ge mig MINA pengar

jag är så jävla less. less på försäkringskassans jävla väntetider, less på att att inte haft en krona övers sedan min sista lön i augusti, som liksom resten av sommarlönen gick åt till barnvagnar och dylikt. det är fan inte kul att läsa vad alla köper, fixar och unnar sig hela tden, då man själv inte har ett jävla öre. tack och lov har jag bara 300kr i utgifter varje månad och det är till försäkringen på bilen, för hur fan hade det annars gått? jag hoppas verkligen försäkringskassan ger mig mitt halvår rekorativt, för då ska jag tamefan köpa in allt till mig själv och hemmet som jag suktat efter i flera månader. Bläää!!

imorrn ska jag iaf på ica maxi och där tänker jag gå runt och leta något till BARA MIG SJÄLV (eller möjligtvs till Noel) och hålla tummarna att vi får våra pengar för 10 dagarna i veckan...

Godnatt!

tävling


"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från

PRIMON.se - leksaker & böcker på nätet hos Tant Ulrika!"

snoddas/kärleksmums/mockarutor.. kärt barn har många namn!

blev lite bakning idag, var så fruktansvärt sugen på det igår kväll, så bestämde mig för att jag skulle göra det så fort jag vaknade och så fick det bli. om ni nu också vill baka dessa chokladbitar så se till att ni har tillräckligt med florsocker hemma, det hade inte jag. så blev lite snålt med glasyr på sidorna (= ingenting alls). så jag skar bort dom bitarna och slängde dom åt heeelvete. men resten blev super bra iaf : )

här hittar ni receptet! : )




en nyvaken hjälpreda i köket


dagens plutt

morgon outfiten

eftemiddags outfiten


de små sakerna som egentligen är störst

tidig morgon, en sambo hemma, kaffe och nyhetsmorgon. trodde faktiskt att vi skulle ner till fyndlagret idag, men johan hade tydligen svarat mitt inne i sitt cs spelande och det var inte alls idag han hade tänkt, buhu. tro jag ska ta med mig Noel ut på lite pulkåkning sen, om det inte är för kallt ute? har faktiskt inte kollat graderna än.

imorgon ska nog jag och Noel ner på maxi och handla iaf. blev ju aldrig i förrgår, hade åkt fem minuter då jag ångrade mig och svängde ner till Emma och Anton ist, dagen efter (igår) var det som planerat att jag skulle åka ner igen, men det var så fruktansvärt kallt ute, så jag gav fan i det och satt inne och drack kaffe istället, Haha. men bättre lycka imorgon, för nu behöver vi verkligen fylla på lite ;b

johan har även lovat mig att jag ska få göra en liten beställning hos stilero.se eller eikkala.se, har hittat så sjukt mycket fint där 8 super fina saker som kommer förgylla vårat hem för ynka 500kr. men det blir nästa vecka då vi får in pengar, skulle få för johans 10dagar förra veckan, men fsk strulade ju som vanligt. skulle egentligen fått dom pengarna i slutet av september, men dom hade tydligen en uppgift fel utan att kontaktat oss, suck.

lääängtar ihjäl mig iaf, de senaste 4 månaderna har jag unnat mig 1 bikini och 3 små saker från eikkala för 249kr. tack och lov har vi haft en massa presenkort att bränna, annars hade jag förmodligen självdött.

jaja, nu ska jag kika igenom alla internet sidor som finns i världen, för att få så mkt som möjligt, för så lite som möjligt. sjukt vad ekonomisk man kan bli och vad bra man klarar sig på bara johans lön om man bara vill och köper sånt som är väsentligt.

Ha en skön söndag alla, för det ska vi ha!


gammalt blir nytt

eftersom vi bor i johans farmor och farfars gamla hus, så kan man hitta en massa smått och gott i diverse utehus och skrubbar. de här gardinerna, duken och filten (på sidan om soffan) hittade jag idag. jätte fina vita virkade hantverk, passade super bra gjode de också då jag länge velat ha ljusare i köket, men inte haft råd att lägga ut flera tusen på hissgardinerna jag vill ha. så det här får duga tills vidare.




den här gardinen var en hel längd, men jag rullade upp den med hjälp av några snören jag hade hemma. blev ett litet glapp på bägge sidorna. där hängde jag upp lite kort och ett hjärta i några snören. på baksidan av hjärtat skrev jag upp mitt kanelbulls recept, så lite praktiskt blev det också. tänkte kika om man hittar några fina vita tyghjärtan och dylikt att hänga där istället..

jaja, man få ta vad man har och göra det bästa av det! : )


ge mig


hittar ni hos Eikkala för 115kr


en fet önskelista

Sitter och skriver en önkelista till hemmet. kök, vardagsrum, badrum, sovrum och allt därtill. är en hel del man vill ha kan jag lova, men den här listan ska betas av, allt eftersom, sakta... men säkert! någon liten grej i månaden borde man kunna unna sig sen och tillslut är allt komplett. (?)

vad vore livet utan en väntan och någonting att se framemot? att alltid ha och få allt man pekar på skulle inte göra livet fulländat. snarare tvärtom, det skulle ta bort den viktigaste delen, längtan!

Skid row - youth gone wild


dagens mysoutfit


alldeles för stora adidasbyxor, min favorit t-shirt från carlings (byte från första bilden ;b) och en av mina hoodies från carlings. så här uppklädd är jag oftast nu för tiden ;b


ändrade rutiner, bättre sömn

Det här med sömn då. Noel hade en period då han sov hela natten (21-6), men det gick snabbt över och han började snart att vakna var tredje timme på natten för att äta, nu var det ingen liten snuttning på flaskan "bara för att" utan han var verkligen hungrig och drog i sig 180-210ml ersättning. det var inte heller alltför ovanligt att han vaknade upp vid 3-4 tiden för att bestämma sig för att vara vaken och leka några timmar.

så i förrgår, gav jag mig bara fan på att han skulle sova riktigt på natten. istället för att sova varannan timme under dagen, så fick han vara vaken 3-3½ timmar i sträck. visst de sista 30minuterna var lite kämpiga, men det funkade bra och han somnade direkt. istället för att ta sista vilan vid 17, då han somnar för natten 20. så fick han sova sista vilan vid 16 istället och var sedan vaken från 16:30 till 20, la honom då i sängen och han somnade direkt av sig själv. sov sedan till 4 på morgonen, det är ju ändå 8 timmar = väldigt okej. somnade sedan om direkt efter han ätit och sov sedan till 8 igen.

inte bara sömnen under dagen ändrade jag på, utan jag sköt fram lunchen lite och tog middagen lite tidigare (=inget mellis = skönt), så middagen (havregröt) blev där vid 17 istället och då var han riktigt hungrig vid 20 och drog i sig en hel flaska välling, i vanliga fall brukar han få ersättning här och inte alls orka få i sig allt då vi haft middagen alldeles för sent. så ja, bara man ger sig fan på att det ska fungera så går det.

igår kväll somnade han mellan 20:15-20:30, fick vagga honom i sängen ett tag men sedan sov han ostört (förutom ett napp instoppande vid 21) fram till 4 imorse, somnade då om för att sedan vakna kl 8.

Nu kör vi på samma idag och håller tummrna för att detta ska hålla i sig!

tävling



Jag är med och tävlar om ett presentkort hos
FrökenLavendel i Nikitas blogg,
Tävla HÄR du också!


maxi

Nu ska vi (Noel och jag) göra oss klara och åka ner till ica maxi för lite handling. och påvägen hem ska vi stanna förbi hemma hos emma och anton. tänkte att vi skulle åka lite pulka med pojkarna, men nu verkar det vara lite för kallt för det ute?! aja, nu ska vi rulla snart! : )


tänt var det här





kasslergryta med ris

088d03b911a4e4d6d9d5d6c44e383a3c.png

Kolla varifrån!


grön, von sydow.. en Ebba!

jessica väntar en flicka, en liten Ebba.. och kanske Noels blivande fru.

små fix i hemmet - man tager vad man haver

är helt slut, har inte suttit ner en sekund sedan 7 imorse. städat hela huset, tvättat, möblerat om och tagit hand om en liten pojke och allt det nu innebär. har försökt gjort det bästa av situationen hemma, då det är så mycket jag vill fixa och ändra, men eftersom jag och försäkringskassan inte är kompisar så har jag fortfarande inte börjat få min föräldrapenning, så då får man ta det man har hemma och göra någonting av det och det fungerar ju faktiskt ockå, sålänge åtminstonde. såhär kan det bli iaf!




hittade ett gammalt fint skrivbord att ha i vardagsrummet, blev en mysig datahörna också slipper vi datorn på vardagsrumsbordet. slog ihop lite små plock ur "inrednings skåpet" till en ljusdekoration. bättre än ingenting.


våran hall har det varit halv kaos i, för mycket av mina skor och johans arbetskläder. korgarna passade perfekt som förvaring till Noels små vantar och mössor, även våra fick sig en egen korg.


efter julaftonen har våran servis stått kvar och tagit upp en hel bänk i köket. även extra bordet har stått kvar, då jag väntat på att få beställa nya gardiner och tänkte ta itu med alltihop då, men ja.. kan ju dröja ett tag till, så bara att ta tjuren i hornen.


lyktan passade perfekt i badrumsfönstret tillsammans med en liten blomma.

.. nu blir det kaffe och väntan på johan.


vi vänder oss


sover jätte oroligt om nätterna nu, då lilleman fått för sig att lägga sig på magen ibland och sova. tycker de hänt otroligt mycket de senaste veckorna, man hinner inte riktigt med sig. 5 månader om två veckor, helt obegripligt.

(3 timmar kvar, sedan vet vi mer om jessicas och jockes lilla älskling, spännande.. så inihelvete)


tävlingar

"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från Designat ~Scarpbooking & Inredning hos Tant Ulrika!"

"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från MeAndMyHome - Heminredning i Lantlig Stil hos Tant Ulrika!"

tidiga mornar

klockan är sju. dismaskinen är in och ur plockad, golven är dammsugade, tvättmaskinen är igång, kaffet är kokt, noel har ätit frukost, lekt och redan hunnit tagit först vilan.. han kände nog att 5 var liite väl tidigt att kliva upp, så han pallade 1,5timmar innan han slocknade. och vad ska jag göra nu?

tävling


”Jag tävlar om tvättmedelstunna i valfri färg från Lauras hos Carolina – var med och tävla du också!”


tävling


jag tävlar om en goodiebag värd över 10 000kr
tävla här du med.

Vinstlista

:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask
Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.

små, små mirakel

pratade nyss med jessica. dom är ju påväg till sthlm nu och ska kika på den lilla människan inuti hennes mage. och jag dör av spänning. varför känns alla andras graviditeter så mycket mer spännande än min, Haha.. komme nog tappa känseln i hela kroppen då hon hör av sig om att dom är påväg in till förlossningen. spännande är det och imorgon får vi veta om det är en liten Liam eller Ebba i hennes mage, Hoho. nu måste jag dricka lite kaffe till för att lugna nerverna, snart dax för Nollsing att vakna också, brukar hålla 2,5 timme rätt precis. tjing!

tänkvärt

Försök att ta tillvara
allt gott som livet ger.
Se det stora i det lilla
så kan guldkornen bli fler.

Ge dig tid att reflektera
en stund i lugn och ro.
Låt sanningen bli vetskap
men släpp även fram din tro.

Och när du möter mörker
och livets tvära kast
– känn då hur livet rör sig
och ljuset får kontrast.

Känn att du får styrka
av allt som gör dig svag
– att där finns nåt att lära
av allt som sker var dag.

Siv Andersson

almanackan

vilken tid det tog att designa almanackan, här är iaf framsidan.. längre än så har jag inte kommit än.


solning

-fa07dbeebcc2354bdd4a60baef4f970.png

Kolla varifrån!


nu drar vi på babysim


designa din egen almanacka


det här sitter jag med just nu. en perfekt present till sig själv och som mammor är vi alla värda det. det här är någonting jag tycker vi alla ska få kunna unna oss och ett fint sätt att alltid ha med sig sin familj på. sen vet vi hur svårt det är med planering (går inte) då man har barn, den här kan åtminstonde hjälpa er en bit på vägen och det finns tusen olika funktioner för att få just din almanacka så personlig som du vill ha den.

den är ju såklart perfekt för er som inte har barn med, för skolan, jobbet osv..men det förstod ni nog själva! : )

Här är sidan iaf! : )


tack men NEEEEEEEEEEEEEEJ...... tack!

Men iaf..den där killen, Joel Kinnaman eller vad han heter. är det bara jag som ser hur otroligt osnygg han egentligen är? en pinnig kille utan muskler, med ojämn skäggväxt och tunna okyssvänliga läppar. Tänk bort den charmiga bad-boy blicken och kvar blir endast en ful 30åring. Taaadaaahhh!



en lugn morgonstund

vad jag älskar sånna här slö bara-vara-hemma-dagar. ingenting är planerat och all städning är gjord. alla komihåg grejer är ner skrivna på ett papper och därav uttagna ur mitt huvud. noel ligger i vagnen ute och sover, kaffet är varmt och nyhetsmorgon står för underhållningen. uppskattning av saker har förändrats sedan man fick barn, en sån här stund är guldvärd.

och utan min satans magkatarr så vore allt perfekt, men antar att det är resultatet av för mycket stress och kaffe tillsammans med för lite mat. håller tummarna för att det ska gå över igen, var nästan ett år sedan jag kände av det riktigt nu, då det försvann i och med graviditeten.. jaja, jag njuter iaf..

the tournament - grym film


Noels försök till att krypa


Nolle står i soffan


söndagsmys

idag blev jag, johan, noel, elin och robin bjudna till andreas och betty på smörgåstårta och gräddtårta. trevligt och gott! nu ska noel få bada sedan blir det nattning, chips, dipp och falk film. älskar söndagar!

äppelris till mellis



..och receptet hittar ni här!


våran helg

har egentligen varken tid eller lust att skriva.. men nån sjuk dragningskraft drog mig till datorn, so what to do.

igår blev det gomiddag och lite vin med johan, elin och robin. nu är grabbarna ute i garaget och mekar bil, elin sitter nere vid datorn och Noel sussar sig lite. ska snart påbörja någon middag igen, blir kööött, potatiskrocketter, sås och sallad. kladdkaka med grädde till efterrätt också som det ser ut, gottgott! ska även orka ta mig en sväng till macken och köpa lite karra till kvällen, blir nog lite film och så. jäjä, ha en trevlig kväll allesammans! : )

jag och bebisen idag


sega kilon


4 more to go. sen är vi tillbaka där vi en gång startade. de sista kilona har verkligen varit sega, men så har jag inte gjort ett jota för att de ska försvinna heller. (förutom några timmar matstrejk per dag). på måndag ska jag börja med lite mage/lår/stjärt övningar, morgon och kväll.. som planerat då, får se hur det går.


en helt vanlig morgon i våran familj


efter frukost, påklädning och mys så leker Noel lite. själv dricker jag en stor kopp välling, står mig faktiskt på den ända till middagen + en massa kaffe förståss. jaja, nyhetsmorgon och efter tio är ett självklart val!


sedan är det dax för första vilan och den tar han ute i vagnen. nu har jag ca 2timmar över till mig själv och det resulterar i panik och prioteritet. vad ska man passa på att göra? fejjan och kaffe, typ. : )


like we did back then

jag ger upp. har gjort om grötkokningen fem ggr nu, glömmer skiten på spisen varenda gång. ska jag behöva stå och stirra på skiten för att inte glömma bort den, eller ställa ett alarm iofs, men då lär jag inte minnas varför det ringer. jäjä.. sparar äppelbitarna, bättre lycka imorrn. stackars noel blir utan mellis nu (?)

imorrn skulle jag som planerat åkt ner till stan och hämtat elin. men nu verkar det som hon kan åka med min bror ist, kanon! blir ett glas vin med elin och en massa prat antar jag. låter nog som jag sitter och pimplar vin varje helg nu, men jag har fan inte druckit mer än 2 glas (som är typ 1/4dels fyllda), Haha vad håller ja på med? jag får ju egentligen dricka tjugo glas om jag vill, orka försvara mig. men ja, man vill ju ha kontroll och inte känna sig vinglig då Noel kan vakna och behöva vaggas om. + att jag glömmer bort mitt vinglas nu för tiden och det har till och med hänt att jag lämnat en skvätt för att jag inte orkar dricka upp, Haha... VAAA?? låter ju helt sjukt ja vet. men antar att man tänker lite annorlunda om saker och ting nu, lika bra det.

nää, säängen väntar. vi tänkte se en film, men jag samlar hellre energi inför morgondagen.. lääängtar sönder! : D

barnmat - från 4 till 5 månader

Köttfärssås med morots och potatispuré
500g köttfärs
18 msk vatten
12 potatisar
6 msk smör
18 morötter

Koka köttfärsen med vattnet ca 5 minuter, rör om med en gaffel eller finfördela i en matberedare. Koka potatisen och mosa tillsammans med smöret. Koka och mosa morötterna.

Fisk, grönsaks och potatispuré
300g fisk (typ torsk)
10 potatiar
5 morötter
8 msk ärtor

hacka potatisen i tärningar och morötterna i skivor. Koka till mjuk konsistens, låt ärtorna koka med de sista minuterna. koka fisken ca10min (eventuellt i skyn efter grönsakerna). Tillsätt matfett och mixa allt till en slät massa.

Kycklingpuré med ris
3 kycklingfileér
4 morötter
4 dl ris
1,5 dl ärtor
9 dl vatten
2 lagerblad
8 pepparkorn

Koka ihop allt. plocka bort lagerbladen + pepparkorna. späd pch mixa.


barnmat - done






tog bara sådär 8 timmar (ink barnpassning), men för ca 40 portioner (1,5-2dl per port) så är det en ganska fin summa att tjäna på att "bara" gå hemma, skattefritt och allt. lägger upp recepten om en stund, att rekommendera allihopa.. svin gott var det och köttfärssåsen med grönsaker och potatis fick högsta betyg av Noel, då han tröck i sig en hel portion till lunch. om ett tag ska jag göra "äppelris mellisen". men nu kaffe, har bror här på besök : )


tog tid det här

5a5eeffabb6259eeb88ede74cf1f9079.png

Kolla varifrån!


storkok av purér, två.

De senaste dagarna har det blivit tidiga mornar för oss, 6-7 har han fått för sig att kliva upp. men inget mig emot, det passar lägligt då johan åker till jobbet och sedan har han somnat för kvällen kl 20 varje kväll.

nu ligger han ute i vagnen och sover och själv ska jag starta stor kok av purér, har fått låna en stavmixer av emma, så nu ska det nog bli mer mosig konsistens. tyckte de förra purérna blev lite för grova, så de sparar vi till längre fram ist. jaja, lägger upp recept och sånt då jag är klar! : )

den har en titel också, men den vill jag inte avslöja än

Djess, djess.. djess. påbörjade att skriva en novell för lite över ett år sedan och trodde att den hade försvunnit med min gamla dator då den kraschade. men vem är smart om inte jag? hade tydligen skickat den till mig själv på mailen.. lycka! nu tänker jag fortsätta där jag så fint avslutade och kanske kan den få bli bok en dag, som det var tänkt i början.

bjuder med mig av de första raderna, enjoy!

Kap 1 - vi lever för sakta och snart tar tiden slut

Jag är i varje hörn av rummet, ljudlösa skrik dämpas av panik. Väggarnas fästen spricker, dom krymper, jag krymper. Får inte plats längre, luften får inte plats, den tar slut, andas med mig, min luft räcker inte till. "ta inte på mig, snälla kom närmare" vill skrika, men orden når inte ut, ljudlöst, svart...tomt.

Om du skriker ensam i ett tomt rum, så kommer orden som stenar tillbaka mot dig, de studsar mellan väggarna och lämnar stora blåmärken på din hud. Det kommer aldrig spela någon roll hur mycket du försöker dölja dem med tyger, de har inte alltid funnits där, men de har blivit större med tiden och de kommer garanterat inte försvinna idag.

Rummet känns tomt, trots att väggarna är fulla av tavlor, planscher, och alldeles för mycket texter. Lika tomt som mitt inre och minst lika fullt. En tvåa blir lätt för stor när man inte är van att bo ensammen. Jag är nog ioförsig lika tom nu som den dagen vi träffades, du fyllde aldrig någonsin upp någonting, ändå lyckades du ta med dig allt då du gick.

..resten får ni läsa då den publiceras som bok.. om tio år eller så ;b


nollebolle försöker dricka själv


melissa horn - säg ingenting till mig


fynda på maxi


halva reapriset. ord pris 79, rea 55/2= 27kr


inte rea, men billigt ändå. mössa och vantar under hundringen.


idag har vi hunnit med mycket



då var vi äntligen hemma igen. Noel var världens sötaste på ica maxi, jollrade och skrattade på som bara han kan. alla andra föräldrarna stirrade avundsjukt på oss, då min unge var så mycket snyggare än deras. Haha, det är även sant. 

hunnit med ett kaffe besök hos pappa och brorsan hann vi också med. Noel gillar sin morfar och morbror och skrattar glatt åt deras utseenden, Haha.. nej, men ser ni att min brorsa och Noel är lite lika varandra? : )

Nu: Kaaaaaaaaaaaffe!


på maxi

0-197bbfb056f4fcc3550c4393d0b77352.png

Kolla varifrån!


mathandling

eftersom det inte blev nå babysim igår, så blev det ju inte heller någon mathandling som vi hade tänkt. så nu rullar jag och Noel ner över birsta för det istället, skönt att vara ute i tid och i morgon lugnet.. vi och pensionärerna, i guess. : )

far och son




det här SKA jag handla så fort mina pengar kommer..

- vit färg (måla om två hyllor + en möbel)
- vita shabby chic bokstäver. M, Y och S!
- vit småsten från ikea
- "tvättmedels tunna med skopa"
- din, min, gäster handukskrokar
- "krona" prydnad från jotex.se
- "servettförvaring" från eikkala.se
- vita ljuslyktor till hyllan i hallen
- väggord till hallen
- vita hissgardiner till köket från halens.se

tävling


"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från

MeAndMyHome-Lantlig inredning hos Tant Ulrika!"

what to do, what to do..

det blir inge babysim idag. en massa olika faktorer som spelar en roll, men framför allt.. johan hade missplanerat hela dagen och hann inte köra klart tills vi blev tvungna att åka (kl 16). här hemma var noel vaken och jag hade verkligen inte tid att packa eller göra oss klara på några minuter. att mitt huvud sedan var fullpackat medan resten av kroppen var tömd, gjorde ju knappast saken bättre.

noel sover, johan ligger på soffan och jag dricker en kopp kaffe och funderar över livet. blaha!

this is noel todääy


nytt: måndags listan

kör på nikitas tips om en måndagslista, som tar fram positiva saker i vardagen.

idag är jag glad för att..
- jag har världens underbaraste son (som varje dag)
- jag har äntligen tagit tag och fått ordning på Noels rum
- jag har bytt gardiner och gjort fint i sovrummet
- det är babysim imorgon
- Noel sover bra på nätterna
- jag sov 12 timmar rakt av inatt = utvilad
- det är snart löning (barnbidrag + fsk)
..och säkert en massa mer, som ett trött huvud inte kan komma på..


tävling



Jag tävlar om ett presentkort värde 500:- hos

Louiseinteriör i Nikitas blogg tävla HÄR du med!

hjärtat endast två veckor gammal


kvällsfika


lilleman sover numera på sitt rum (rummet intill vårat)



tips på mellis

Har funderat mycket på vad man ska kunna ge Noel till mellis, för att det ska slippa bli "banan, päron yoghurt purén varje dag =dyrt). och bara banan är ju stoppande, så det väntar vi med då magen precis kommit igång igen. Hittade iaf det här receptet som lämpar sig till barn från 4månader, så tänkte bjuda med mig av det! : )

Äppelris

1dl grötris
7d vatten
4-5 "söta" äpplen
1 kanelstång

koka riset och kanelstången i vattnet ca 20min under lock.
skala och klyfta äpplerna, lägg dom ovanpå riset.
koka utan lock tills gröten får en bra konsistens, ca30min.
ta upp kanelstången och mixa gröten.

..även att rekommendera till större barn, bara att strunta i att mixa gröten och mosa äppelbitarna lite.

ointressant för icke föräldrar.. och säkert ändå..

Noel har de senaste två dagarna sovit över nattmålen och därmed sovit hela nätterna. får se hur länge det håller i sig denna gång, sist han började sova hela nätterna höll det i sig ca 2veckor, sedan kom det någon slags tillväxperiod imellan, men nu är han ju så pass stor att han ska sova hela nätterna.. så ja, kanske, kanske.

åt även över 1burk biff stroganoff idag + en halv burk fruktpuré. fick skynda mig att fixa iordning mer då burken var slut, så han skulle slippa bli så frusterad som han blir om det tar en sekund mellan skedarna. slutade med att han fick i sig 1/3 del burk till. bra där!

magen hans har faktiskt också kommit igång nu då jag inte ammar honom längre, han total vägrade bröstet, så det är både skönt för honom och mig att vi kör på flaskan nu ist, ammning var inte riktigt min grej iaf, då det var mkt krångel och gnäll var och varannan gång han skulle äta, åt varannan timme och kunde inte få någon hjälp av johan då det gällde matningen.. men iaf, magen är igång igen och nu tömmer han sig 1-2ggr per dag, pöörfekt!

så nu är vi äntligen på rätt spår med allt. kan erkänna att bebis tiden inte är min favorit direkt, det är ju nu det roligare börjar och bättre blir det ju bara. han har fått en personlighet och man får det man ger tillbaka. hade gärna kunnat haft en tätt inpå (ca2år) förut.. men inte nu. så nöjd som det är med honom nu, kanske om fleraflera år som jag känner just nu iaf. man blir så fast och bunden med en liten, så först ska jag (vi) njuta av friheten att ha en storpojke, då man kan göra en massa saker igen, både på eget håll och tillsammans. sedan tycker jag att det är viktigt att liten får vara liten. men ja, vilket ointressant läsande, Haha, huva.. stackare!

dagens Noel ett och två.

..lär bli ett tredje byte efter gröten oxå känner jag på mig = 4 med pyjamasen.


just chillin.


vardagslyx


det blir fortsatt babysim : D

Hej!


Vi meddelade er under baby/minisims lektionen i tisdags att vi inte vet om vi kan fortsätta kursen eller ej.


För att ni inte ska bli lidande har vi beslutat att fortsätta denna kurs. Vår förhoppning är att vi skall kunna slutföra den, vi måste dock reservera oss för att vi kan vara tvungna att avbryta kursen tidigare. Avgiften för kursen kommer då att anpassas efter antalet lektionstillfällen och återbetalas till er.


Välkomna imorgon tisdag på er lektionstid!

 


försöker sätta sig upp i vagnen

5c8fe9c573fb7c441c35f160c6a10f30.png

Kolla varifrån!


powernap, snabb och effektiv

idag har jag varit sjukt trött. noel har sovit oavbrutet 22-08 och jag kunde ju sååklart inte somna bara för att jag fick. sov mellan 6-7:30 och en timme till mitt på dagen. men det var tydligen en väldigt effektiv timme, för nu är jag piggare än satan igen.

johans mamma, peter, jennie, tobbe, fanny och jonas har varit här idag och hälsat på också, trevligt som alltid då det kommer främmande : )

driver kanske världens slöaste blogg just nu, men ska bättre mig under morgon dagen eller efter noels nattning. fast då ska vi iofs se johan falk, hmm.. vet inte om jag har nå intressant att säga ändå? men ja, hörs sen! : )

sega chokladrutor



200 gr smält smör och avsvalnat
4 ägg
480 gr strösocker (ca 5,5 dl)
240 gr vetemjöl (ca 4 dl)
1 dl kakao pulver
1 msk vaniljsocker
1 msk bakpulver


Kläd en ugnsform (ca 20*25 cm) med bakplåtspapper, smörj pappret med lite av smöret. Vispa ägg och socker pösigt blanda sedan i smöret, blanda de torra varorna ordentligt och rör ned dem i äggblandningen.
Slå upp smeten i formen och grädda i 180 graders ugn 25-30 minuter, kontrollera med sticka kakan ska vara lite kladdig i mitten. Kyl ned och servera rumstempererad.
Det här receptet är från början ett recept på en kladdkaka men här i formen av en brownie med bakpulver i.


våriga gardiner


..blir det första att beställa så fort jag får in mina pengar från försäkringskassan. (nej, jag har fortfarande inte börjat få min föräldrapenning)


dinner tajm

720bd85cb3087ebeed3ac04190512361.png

Kolla varifrån!


Mmmmmm..at!


idag drog vi i oss en hel burk biffstroganoff på fem minuter.. efterrätt är smaskens och äter det gör vi med hela kroppen.


besöksrekord : )

idag är jag utvilad, johan steg upp med lilleman och jag sov till nästan halv tolv. nu ligger Noel ute i vagen, diskmaskinen är ur/och i plockad, tvättmaskinen är igång, allt är ihop plockat och kaffet är fortfarande varmt. lovlie!

igår var jag och noel som sagt hos min älskade elina, som altid en massa trevligt och kommer nog rulla in där någonting i veckan också, får passa på så länge man är hemma och ledig, tiden går ju såååå snabbt.

ikväll ska vi fixa lite med lillemans rum, har ju inte gjort någonting där än. känns mindre viktigt då han har ca 1år kvar innan han ens kommer vilja leka där, men sen är det ju kul att fixa, så lite ska vi nog få till.. uppdaterar er senare! : )

nej, nu ska jag läsa alla miljoner blogginlägg som jag missat. ajo, har även haft över 100 unika besökare de senaste dagarna, kulkul : D

våran fredagskväll


pyssel till vardagrummet



Mm

0-7f83fc41001d25a9cdf6e9b21f8e65d8.png

Kolla varifrån!


gomat och vin

1ea7fce1d8bd0fd6d6a8be4b8c91be09.png

Kolla varifrån!


ikea, ikea, ikea.. älskade lilla (stora) du!

idag så har jag och mamma (och noel såklart) varit på ikea. kom hem med en massa småsaker.

matstol
haklappar
hängade-sak-ovanför-noels-säng
plastlåda för noels leksaker
vit sand/stenar
blockljus
flytande värmeljus


..allt för 400kr, perfekt. sedan kom robin och emelie hit en sväng och noel riktigt mös ner sig hos sin favorit morbor och skrattade på en massa, som vanligt då det är dax för läggning och man bara vill att han ska vara vaken med en istället, lägligt ;b

hittade även en burk med perfekt mellanmål till noel under dagarna. "banan och päron i yoghurt", köpte en massa sånna burkar, billigt och bra på willys.

nu ska jag lägga mig och sova här i mammas soffa och imorgon ska vi åka till elina, mys. kilander kom även hit med en motorvärmarkabel förut här ikväll, så imorgon ska jag slippa bli stående, tack å tack.


på ikea

0-12dd7b255af8804acb26082ac9c3ba9d.png

Kolla varifrån!


mellis i bilen

7449c67e34ebad5b708fdd1500adb0c0.png

Kolla varifrån!


stadsbesök

om en liten stund ska jag rulla mig ner över stan. ikväll blir det förmodligen ikea, sedan stannar jag och Noel kvar hos mormor under natten och imorgon ska jag träffa elajna, som jag längtat.

nej, nu ska ja se om perkulatorn har startat igång än, tror den är trasig faktikst? ;S

Nollsingbollsing


..och härifrån


redo f?r s?ngen

5cbf8ef871cd52b35a5a65fdbb867652.png

Kolla varifrån!


tänder på g



(sällan jag ska förstöra alla videoklipp med min hesa målbrottsröst ;b)


en helt vanlig dag

Det här med rutiner då..
är det inte alltid då man tror man fått in dom riktigt och vardagen faktiskt flyter på riktigt bra, som de små får för sig att ändra på allt igen? vi hade fått till våra rutiner någorlunda bra förut, men så sprack allt kring jul och nyår och vi fick börja om på nytt igen. nu är vi äntligen inne på rätt igen och det här har faktiskt fungerat riktigt bra de senaste dagarna.

såhär ser en typisk dag ut för oss!

Godmorgon
8:00
vaknar
8:30 frukost (ersättning 180ml)
10:00 vila i ca 2 timmar (ute i vagnen)
12:00 lunch (kött, potatis och grönsaks puré + fruktpuré och vatten)
14:00 vila ca 30-60min (inne)
15:00 mellis (fruktmos och ersättning 120-150ml)
17:00 vila ca 30-60min (inne)
18:00 middag (gröt, mildhavre eller banan och katrinplommonpuré)
20:00 tvättas av, smörjs in, på med pyjamas
20:30 kvällsmål (ersättning 180-210ml)
21:00 nattning (läggs i egen säng, stryker honom över ögonen och vaggar i några minuter)
Godkväll
03:00/04:00 nattmål (ersättning 150-210ml)

alla dagar är ju fortfarande inte exakt likadana, utan det kan skilja en timme hit eller dit beroende på Noels humör, men det förstår ni ju säkert själva! : )

Hur gamla är era barn? och hur ser era dagar ut?

vissa kommentarer glädjer och berör

Hej!
Vill bara säga att jag blir så imponerad! Du verkar vara en toppen mamma! :D
Fint inne och allting :)!
Hoppas du håller fast i bloggen fast Noel blir större älskar att läsa den! :)

Kramar


min alldeles egna Noel

ååååh, jag är så stolt. jag har världens bästa son och han var så duktig på babysimmet, sprattlade på med små benen och kämpade på hela halvtimmen. alla andra små barn var också super duktiga, gav varken ifrån sig något skratt eller gråt, mest en bunt med sammanbitna små bebisar, men det stäpper nog efter några ggr. om det nu blir någon fler gång dvs, för dom hade blivit anmälda till kokurrensverket, så vi får svar senast måndag om hur det blir.. vill verkligen fortsätta. annars får man åka in en gång i veckan ändå, men mysigare och trevligare såhär ju.

johan skulle ju knäppa kort på oss i vattnet, men smarta jag lämnade ju kameran i jackan som låg i skåpet. niclas däremot fick några kort, men dom har jag ju inte här. så ni får fantisera ihop oss istället, kan ju bli bra det med, förmodligen till och med bättre.

nej, nu ska jag lägga mig med johan i soffan och se på nått katolik program med honom innan läggning.


hemma hos mormor efter babysimmet

0-149590ece4c138d35cbfb915390ccdfe.png

Kolla varifrån!


you and me


vårat kvällsfika de senaste dagarna



vaaarm choklad, onyttigt ja.. men gott nåååå jääävulst!! : D


purér - done

Har precis tjänat ca 350kr (40port x 10kr= 400kr-50kr för råvarorna)





fanns även recept på såser till, men det känns lite överkurs just nu då han är så liten. lägger upp recepten under morgondagen, (eller över-morgon-dagen). köttpurén kommer han nog inte få än på över 1månad, tyckte den kändes väldigt sträv och svårtuggad, men det kanske är jag som är fjantig. Ni får testa själva och se! : )


en liten uppdatering till dig

efter en timmes skratt-attack så somnade lilleman strax efter 8, har ju varit vaken sedan 8 imorse så det här blir för natten, så skönt.

nu ska jag göra lite purér (kött, kyckling och fisk), har ju tinat upp allt så måste göras.

imorrn: babysim

vilken gillar vi bäst?



kan tillägga att jag inte är så blek, skyller på blixten.


och resultatet, tada!


då..

var färgen i håret.. huva!

så mycke vilja, så lite tid.. elr nått!

ingen tid = ingen uppdatering.

Noel älskade vattnet, först var han helt sammanbiten de första 20 av 30 minuterna, sedan började han faktiskt sprattla på med små benen riktigt bra och fick även höra några små skratt.

efter badet blev det stor handling och sedan go middag hos emma och niclas (friterade strips, fläskfile och beasås)

idag har jag bara ringt runt en massa och nu ska jag snart börja med kött, fisk och kyckling purérna. blir dyrt annars då han börjat äta en burk per dag + fruktpuré, så det är ett måste om det ska hålla i längden.

SEDAN HAR JAG KÖPT HÅRFÄRG. KIKA IN SENARE IKVÄLL, NI LÄR FÅ EN CHOCK! :O


edit
noel har somnat om och snart kommer emma och anton, perfekt! : )


bad med de små

nu har vi precis kommit hem igen efter att varit hos emma, niclas och anton. blev bjudna på middag där, sedan blev det kaffe och gotta. nu ska jag dricka upp min kaffekopp (ja, här dricker vi kaffe som välling innan läggning) och sedan ska vi väll sova. för imorrn ska vi rulla ner över stan vid 9-10, köpa badbyxor till noel och sedan möta upp familjen sellén/malm för lite badning med små pojkarna. blir mys de.

jaja, uppdaterar er vidare imorrn.

RÖSTA PÅ MIG, BARA MIG!


HÄR RÖSTAR DU! (KLICKA PÅ HÄÄÄR MED ETT Ä)


förnyelse?


tävling




Jag är med och tävlar om ett presentkort
hos Ljuva Ting, värde 500 kr! Besök ANNASARA.NET
och var med och tävla du med!


då var julen borta




fixar dag

idag är vi hemma hela familjen, eller ja johan har väll lite jobb på gården, men ändå. äntligen har vi kommit in på rätt igen efter alla helgdagar. från att vi klivit upp 12-13 på dagarna (ja, det är sant) till att nu vara tillbaka på att kliva upp kl 9 och nattning 9, alldeles lämpligt. nu ska jag hålla hårt på det här.

noel ligger och leker nere i gymmet, johan ligger i soffan och jag sitter här med en kopp kaffe. ska ner och byta gardiner och saker i köket, så det blir lite mindre julkänsla. har även sett några gardiner jag är sugen att beställa från jotex, men det får vänta till i slutet av månaden, får hoppas de är kvar.

kika lite bloggar och sen blir det doning!

kopparspriral

satt in min kopparspiral för exakt en månad sedan och har sedan dess haft nästan konstant mensvärk mer eller mindre, från mest irriterande molnande smärta till sån värk att jag inte orkat resa mig. idag har det pågått hela dagen och jag har mest legat i soffan då det har gjort så ont då jag rest mig. har sedan jag fick riktigt ont första gången trott att det varit min mens som varit pågång, men icke. så jag antar att så inte är fallet denna gång heller. är ju inte utan att man börjar fundera om det är någon inflammation eller liknande? eller det kanske är en vanlig biverkning? hittar ingen direkt på internet om det heller, hur jag än söker. de flesta skriver att det gått över efter en vecka eller två och att mensen sedan kommit, men ja.. inte här.

har nån haft samma problem?
och isf under hur lång tid?

har även hört att man ska få kraftigare mensvärk och blöda längre och mer, är det någonting ni känner igen? annars brukar jag ha max 3-4dagar och knappt blöda någonting alls.. och nu har jag läst att den kan bli uppemot en vecka med rikliga blödningar och det vill jag absolut inte ha, det blir ju 1/4del av mitt liv.. aldrig!

noel har fått ögoninflammation

0-17ead0a622bcfdf7be0ee1a6786aafe4.png

Kolla varifrån!


dagens outfit


fyra månader igår


snabb update

idag tog vi oss lite sovmorgon, IGEN. låg och drog oss till elva eller nått, men skönt var det. snart kommer emma, niclas, anton och tomas förbi och jag är såå jääävla kaffesugen nu, men tänkte vänta tills dom kom med att ta en kopp.

jajja, nu ska jag göra nått annat.

ostbricka

06d807d8bd0d237a06170c1780466889.png

Kolla varifrån!


en massa jävla trubbel

igår var inte min dag, idag var inte min dag.. har stora förväntingar på morgon dagen.

för att göra två ganska långa historier relativt korta.
gårdagen: en skrikande noel under halva birsta visiten (övertrött, tänkte han skulle ta sin vila i vagnen på ikea, gillades INTE), då vi kommer ut till bilen så tror vi att låset frysit, noel gallskriker, det är -15-20grader och ikea har stängt, vi kan alltså varken värma oss i bilen eller på ikea och noel har en tunnoverall på sig = panik. upptäcker efter panikartade 15-20min med eldning av nycklar och telefonsamtal att jag använt audi nyckeln istället för den till passaten, bra där.

idag: ska ut vid elva, skjussa hem elin, rulla utöver birsta för att köpa badbyxor till noel, handla mat och sedan åkte hem. men biljävel är kall och vägrar starta, borde jag iofs fattat.. men visste inte att det skulle bli -20 och hade ingen motorvärmare där. försöker med allt och både elins pappa, joel, robin och john kommer i varsin omgång för att hjälpa mig. och tillslut efter att fått tag i rätt motorvärmare, som idiot grannen drog ur då vi kopplat in den i hans uttag en snabbis, som han förövrigt inte ens använde.. och lämnat en lapp med texten "jag betalar för min motorvärmare, gör ni? IDIOT!".. bittra jävla människa, tur för han och alla andra att det inte var jag som träffade han efteråt, hade nog inte varit lika trevlig. ja iaf, fick koppla in den med en skarvsladd igenom köksfönstret och vänta en massa innan vi kunde provstarta den igen, men startar den?? NEEJ!! slut på batteri. fick vänta yttligare på starthjälp och kvart över 6 var jag hemma. tröttare än tröttast!

nu blir det kaffe och film för oss!


upplivning vardagsrummet + lite kök

blomkrukor, blommor, gardiner, lyktax2, pläd, kuddfodral, massa värmeljus, blockljus och en "brödgrej". allt i vitt, faktiskt. fanns varken sand eller stenar kvar på ikea, förutom i gult och det slipper jag hellst.






