if you're dreaming about california.. don't wake up

Tanken var faktiskt att jag bara skulle skriva då jag hade någonting positivt att säga, men det blir ju som lätt lite tomt här då i min upp och nervända värld.

Jag har försökt att tänka positivt, försökt att vara i stunden, stanna kvar i känslan och hela skiten... men ärligt, hur jävla trevligt är det att vara i stunden, då man bara vill att den ska passera? Känns rent av ologiskt. Idag är en riktig skitdag... det var det igår med. Jag är så jävla less på att kämpa i motvind, att jobba dubbelt så hårt för att nöja mig med hälften. Jag är less på folk som lever på andra och tar andra människor förgivet. Less på folk som klagar på allt och aldrig kan inse hur jävla bra dom egentligen har det. Jag är helt enkelt så jävulskt le bortskämda människor!

Känns som jag ständigt levt kring dessa människor som svävar runt och jobbar någon timme på känsla. Men ändå kan dricka drinkar på krogen i en ny klänning, med en matchande snygg sminkning dom lärde sig på make up stores sminkskola kvällen innan. Eller springa in på affären och kasta ner veckans mat i vagnen, utan att behöva stå och jämföra tomat och köttfärs priserna i en halvtimme. Medans man själv i panik kastar in ungen på dagis kl 6 varje morgon och upptäcker halvsvägs till jobbet att man både glömde den rena tröjan och matlådan hemma. Så stressar man sönder sig, luktar svett och är hungrig tills det är lägligt att hämta på dagis kl 17. Det hade jag inte haft någonting emot om det bara var så att man hade någonting för det.

Men det känns mest som man arbetar varje jävla dag för att det ska gå runt för andra och inte fan får man någonsin en lördag sitta och käka kött på en restaurang, haha.. ja, ärligt.. det är fan det som grämer mig mest. För ibland blir jag irriterad på alla människor som ständigt blir bjuden på restaurang och inte alls uppskattar det, medans jag skulle göra vad som helst för att få sitta där en kväll. Ibland blir jag även lite arg på alla som handlar nya kläder, som får gå till frissan och utan ångest kan beställa in en fin whisky på krogen, fast de inte alls har slitit ihop för det själva. Ibland önskar jag bara att man skulle få känna sig lite jävla liten och att någon för en gångs jävla skull kunde ta hand om mig. För jag är inte stark det har jag nog aldrig varit, därför känns det som extra jobbigt att spela det jämt. Jag tror ingen förstår hur jävla hårt jag kämpat för varje resa. Men Ja.. nå fruktansvärt både psykiskt och fysiskt... fast allt hade kunnat varit så jävla enkelt.

Sedan att det är så jävla orättvist just nu att världens snällaste människa är svårt sjuk, medans ni andra fortsätter att gnälla över att pojkvännen glömt att köpa med sig en jävla mjölk hem. Sånt gör mig bara ännu mer ledsen och förbannad över allt. Känns som hela universum är ur balans ibland bara.

Haha Ehhhhh.. ja. Vet inte vad jag ville få fram av det här, bara sjukt jävla irriterad idag och orkade inte skriva någon djup poetisk text för att få ut det. Ni vet sånna där dagar som alla har, ska man blogga så ska man nog kunna skriva även om man har en dålig dag, det blir som mer ärligt så. Men jag känner på mig att jag kommer vakna upp dansande imorgon och utan att titta fånga den där nyttiga yoghurten iaf! :)

Nu ska jag faktiskt tänka positiva tankar och se framemot Malta som det verkligen är nedräkning för. Sedan blir det Vallsjön imorgon och surströmming..... terapi för själen verkligen. Kommer sakna skogen i Malta. Och jag hatar faktiskt inte alla bortskämda människor, det är bara det att jag ibland (typ jämt) kan tycka att jag är mer värd den där jävla köttbiten!

 


Light ombre on dark hair

Gjorde topparna lite ljusare igen, blev svajnigt bra. Helt sjukt vad håret växt på sista tiden, helt utan några hårprodukter eller preparat och endast med fructis shampoo+balsam. Har som jag sagt tidigare aldrig riktigt trott att alla dessa dyra produkter gör någon större verkan, mer än att det kostar alldeles för mycket. Fast sedan så har jag ju iofs aldrig använt mig utav några, så mycke möjligt att håret skulle varit i bättre skick med.. men det växer ju iallfall, huvudsaken dää. Använde mig av moods slingblondering, tycker slingfärgen är bättre än vanliga blonderingen.. men kan bara inbillat mig det också :p
 
 
Skitig spegel på jobbe.............

Happy days

 

Varför är vi så elaka mot varandra hela tiden?

Ibland känns som som att hela livet blivit en enda stor tävling och vi alla springer i en stor hög, inte tillsammans men tillräckligt nära för att vi ändå ska stöta in i varandra lite lätt ibland. Ser vi någon trilla så skrattar vi inombords, då det betyder att vi själva har en större chans att vinna. Vi springer tätt intill någon och säger någonting dumt om en annan tävlande, för att det ska skapa en irritation så pass stor att den ena ska putta ur den andra ur tävlingen.

 

Vi jämför oss med andra längst med vägen, alltid ser vi någon med liiite finare hår som springer liiite snabbare och genast är avundsjukan igång. Vi springer så jäkla snabbt så vi missar allting efter vägen och de personerna som lunkar på längst bak och faktiskt ser blommorna efter vägen är sånna vi absolut inte vill vara, finns ju inte en chans att dom skulle vinna loppet.

 

Från och med idag tycker jag att vi alla bestämmer oss för att ALDRIG prata skit om varandra, för vi har inte en aning om vad den andra faktiskt går igenom och har vi möjligheten så ska vi ALLTID hjälpa någon i våran närhet som trillat efter vägen. För det är rätt fascinerande att faktiskt sätta sig i gräset efter vägkanten och bara titta på alla dessa människor som springer loppet i ren panik. Stäng av det där jävla tunnelseendet för gott och se er lite omkring, ni kommer bli förvånad över hur mycket man faktiskt missar och kanske ni får reda på varför den "perfekta människan" alltid sprang snabbast? Den person ni helst av allt ville knuffa omkull, kanske var den som behövde den där hjälpande handen mest av oss alla?

 

"When someone is nasty or treats you poorly, don't take it personally.

It says nothing about you, but a lot about them"

 

 
Sluta spring... BA GÖÖÖRT!!

Sunshine vibes on repeat

In å lyssna på min nyaste mix "Sunshine vibes on repeat" på 8tracks. Helt överlägset perfekt till flummiga sommardagar!!
 
 
Även +10.000 som lyssnat och +500 hearts! För exakt så bra är den.. :)

A few days in paradise

Tillbaka till verkligheten och jobb efter några intensiva dagar på Malta. 30grader varmt, alldeles på tok för jävla varmt enligt mig och dom skrattar bara åt än där nere då man tycker det är för varmt redan och ska flytta ner.. men hellre det än att det regnar iallafall. Vi gjorde paceville två kvällar/nätter och ja, det var mer än intensivt.. men jävligt kul. Annars så gled vi runt i stora turist solhattar i solen, drack en massa öl, käkade skaldjur och svettades... men nå så helt sjukt mycket, men då drack vi lite öl så blev det bättre.
 
Jomen juste, fick ju den obligatoriska efter 3-4dagars "jag kommer dö" bakfyllan/vattenbrist ångesten. Så låg helt ärligt nästan en hel jävla dag och trodde jag skulle dö, haha.. jag brukar alltid boka in en dag extra för den där dagen, den kommer som alltid. OCH jag vet att jag vid det här laget som överlevande borde veta att jag kommer göra det även denna gång, men då det är som sockerdricka i hjärnan, man spyr, skakar, det faller stjärnor överallt framför än och man har sån fruktansvärd inre panik... nä då tror man faktiskt alltid att just den här gången så kommer man faktiskt stryka med :p
 
Efter den dagen så blev det rätt lugnt, förutom att vi drack öl konstant. Nån måste ha rånat oss på paceville förresten.. båda kvällarna, sjukt skumt JAG VET, men så mycket pengar kan det omöjligt gå då det är så billigt? Eller kanske.. sista timmarna är lite oklara, men vi beslutade oss för att tro att vi faktiskt avnjutit en jävulst schysst trerätters tillsammans som avslut på kvällen, då kändes pengarnas avsaknad mindre viktig.
 
Sista dagen var det bra den obligatoriska "länga ihjäl sig efter Noel ångesten", som också ALLTID infinner sig och då har jag som svårt att njuta av någonting faktiskt, tänker bara på avståndet till han och aldrig någonsin har jag velat lägga kinden mot hans mjuka kind, så mycket som just precis då. Värre ångest än dödsångesten. Men ja, vi drack öl hela dagen iallafall och käkade lite skaldjur, då kändes det lite bättre.
 
Dagen för hemgång så drack vi också en massa öl, tills vi kom på att vi skulle köra hem på natten så vi fick sluta. Så sista dygnet hann vi kolla på två lägenheter, åka längst upp på ön för att kolla läget där eftersom det är där vi helst vill bo, bli halvfulla, åka flygplan och även köra 58mil hem i inlandet, helt åt helvete fel håll i dimma och utan sömn på ett dygn.. but we made it. Hade man alltid hunnit sådär mycket på 24timmar, så hade man verkligen kunnat tatuera in fånga dagen och stå för det.
 
Vi kollade även på några lägenheter under dagarna, men dom låg alldeles i smeten och andra var alldeles för långt ifrån vattnet. Sliema & St Julians i all ära.. men det är som dom säger här, alla är galna och fulla där.. och vi kommer trivas bättre med Noel lite utanför. Så nu har vi bestämt oss för Bugibba, barnvänligt, finaste stränderna, men ändå nattklubbar, restauranger, shopping och sånt där trevligt. Plus att det är mycket billigare och utbudet är mycket större. Så antingen så betalar vi in depositionen nu och låser en lägenhet osedd, eller så gör vi som dom rekommenderade och kollar runt lite då vi ska flytta ner ist. Bostadsmarknaden är inte som i Sverige, där nere kommer och går en lägenhet samma dag och det finns inga bostadsköer. 
 
Nä nu ska jag faktiskt åka hem från jobbet.
 
Jag är sämst att ta bilder, men här är 1 av 3 iallafall. Satt på ett takterass och rökte lite vattenpipa och drack sprit.. eller drinkar mena ja juuu med paraply. Fint skaree va 

Bloppis

200kr. Endast testad. Passar en small.
250kr. Nypris 900kr från ASOS, aldrig använd. Passar en small.
200kr. Äkta peak klänning. Mycket fint skick. Passar en Small.
Bortskänkes: Sängstomme av lastpallar.
 
Intresserad? Skicka ett mail till [email protected]

Happiness is only real when shared

Plats på jobb och dagarna springer iväg och igår fick jag faktiskt en välförtjänt ledig dag med Noel. Vi tog första twinrix sprutan på VC i Liden och sedan var det utvecklingsamtal på dagis, så passade på att vara helt lediga, då ändå hela dagen skulle gå bort i bilåkande fram och tillbaka. Lillen var lika cool som vanligt, blev stucken och räknade till fem sedan var det bra. Eftersom han innan hade gruvat sig så mycket, så hade han fått bestämt både pannkaka till middag, glass till efterrätt och chokladpengar, tror det var uträknat av han för han verkade inte alls nå brydd över att ta sprutan då vi väl var där. Nu håller vi lite tummarna för att vi alla slipper några biverkningar. Jag höll ju på att få hjärnhinneinflammation av sprutan igårkväll, men det visade sig vara gammal hederliga huvudvärk, om det inte läkte av sig själv under natten, vilket iofs också skulle kunnat vara ett alternativ. Synd vare om mig iallafall, då det hade kommit sådär lagomt lägligt med hjärnhinneinflammation dagarna innan avresa :p
 
Vi skulle egentligen inte bila ner till sthlm fören tiiiidigt på torsdagmorgon, men så satt jag för skojskull och kollade på Connect hotel på Skavsta, där vi ska bo med Noel då vi åker ner på "riktigt". 529kr kostade det en natt för oss både ink frukosbuffé, så jävla värt för att slippa stressa ner som vanligt och få en sjukt dålig start på resan. Pina i sig öl för att hålla sig vaken, som bara resulterar att man blir sådär olämpligt lullig och trött. Satt efter jobbet imorrn så ska lillen lämnas hos sin morfar, sedan blir det full fart mot sthlm, så man kan suga i sig en öl lämpligt till middagstid. 
 
Edit: Var trött igår, vore ju fysiskt omöjligt att ta sig till sthlm med bil lämpligt till middagstid då man jobbar heldag i Timrå... men tanken var fin. Mer en öl som sängfösare kanske.. eller som senast till frukost.
 
 
Bjuder på en bild sedan valborg, då vi var i Skönsberg och träffade Bamse. Verkligen svin bra fixat med godisregn, fik, uppträdande med småstjärnorna, lekar för barnen, ansiktsmålning, lilla brasan och lilla fyrverkerier. 150g hamburgare för 30kr/st och en massa glada vuxna och barn! :)

SHAPE UP

Hoppar in en snabbis och tipsar om en ny tidning som jag förälskade mig i. Shape up heter den. Har inte riktigt fastnat för någon annan tidning, sedan är dom oftast alldeles för dyra. Men shape up har faktiskt allt, en massa bra träningstips och recept på nyttig och bra mat, men samtidigt inslag av skönhet, mode och psykiskt välmående. Sedan är priset 39kr helt acceptabelt, med tanke på vad mycket man får för det. Så det är till att rekommendera att köpa nästa gång ni står framme i kassan och funderar på en ny tidning! :)