlig puff, 40 kr (tippen), samt några handdukar och småtjaffs från ikea, fyndlagret och magasinet. Se vad några små kronor kan göra stora skillnader i ett rum och vad mycket mer personligt det blir. Undra vilka historier som döljer sig bakom alla dessa prylar?
 
 
"Om ett hem inte har en trädgård och ett gammalt träd, så förstår jag inte var livets glädjeämne skulle komma ifrån" - Lao-Tse 604 f.Kr-531 f.Kr
 
Sedan har jag fastnat för Winnerbäck igen och hans texter mot mina ekavationer skapar en obalans. Näst sista veckan på kursen också och det känns tuungt.
 
Och såhär var bilen packad, då var vi näästan klar..

annie skriver:

ja men va fint det blev :)


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar