en helg hos mamma

har lånat datorn hos mamma nu och tänkte sammanfatta ett litet inlägg på vad som hänt sedan sist, antar att ni dött av nyfikenhet, eller hur var det?

igår åkte jag iaf ner till mamma vid tolv tiden, hade som tänkt planerat att åkt ner tidigare då mamma tagit ledigt för att umgås med mig och noel, men noel skrek konstant till kl fem på morgonen, så vi var jätte trötta och ville sova ut lite innan vi drog ner över. sedan hämtade vi upp mamma och tog en tur ut till birsta, där fyndade jag ett linne, en t-shirt och en hoodtröja för 350kr tillsammans, då dom hade 50% på alla tjejkläder på carlings, najs! =D noel fick sig en ny pyjamas och en nalle puh dress och sedan blev det lite kaffekoppar, skålar och smått handlat på öb. då vi var klara i birsta åkte vi hem till mamma och började förbereda maten, så kom johan och åt med oss och sedan blev det idol och lite gotta.

idag har jag skjussat johan och swing till pokerturneringen dom skulle spela idag. sedan åkte jag och mamma ut till clas ohlssons, där köpte jag ett "julträd" med belysning att ha på altan och en locktång. sedan blev det kalas hos mormor och nu kommer mina kusiner från linköping och hälsar på, var länge sedan vi sågs så det ska bli riktigt kul att ses igen! : )

ha en trevlig lördag allesammans! : )

fredagsmys hos noels mormor : )

7ac21e18d944d9e16746b14215e506e4.png

Kolla varifrån!


kaffe med dopp

då blev man själv igen då (nästan, förutom johan o noel då), så själv blev man ju iofs inte direkt.. men iaf, emma och eleine har åkt hem, så det blev åtminstonde tyst.. och trist, mysigt med en massa tjejprat ibland.. : ) efter fem nu någongång skulle nog nattalie titta förbi också, blir väl att ta en kopp kaffe till då, en liiiten liiiiten skvätt bara för det sociala, vi tröck i oss 12 koppar idag på en gravid och två ammande, tyckte jag vi gjorde rätt bra ändå, eftersom man inte kan dricka hur mycket som helst då, får se hur noel reagerar på det här, han brukar inte vara känslig iaf, så det går nog bra!

nej, kanske ner o göra nån nytta!

naw

nu kommer johan med grabben från skåne, känns som dom är ute på en blind date eller nått.. tih, spännande!

kick start my heeeaD

då har man varit vaken sedan fem imorse och somnade inte fören efter ett inatt, så har inte alls blivit mycket sovet. noel somnade redan vid halv nio igår och då blir det såhär, han vaknar klar vaken vid fem tiden och somnar inte om fören flera timmar senare, nu har han precis somnat igen och jag har fått i mig en kopp kaffe så man vaknar till lite. från och med ikväll så blir det senare nattning och en extra timme att sova på eftermiddagen så han orkar vara vaken lite längre.

just nu är johan iaf påväg till midlanda och ska hämta upp en kille som kommit med flyget från helsingborg, han ska köpa våran s80, den har ju bara stått i snart ett år då vi inte använder den, så då kan man lika gärna dra in en slant på den nu när pengarna är behövliga.

ska snart ringa ett samtal som tar emot lite, bara klockan blir halv nio. ska ringa till soc för att se om man är beviljad något bidrag eftersom jag blir tvungen att gå utan inkomst i flera månader till. jaja, uppdaterar er senare.

om fyra timmar kommer flickorna iaf, huva vad lång tid det är kvar.. känner mig redan uttråkad!

update
dom tog mina uppgifter och skulle skicka ut ett brev som skulle komma imorgon eller på måndag. har inga höga förväntningar på att det kommer gå igenom, men då har man gjort det man kan iaf.


så var det kväll

tamtitam, vad har hänt sedan sist? inte ett jota. anna-karin har varit ner på en kopp kaffe och erik kom förbi med brödet vi beställt av honom, korgbröd tror jag visst det hette och farligt gott var det. nu ska jag gå ner och mysa med lillhjärtat innan han knoppar för kvällen.

och imorgon vid tolv kommer eleine och emma! :D

ännu ett samtal med försäkringskassan

hade för en stund sedan ett trevligt samtal med försäkringskassan

C - hur långt har ni kommit med min omprövning?
FSK - vi har inte börjat med den än, håller fortfarande på med ärendena sedan i maj
C - jag har varit utan någon inkomst sedan i augusti, hur hade ni tänkt att man skulle klara sig?
FSK - det vet vi inte
C - men vad vet ni då?
*tyst*
C - ser det ut som jag kommer få några pengar innan jul?
FSK - det skulle vi inte räkna med


spelade tydligen ingen roll vad jag sa sedan, de var stenhårda på att ingen kunde komma före i kön och att dom tog alla ärendena i tur ordning, så ja.. god jul, eller hur var det?


jag står själv i mammas knä


idag är vi glad

0-42627c9cca086951620c4131ce49ae1d.png

Kolla varifrån!


sov dig igenom vintern

medhåll eller ej, men är det bara jag som inte alls förstår mig på eller klarar av Petra Mede? det enda jag ser när hon pratar, är tyst eller gör någonting i huvudtaget är en stor mun som tar upp ett annars tilltryckt ansikte. tänker inte dömma ut henne för hennes utseende, då en komiker är till för att underhålla och hon med sitt utseende på den biten faktiskt lyckas jävligt bra, men ett taskigt yttre tillsammans med en sjukt irriterande röst som sprutar ut alldeles för mycket ord utan någon som helst mening, gör bara det hela outståligt. att hon sedan skrattar åt sina egna skämt, (så att ni alla ska veta var dom faktiskt är, eftersom dom helt saknar poäng) gör ju knappast saken mycket bättre.. Nej, mindre Petra Mede till folket, du förstör annars sevärda program som parlamentet med din närvaro!

en lång dag

idag vaknade vi redan vid halv åtta och klev upp, annars brukar vi sova till halv tio åtminstonde och då försvinner dagen iväg så snabbt. var nog för att noel somnade två timmar tidigare än vad han brukar göra, så jag hoppas det håller i sig nu, kan vara skönt med lite egen tid på kvällen då han somnat faktiskt. just nu ligger han ute och sover i vagnen tänkte låta honom sova i två timmar till och sedan ta två timmar på eftermiddagen då johan kommit hem, får se hur det går.. lite svårt att styra hans sömnvanor än, men vi testar! : )

imorgon kommer eleine och emma hit, blir riktigt trevligt, ska bli kul att se eleines stormage nu, snart dax ju, spännande! : )

på fredag åker jag och noel ner till stan tidigt på morgonen, för att spendera dagen med min mamma som är ledig då, sedan då johan slutar kommer han också ner och så stannar vi där över natten. på lördag ska johan spela en poker turnering i stan, så då umgås noel och jag ännu mera med mormor (mamma) och stannar en natt till hos henne. det ser vi fram emot! : )

ajo, ringde försäkringskassan också, det gick ju bra.. en handläggare skulle ringa upp mig inom två dagar, en evig jävla väntan bara. håller tummarna ändå för att jag fått brev av dom idag.

nej, nu ska jag kika på jul-inredning.. sköt om er och varandra! : )


julbeställning


tyckte jag var ute tidigt iår med att beställa julgardiner och dylikt.. men upptäckte nu att alla de gardinset jag funderat på att beställa från jotex var slut eller hade leverans tid i mitten av december, paanik! men hittade tillslut lite fint på cellbes, får bli en större beställning bara man får in pengarna från försäkringskassan någongång.. blir till att ringa direkt imorgon bitti för en riktig jävla utskällning, nu har jag inte råd att vänta längre.


färgat ögonbryna

57e62af133d03ed3047ed218ec6d8d8b.png

Kolla varifrån!


en dag med therese

idag har jag och noel haft en hel dag i stan med therese. tog oss en jäkla promenad också, från ljustadalen till rusta och tillbaka, tog lite över 2timmar även fast jag tyckte vi höll ett bra tempo. från rusta fyndade jag på ett presentkort jag hade kvar sedan tidigare.. tvål, ansiktsrengöringar, bodylotion, ögonbryn/frans färg och tvättservetter.. sedan fick noel en jättesöt mjukis-lejon reflex att ha på vagnen, det tackar vi för! då vi kom tillbaka efter våran långa promenad, så bjöd therese på kaffe och ny bakat, sötnöten hade ställt sig och bakat imorse! tack för en trevlig dag vännen! : )

nu har vi precis kommit hem igen och nörd som jag är så sitter jag redan här.. noel behöver lite pappa tid ibland också ;) till middag idag blir det varma mackor, gott det ibland!

och nu sover vi igen

0-6961a277471a3e92d944ea4234525752.png

Kolla varifrån!


nu är vi vaken och pratglad

0-7bf24c621f268c5717186690c814a18f.png

Kolla varifrån!


ändrade planer

ja, skulle ju som planerat åkt in till stan idag och träffat therese, men kände mig illamående, trött och allmänt sjuk imorse så jag orkade inte, plus att noel låg och sov till halv elva, så allt blev så sent. sedan gör ju knappast vädret saken bättre heller, grått och rått. men imorgon ska vi in iaf, om det inte skulle få för sig att bli snöstorm dvs.

nej, nu måste jag väcka noel, han har sovit i snart tre timmar så nu är det dax att vakna.

vila i frid

..och ett litet inlägg tillägnat till Joel Viklund som omkom i den tragiska bilolyckan i sundsbruk natten mot igår. Kände dig inte, men sörjer med alla anhöriga, därav min bror och hans vänner.. tragiskt, vila i frid!


kalas gånger två

idag har vi varit på lite tårta hos mamma eftersom hon fyllde år, sedan blev det tacos middag där och efter det begav vi oss till tobbe på ännu ett litet kalas, då han fyllde år igår. så vi kom hem för ungefär en timme sedan, har hunnit bada noel bara och nu tänkte jag skynda mig ner och se det som är kvar av parlamentet.

imorgon åker jag och noel ner till stan för att hälsa på therese, massa mys och trevligt! : )


radiohead - creep


födelsedagsfirande

idag är vi utvilade. liten somnade vid halv tio igår, vaknade 5 för att äta, somnade om och vaknade vid nio, eller åtta var ju klockan eftersom man ska ställa tillbaka den. så det var riktigt skönt att vi fick en lugn natt efter gårdagens, var verkligen välbehövt.

nu har vi precis druckit lite kaffe och noel ligger och sover lite. framöver dagen/eftermiddagen någon gång så ska vi ner till mamma som fyller år idag, grattis, grattis! så blir lite tårta och kalas. så då vet ni det! : )

kvällsbesök


sms panik

"vad är det för bild av dig som blivit taggad på facebook? du är ju nästan naken!" fick jag i ett sms av jessica för några timmar sedan, johan läste det och rusade upp till datorn och skrattade... vad stod det, undrade jag såklart och tog upp telefonen medan johan skrattade nöjt och av någon anledning fann situationen mycket rolig. jag tog upp telefonen och fortsatte att skrolla ner efter texten, (smart som man är) och där stod det ju klart och tydligt att det var ett skämt. (till johans besvikelse)

så skickade runt det till diverse personer i min telefonbok och tror nästan alla har hört av sig i panik, haha.. så sjukt roligt! är ni så fulla att ni inte vet vad ni gör gott folk? ;)


en vaken natt


såhär trött blir man efter att ha skrikit en hel natt..

igår var vi bjudna på middag hos emma och niclas, blev lax, potatis och romsås..och sallad förståss, riktigt gott! sedan blev det idol och alldeles för mycket godis för min del. vid elva åkte vi hem och hade som planerat tänkt få sova lite, men lillen ville annat och höll oss vakna till fem imorse. så ja, vi har nästan precis klivit upp. hela den här dagen försvann iväg och får se vad vi har tänkt göra av det som är kvar. kanske ta en sväng någonstans, kanske stanna hemma.. time will tell!


im back on track



tänkte för skoj skull testa mina favorit jeans, som redan innan graviditeten var sjukt tighta på mig... and guess what?? bara några cm kvar till knäppning, inget som en gummisnodd inte kan lösa. då jag testade dom senast för två veckor sedan resulterade det bara i en depp kväll utan något gott alls, eftersom jag var fetast i hela världen. så det var inte ett helt enkelt beslut att ta om jag återigen skulle våga mig på dom, med risk att förstöra ännu en helg.. men ja, vad säger man. det här gjorde min dag! : D


det var då

När jag var liten
Av: Jonas Gardell

"När jag var liten kunde jag trolla.
Jag kunde göra underverk, läka sår och gå på vattnet,
färdas obegränsat i tid och rum,
jag hade makt att förvandla världen eller skapa en ny.
När jag var liten kunde jag trolla.

Det var innan de lärde mig att jag inte kunde."


Noel och Anton! : )


tamtitam

jahapp då var det kväll igen.. tänkte ta på lilleman pyjamasen nu och se om han vill äta lite, sedan blir det nattning, fika och oskyldigt dömd. hm, det börjar visst om fem minuter ser jag, dåligt tajming.

imorgon ska jag ner till emma vid tolv, blir en promenad och så.. alltid lika trevligt! : )
 
nej, nu måste jag sluta nörda spel på facebook och sköta om mitt barn!


en storen pojk



då var vi hemma igen, efter att först varit hos bvc för en läkarundersökning, allt såg bra ut och lillen väger hela 5700g nu och är 57cm lång, huva vad stor han börjar bli.. känns i armarna efter en dag att han inte är så liten längre. då vi var klara där så åkte vi ner till noels gammel-gammel mormor, där var det kaffe, kakor och tända ljus, riktigt trevligt hade vi det.. och då johan slutade så kom han också ner dit, då vi var bjudna på middag där. nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och byta till mjukisarna, sedan blir det soffläge resten av kvällen!


bvc nästa


det är kallt ute

har tagit en liten promenad med vagnen flera varv runt gården tills noel somnade och nu ligger han ute i vagnen och sover. själv ska jag slita mig från datorn och börja göra mig iordning för dagen. blir bvc kl ett och sedan ska vi ner till noels gammel-gammel mormor och hälsa på.

blev även bjudna på laxmiddag hos emma och niclas på fredag, trevligt.. det ser vi fram emot! : )

lillhjärtat


en okreaktiv dag

Så vad har hänt idag? absolut ingenting. Noel har inte varit något större sällskap, då han sovit sig igenom större delen av dagen, vilket kommer resultera i en långt natt utan sömn om han inte bestämmer sig för att vara vakna snart. själv har jag passat på att sitta här vid datorn och inte göra någon nytta alls, förutom att köra en tvättmaskin, som förmodligen ska hängas snart och bakat en kavring, som tog ungefär 2sekunder att göra.

nu måste jag slita mig härifrån och göra iordning någon middag, även fast det tar emot. men vore dumt om jag satt kvar här då johan kom hem och bad honom göra middagen(?) eller vad vet jag.

en morgon promenad runt gården


Noel och hans kompis Anton! : )


familjerätten

idag har vi varit hos familjerätten, så nu har vi gemensam vårdnad och noel har tagit lidin som efternamn. då vi var klara där hade vi som planerat tänkt åka till mamma efter hon slutat jobbet vid halv fem och äta middag med henne innan vi åkte hem igen, men vi blev klar kvart i tre hos familjerätten redan (hade egentligen tid kl tre men fick komma in tidigare) så vi åkte hem direkt ist..

och nu kommer emma, niclas och anton på kaffe : )

vitt på gården


en trevlig helg med härligt sällskap

då gick ännu en helg mot sitt slut och den här helgen har varit helt underbar, har haft både mamma, robin och emelie på besök. igår blev det god mat, tv och tp spelande och idag har vi bara suttit inne och tryckt. Noel och mormor hade en lång pratstund tillsammans tidigare idag, han lyssnade intressant till allt mormor sa och svarade, så har han aldrig gjort då jag pratat med honom, men antar att det jag säger inte intresserar honom.

nu har dom åkt hem och jag har precis kommit hem igen ifrån en promenad med noel och nu ligger han i vagnen ute på altan och sover. johan är fortfarande ute och arbetar på gården vilket han gjort sedan imorse, så funderar på om man ska steka upp lite tjockpannkaka om ett tag till lunch, antar att han börjar bli lite hungrig.

imorgon ska vi till familjerätten kl tre annars händer det ingenting.. jaja, nu ska jag kika vidare!

90års kalas

igår var vi som sagt på 90års kalas, blev bjudna på världens goaste smörgastårta och marängtårta. vi passa på att trycka i oss några extra bitar för att riktigt fylla upp våra magar, då vi fortfarande inte hört någonting från försäkringskassan och inte vet då vi har råd att äta oss mätta nästa gång.. på vägen hem därifrån hämtade vi upp robin och emelie som sov över hos oss inatt.

ikväll kommer mamma hit på middag och stannar över natten, lika så robin och emelie. det blir en massa mys och trevligt! nu ska jag göra mig och noel klar och skjussa morbror robin ner till liden där han ska meka me nån bil. tjing! 


kärlek


friday frajdäj

idag då johan slutar ska vi till hammarn och hämta hans körkort som har kommit, behövde ju tydligen legitimation då vi ska till familjerätten på måndag, det hade jag inte tänkt en tanke på innan så skönt att den hann komma. och sedan åker vi direkt därifrån till johans gammel mormor på 90års kalas!


vinter på altan


åkte in på plantagen idag och köpte en massa vinterplant, hade man bara haft riktigt med pengar att spendera så hade det kunnat bli riktigt fint, men nu får det här duga tillsvidare. hade gärna kunnat lägga till en "prydnadskål" till båda krukorna upptäckte jag, trodde inte det skulle rymmas, men får se om man orkar rulla ner någon dag och fixa det. annars blev jag rätt nöjd, det blev bättre än tidigare åtminstonde.


altan städning

ikväll har jag städat ut hösten från altan och gjort vinter. imorgon ska jag och noel ner till min mormor och hälsa på lite sedan ska hon följa med oss en sväng utöver plantagen där vi ska inhandla lite ljung och annat att fylla upp dom nu mera tomma utekrukorna med.

nu blir det kaffe, tvn och en filt, burr.. det drar kallt här vid datorn.

på posten



noel fick sitt första paket från go-boken idag, en massa smått och gott.


vi tog oss en promenad


vindarna vände

Jag älskar när natten sluter sig kring mig, så mörk och livlös
inte alls lika välmenande som dagen.
Det gör det svårt för mig att begripa på någon tänkbar nivå
Jag är helt enkelt inte där
och tillsammans med avdomnads huds tomgångskörning, tappar jag lätt fattningen om mig själv.
Jag vandrar vilset runt utan mål, då flera timmars bortglömd tid aldrig mer kommer tillbaka.
Vad gör egentligen svart lättare att hantera än vitt?
Färglös igen,
som alltid.

Det är underligt hur snabba vändningar livet kan ta, den här texten är skriven för nästan precis ett år sedan.


en härlig natt

den här natten har varit helt underbar. noel somnade vid halv 12 igår kväll och vaknade inte fören johan åkte till jobbet vid halv sju. då åt han för att sedan somna om till kl nio igen, så idag är vi utvilade.. härligt!

just nu sitter jag och äter lite lunch och sedan får vi se om det blir en promenad tillsammans med anna-karin, eller om man tar en promenad själv lite senare. jaja, we will see!

snart helg igen och då ska vi på 90års kalas hos noels gammel-gammel-mormor! : )

tradera



vunnen auktion, 10kr + 22kr frakt.


lillahjärtat


rabarberkaka



6 rabarberstjälklar
1½ dl mjölk
200g margarin
3 ägg
3½ dl strösocker
4½ dl vetemjöl
3 tsk bakpulver

Ansa och skölj rabarberna, skär dem i 2cm långa bitar.
Koka upp mjölk och matfett. Vispa äggen och sockret pösigt och slå över den heta mjölkblandningen.
Blanda mjöl och bakpulver och slå det i mjölkblandningen.
Rör om tills smeten är jämn och smidig.
Klä en långpanna med bakpapper och slå snabbt i smeten.
Fördela rabarbern jämt över kakan och grädda den i 200 grader ca 20-25 min.
Skär kakan i bitar medan den ännu är ljummen och servera.


det är vinter ute

idag har jag och noel varit ute på en riktig lång promenad tillsammans med anna-karin, blev nästan två timmar, riktigt härligt väder var det också. nu hade jag faktiskt tänkt göra en raberberkaka i långpanna, men nu låter det som lilleman håller på att böka på, så han vaknar förmodligen igen nu.. så får se hur det blir me kakan!

han har även blivit stor och vuxit i sina kläder i stl 62.. så idag har han på sig den fina dressen han fick utav elin för första gången! : )

grattis till pojken


GRATTIS SANDRA OCH JOCKE
SOM IGÅR KVÄLL FICK EN LITEN POJKE!

Så otroligt glad för din skull vännen, längtar så tills man får se det lilla underverket : )


kaffe kaffe kaffe

nu har anton och emma åkt hem för någon timme sedan och jag har hunnit göra en kycklingsallad till middag som vi ätit, mer än så har inte hänt. tänkte ta och koka mig lite kaffe, men så kom jag på att anna-karin skulle kika ner ikväll så jag fick ta en liten snutt på glöggen hon brukade göra till jul och ta receptet av henne.. så då kan jag lika gärna vänta tills dess och se om hon kanske vill ta en kopp. har redan druckit tre koppar kaffe idag då emma varit här så lika bra att inte hälla i sig för mycket, vet inte hur lilleman skulle reagera på det. sjukt hur min kropp ställt om sig gällande koffein, förr innan jag blev gravid drack jag säkert tio koppar kaffe per dag, men sedan hade jag en period i början av graviditeten då jag inte alls kunde dricka kaffe och sedan då jag väl började dricka det igen så blev det inte alls lika mycket och knappt en kopp per dag, konstigt det där.. men skönt att slippa bli tokig om man inte får sin dagliga dos iaf, kan ju inte varit direkt hälsosamt att dricka så pass mycket som jag drack egentligen, menmen.. blev ett jävla gnatade om kaffe, måste kännas fruktansvärt intressant för er andra att läsa.. jähäjä, nu ska ja kika tv!

trötta pojkar igår kväll


snöööööööö



finns det något underbarare än att vakna upp en morgon och se att den första snön har kommit? precis som då jag var liten har jag vintern som min absoluta favorit månad, sommar och värme tröttnar man rätt snart på, men vintern vill man alltid få ut lite mer av. i år känns allt lite extra och jag har julstämning i kroppen redan nu, vilket annars aldrig brukar komma. har aldrig varit någon fantast av julafton, utan har faktiskt föredragit min egen födelsedag mer.. men den här julen har jag längtat till sedan i mitten av sommaren, för i år ska vi fira den här hemma i boda och för första året med vårat lillhjärta <3

sedan finns det inget bättre än en heldags/kvälls/natts skotertur, med en massa grillning och trevligt folk att stöta på överallt efter lederna. känner på mig att mormor till noel får komma upp hit en dag i vinter och vara lite barnvakt för första gången så vi kan åka ut på en riktig tur, själva.

mysdress stålmannen



Grattis intoxique!

Du har vunnit budgivningen Mysdress stålmannen Strl 62
Ditt vinnande bud var 1 kr.


film och slö kväll

timmar rullar på och så tog även den här dagen slut, har inte gjort mycket alls idag, varit upp till bispgården och handlat lite, annars bara legat i soffan och slöat. just nu kikar vi på evan the almighty och käkar lite grönskar och dipp. imorgon kommer emma och anton upp till mig, blir en massa trevligt det! : )

nej, nu ska jag se klart filmen! tjing

nattbesök

inatt har lillen slagit sovrekord, han somnade halv tio och vaknade kl halv åtta för att äta, för att sedan somna om igen och sova till tolv. han sov alltså hela tio timmar i sträck, helt otroligt.. och det tackar vi för då vi hade främmande här ända till halv fyra imorse, mange, rickard, swing, alex och en peter kom förbi oss igår kväll en sväng efter bykrogen, trevligt att träffa lite gammalt folk även om man inte kan dricka själv. men vid två tiden gick jag upp och la mig med lillen som redan då sov hur tungt som helst.

idag blir det bara lugnt framför tvn, en bra film och kanske någonting extra gott, för imorgon börjar vardagen igen och jag är tillbaka till mitt nya nyttiga liv.


på promenad med noel och mamma


kladdkaka och en mormor på besök

idag känner jag mig stundvis som i en helt annan värld, lilleman fick för sig att vara vaken halva natten och det var knappt någonting som fick honom lugn. fick somna tillslut vid tre tiden, inte så sent iofs men då man var trött och inställd på att sova redan vid tio så var man rätt le.

idag har jag och elin bakat kladdkaka som vi bjudit johan, jonas, lasse och erik på. och nu kom precis mormor (noels) hit, hon ska äta middag med oss ikväll, blir kött och kantarellsås.. gott dä! nej, nu måste jag springa ner och ta emot fin främmandet! : )


fredagskväll

tamtitam, då var fredagen snart slut. åkte och hämtade jonas i liden vid åtta, så han har ätit middag med oss, blev en riktigt schysst köttgryta som johan gjorde.. och nu har vi precis sett klart idol, tack o lov gick kalle vidare så man har en anledning att kika igen nästa vecka. nej, nu ska jag ner och socialisera mig igen, häjpa!

somna inte osams med dig själv


så var det fredag igen

då var ännu en morgonpromenad avklarad, så skönt att starta dagen med lite frisk luft och motion, det ger mig lite extra kraft och glädje för att orka med resten av dagen. nu ligger lilleman så fint i vagnen i hallen och sover, själv ska jag ta mig lite av gårdagens middag till lunch och sedan hinner jag förhoppningsvis ta en dusch och sätta mig här en stund igen innan han vaknar. att inte ha några planer alls för helgen känns också skönt, får se vad som händer.. (och fötter)! 


if i die tomorrow



I wake up to find myself after all these years
and where all the time has gone, still seems so unclear
cause there's no one else, since I found you
I know it's been so hard

I spent all my life looking for our innocence
I've got nothing to lose, nothing to prove
I won't make the same mistakes
now I know
that everything will be okay
if I die tomorrow


långpromenad i vackert höstväder

idag har jag och noel varit ute på en 80min promenad med anna-karin, sedan blev jag bjuden på kycklingsallad och kaffe hemma hos henne och blev kvar där i över två timmar. nu har jag och noel kommit hem igen och det är dax att börja med någon middag. fick även låna med mig en recept bok av anna-karin så lite sugen blev man ju på att baka någonting gott, men känns lite tråkigt då man inte får frossa i det själv, så nån som vill komma förbi på kaffe? jonas och lennie skulle väl iofs kika förbi senare ikväll som jag fattade johan (?) jaja, nu ska jag skynda mig att kika igenom hela internet medans noel ändå ligger lugnt och vilar...

ajo, noel har namnsdag idag.. för det är nils, efter hans gammalfarfar! : )

who are u??

oh, oh, i really wanna know.. trallalalala!

de senaste månaderna har besökarna på min blogg ökat kraftigt och jag har just nu i snitt 100 unika läsare per dag. det undgår ju inte att undra vilka ni alla är, så gör er till känna! : )


bvc besök

idag har vi som sagt varit på bvc, lilleman hade åter igen gått upp 500g sedan förra veckan, hans kurva går spikrakt uppåt och han börjar bli en riktig tjockis. då vi kom hem tänkte vi gå på en promenad, så jag la honom i vagnen men det slutade med att vi hamnade hos anna-karin på lite kaffe och där har jag suttit tills nu. mitt paket från gina har kommit idag, så bara johan kommer hem så ska jag åka och hämta ut det, spännande!

imorgon ska jag och noel ta oss en promenad tillsammans med anna-karin, sedan ska vi rulla oss in över stan fram över eftermiddagen, hämta upp mormor (noels) på jobbet då hennes bil är inlämnad och sedan ska jag sooooola solarium igen, härligt! jaja, nu ska jag försöka planera någon middag!