(som vanligt så tänkte jag använda lightrrom innan jag la upp dom. men orkade som vanligt inte heller)


inhandlat från ikea och boom

78fe57965b8d3e5b5157caad827c5f48.png

Kolla varifrån!


snart hemma

0-380a7a4ee22b1ace2a445691ad8ad271.png

Kolla varifrån!


biljäveln startar inte. Ja dör

0-5ee88521b82ef8b27495c0d537c59296.png

Kolla varifrån!


på ikea

0-55b5b4aebb3e093965655eb426aafc67.png

Kolla varifrån!


framme i stan. ligger o äter själv

2df317da5a5397704f0b575711c48aee.png

Kolla varifrån!


hejdå hemmet för ett tag

nu är vi vakna och jag är klar för dagen. ska bara göra färdig noel sedan rullar vi oss neröver stan. ska åka till mammas lägenhet så kommer jessica dit, slipper jag stöka med alla noels saker. sedan ikväll blir det birsta med elin och då får mamma agera barnvakt ett tag.. tjing!

noel sover men jag kan inte somna

0-57f3d44b2d80c8e4b82f4e7be83ddf5c.png

Kolla varifrån!


lantlig inredning

sitter och söker inspiration till vardagsrummet. vill att det ska gå mer i lantlig/shabby chic stil.

hittade en fin ljuslykta jag ska pyssla ihop med hjälp av en glasburk, vitsand, snöre och spetsklisterband. inte blir det dyrt heller och hantverk i hemmet ser så mysigt ut.

här bjuder jag med mig av lite inredningsidor med just lantligstil, där kan man få mycket inspiration till vad man kan tillverka själv, billigare, roligare och bättre : )

www.aldemi.se
www.akvihome.se
www.alsklingsbutiken.se
www.alvashus.se
www.antikochdesign.se
www.bloominghome.se
www.broarne.se
www.cillascottage.se
www.cosas.se
www.countrystyle.se
www.countrybymail.se
www.designdirekt.se
www.eikkala.com
www.elsashem.se
www.fridasgard.se
www.greengate.dk
www.hansonsmagasin.se
www.hemmetsallarum.se
www.hemkansla.se
www.hemljuvahem.nu
http://shop.houseofpassion.se/
www.lantligdesign.se
www.lyck-annas.se
www.madamepetite.se
www.mollyshus.se
www.nogautvalt.se
www.nordljus.net
www.nostalgiaochkuriosa.se
www.nublu.se
www.ofeliashus.com
www.parcourrier.se
www.prastbostallet.se
www.qvesarum.se
www.romeda.se
www.sallyslantliv.se
www.shabbylarsson.com
www.stenuddensgardsbutik.se
www.trendgruvan.se

nollebolle står och hänger på gymmet


dagarna går och liten blir stor

helt otroligt vad snabbt de små utvecklas.
ser stora skillnader på Noel nu mot för bara 1-2 veckor sedan. nu pratar han mest hela tiden, med höga ljud, som inatt tex vaknade han upp en timme och bara pratade "hey, inga, google" lät det. kittlig är han också och skrattar hysteriskt då man pillar han på magen eller fötterna. ler gör han mest hela tiden. och nu tar vi även steg tillsammans, han håller oss i pekfingret sedan tar han en massa steg själv, han går rakt genom rummen, med höger, vänster teknik. förut blev det vänster, vänster, vänster, vänster, liten höger, vänster, vänster osv.

det är så roligt att se att han blir större, samtidigt som man tycker att tiden går alldeles för fort. och det skrämmer mig lite, ska han bli stor och klara sig själv snart? jag gillar att han är beroende av mig och så länge han är liten kan han inte säga nej till att kramas.

väck i huve

jag klarar verkligen inte av att kliva upp mitt på dagen, det ger mig huvudvärk, illamående och en massa andra krämpor. att hela dagen sedan blir total förstörd pgr av mitt dåliga humör är bara ännu en sak att tillägga.

nu ska jag snart trycka i mig min första kopp kaffe för dagen, kan ju också ha någonting att göra med min brist på energi idag. sedan ska jag och johan se en film och jag ska packa ihop en massa saker, för imorgon åker jag och noel in till storstan. ska träffa jessica och elin + sova en natt hos min mamma. blir till att bränna lite presentkort, för på onsdag ska vi äääntligen möblera om.

nej, nu är nog kaffet klaaart. tjing!


lär ta hela natten

knåpar på en ny design, men det är ju så jäkla svårt, ingen fantasi ihuvetaget.. ge mig inspiration nån!

blev ju inte ens nästan klar med den, får fortsätta då det ges tid.


kort och video sortering

just nu sitter jag och sorterar kort och videos på noel.
har lagt ihop från båda datorerna och försöker placera in dom i månader så gott det går.

har en massa små klipp som jag har döpt till månad och vad det handlar om, tex "4 månader, äter gröt" och det tar en jäkla tid och jag har en massa jobb kvar, men lite roligt är det ju också. ska bränna ut på en skiva 0-6månader och 6-12 månader osv. kan vara kul att kika på sen och samla år efter år : )

så då vet ni vad jag gör. inte blev det någon ommöblering idag heller, det tar vi nog imorgon istället..

glaa siiit


det blir bättre

ursäkta drivandet av världens sämsta blogg, men jag har varken haft tid eller ork till att skriva någonting. igår blev det bara film hela kvällen och idag har jag bara plockat ihop hemma, Noel har fått smaka banangröt som han älskade och nu sover han i vagnen. jag o johan ska se lite south park, sedan ska vi nog möblera om i vardagsrummet och göra om. julgranen och alla jävla tomtar ska oxå UT, för nu ÄR julen slut. ser ingen anledning att ha julsaker framme efter julafton varit, det är ju den allt handlar om. jaja, uppdaterar er senare! : )

Hoppas ni alla haft en fin start på det nya året! : )

happy new year

Blev en fin start på det nya året. nu har vi (jag, johan o jocke) precis varit och handlat lite skräpmat som vi ska feta i oss till en rulle, tjing!