kanske hur kul som hellst

HAHA, jag dör..hittade igen en gammal artikel som jag minns att jag garvade sönder åt i flera timmar då jag såg den första gången.. sjukt kul! klicka här för att läsa den

jag vill komma i mina favorit jeans

jag vill gå ner alla min extra kilon efter förlossningen nu, nu, nuuuuu! hade tänkt ta mig en promenad till ikväll men nu blev det helt plötsligt kolsvart ute och jag litar inte på mörkret så jag stannar nog inne istället. och inte blir det någon promenad imorgon bitti heller för då ska vi till bvc, blä. just nu känns det som jag skulle kunna leva på k-special och äpple, synd att jag inte bara kan tänka på mig själv, utan på lilleman också som behöver få i sig näring. och inte verkar man deffa några kilon av ammningen heller, trodde allt bara skulle rasa av en på några dagar, veckor (?) men tydligen inte. jaja, känns sjukt onödigt att det ska vara fullt med godsaker i skafferiet då man inte får äta det iaf.

en månad - liten blir stor


en tisdagsmorgon


nu har vi precis varit ute på våran morgonpromenad, lillhjärtat sover fortfarande så jag ska passa på att baka lite frukostmuffins.


godnatt

..sovgott!


väntar i bilen, snart solning : )

0-62091dc96387219d130d92e942fcecfb.png

Kolla varifrån!


för jag ska sola solarium!!!

nu har min farmor och maj precis varit här och hälsat på. noel fick ett stort fint badlakan och sina första pengar att sätta in på hans konto. nu ligger lillhjärtat och sover, själv ska jag ta mig någonting att fika och börja göra mig iordning riktigt för dagen, för vid halv fyra ska jag åka till johans jobb och sedan beger vi oss inöver stan, han ska fixa nytt körkort, då han behöver ett giltligt legitimation då vi ska till familjerätten och jag ska äääääntligen få sola lite solarium, var nästan ett år sedan sist, början av november förra året.. har aldrig varit blekare än jag är nu, trots att jag har tattarblod i mig och aldrig blir riktigt ljus så känner man sig sjukt oattraktiv ;b .. men nu blir det ändring på det, brun lagomt till vintern, jäjä.. nu ska ja göra lite te o nån macka!

på promenad

28d706ab53559312c30f36fa12c6ce96.png

Kolla varifrån!


det är de små detaljerna

..som gör skillnad


(alla bilder är klickbara)


beställt från ginatricots webshop


nytt från ikea

var ju som sagt på ikea igår, blev inte handlat så mycket.. en orangefilt, ljusfat och ljus till vardagsrummet. och en massa olika burkar som jag fyllt med mjöler och dylikt till köket, sedan hyllor som burkarna egentligen skulle stå på, men nu gick det tydligen elkablar genom väggen där, så de fick plats på bänken ist : )

.. jo, juste köpte även ett babybjörn bärsele, var perfekt att slänga på johan då vi knatade runt på ikea! ;)

nu mera brunett


förändringar


..

nu är vi hemma igen, blev en massa handlat.. uppdaterar imorgon, nu blir det film!

yey

fick in försäkringspengarna redan igår, nu blir det ikea! :D

en höst promenad

åh, idag är det verkligen höst ute, luften känns frisk och träden är täckta av färgglada löv. har aldrig uppfattat naturen så vacker som den faktiskt är, det är så mycket man missat då man snabbt sprungit förbi.

jag och noel har iallafall varit ute på en lång promenad i det fina vädret och det kommer bli någonting att ta som en daglig rutin, en promenad före eller efter lunch. har fortfarande kilon att gå ner och kondisen är inte den bästa just nu, så det blir nog bra.

nu har han precis somnat efter att ha varit vaken hela morgonen/dagen, så då passar jag på att slå mig ner vid datorn en stund. då johan slutar vid fyra ska vi åka och handla och ikväll blir det nog lite film skulle jag tro.


plus minus noll

fick ett trevligt brev idag där det stod att jag ska få 19.000 utbetalt till mig inom en vecka för mitt ärr i armvecket.
annars är jag mest bara less..


trött kille efter en vaken natt

3e40c90b7ddff84379e93a3fffc6f5fc.png

Kolla varifrån!