Nyårstal till mig själv

Kära Caroline!

Det har nu gått ännu ett år sedan du lovade dig själv att börja motionera, att börja fokusera mer på vad du själv ville, var du stod i livet och var ditt nästa steg skulle ta dig. Det var ett år sedan du lovade dig själv att bli en mer harmonisk människa, tänka efter innan, fast ändå tänka betydligt mindre än du gjorde då. Du skulle inte stressa upp dig över småsaker & låta dammtussarna bildas i hörnen med jämna mellanrum. Du skulle så mycket, men hann så lite.

Du ser därför istället fram emot nästa år, 2012. Du står förväntasfull och förundras vad som kommer att dölja sig bakom nästa hörn, på andra sidan berget, på gränsen till de obeprövade och bakom muren som stod ivägen för alla de chanser du aldrig tog. Du har en underbar familj som håller båda dina fötter kvar på jorden, även om jag tror att du kommer flyga iväg ibland.

Kära Caroline. "Man måste veta vad man önskar sig, för att få det man vill ha"två års trots


Trots. Skrik. Panik. Ungen gör mig galen ibland & starkare humör & vilja får man leta efter. Han gör allt han inte får göra, är överallt, säger ifrån, blir förbannad & vägrar sova om kvällarna.

"Ska inte sova nu, måste gå ner, liten stund.. snälla mamma?" säger man då nej, så säger han mest troligt "Höjjeduju mamma bajskojv sluta" & därefter har helvetet brutit löst.

"Va? va? va?" säger han ALLTID då man säger saker åt honom som han inte gärna vill höra. Typ att man inte äter godis till frukost, kastar tallriken tvärs över bordet eller slåss med hockeyklubbor. Samma sak som ovan om man säger ifrån. Ett helvete.

..och däremellan är han världens underbaraste unge, som pratar non stop verkligen. Skämtar, busar & ger oss en massa pussar & kramar. Hade dock behövt en kväll nu då han somnade innan klockan nio, man är ju helt slut då han väl somnar att man knappast orkar sätta sig vid datorn & plugga. Nu är han faktiskt tyst uppe på sitt rum, vi håller tummarna! 


Zzzömnlöst


Inatt har det inte blivit mycket till sömn. Vid halv två gick vi upp för att lägga oss, men då ringer Johans brorsa & säger att vi måste köra in deras son till akuten, då han var igenslemmad & hade svårt att andas :/ Så Johan skjussade in dem & jag sätter mig ner för att plugga, kände liksom på mig att det skulle bli sent innan jag kunde somna iallafall. Klockan fem kom Johan hem & sedan ringde hans alarm halv sju igen, då hade jag fortfarande inte fått en blund. Tror det var krupp lillgubben hade fått iallafall, så de fick ligga kvar!

Noel vägrar somna på kvällarna, det är jul, juldagar & nyårsafton. Jag behöver mer tid till studierna, men tror och hoppas på att allt kommer rulla på igen efter nyår. Hatar att vara ledig, utan att egentligen alls vara ledig, då man har massa måsten att göra & som gnager sönder än iallafall. Januari kommer bli en riktig pluggmånad & jag längtar faktiskt efter att komma tillbaka till verkligheten igen!

ett nyttigare 2012


Jag tjuvstartar mitt lilla nyårslöfte till mig själv ikväll (med en litet uppehåll på några dagar sådär innan den riiiktiga starten). Det ska bli en nyttigare 2012 & jag är verkligen sämst på att äta bra mat, vilket är helt sjukt med tanke på att min närmsta vän numera är utbildad kostrådgivare.. vilket är grymt gjort av henne & hon gör mig ständigt så jävla stolt över att ha henne som vän. Utan att läsa på vidare så röck jag detta från hyllan på maxi tidigare idag. Det såg nyttigt ut & då måste det väl ändå vara nyttigt också?! Att keso & aromat är en sagolik blandning visste jag, men dessa kex hade jag aldrig tidigare ätit. Kan dock rekommendera dem varmt. Får bli detta istället för varma mackor näst kommande år. Hurray liksom.

Jag hatar att träna & har väl i princip aldrig gjort det. Så för att jag i huvudtaget ska få eller behålla någon form, så måste jag lägga om kosten! Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken..


de där mellandagarna
I förmiddags åkte vi in till stan för att inhandla allt till nyår. Skönt att för en gångs skull vara ute i tid & nu ska jag inte röra mig utanför dörren tror jag tills nyårsafton. En massa plugg som ska göras & annat som ska fixas. Julen ska ut till exempel & då vi kom hem tog jag tag i vardagsrummet & de röda gardinerna, kuddarna & tomtarna togs bort. Köket & resten av huset får bli ett projekt för en annan dag.

Just nu sitter jag förövrigt med en slinghätta på huvudet. Fråga mig inte varför. Nu blir det lite tre kronor, avsnitt 36. Så jävla bra!

julhelgs resumé


Julaftonen firade vi som sagt uppe hos grannarna. Och för att vara mest bara ungdomar, så fick vi till ett riktig julstämning, med ett schysst julbord & en övrigt trevlig kväll! :)

På juldagen blev det fest på byn. Riktigt lugnt för min del, men det kan vara skönt det med ibland. Jag ser nu framemot ett lugnt nyårsfirande. Så kort & gott en kanon julhelg. Nu måste jag plugga vidare, kommer bli 8-17 plugg nu fram till slutet av februari. Måste bli klar med det här någongång & de senaste veckorna har varit så sjukt slöa, att jag tror jag håller på att glida in i en depression snart :b Hatar att inte få saker gjort! Tjopp, tjopp..

 Hoppas eran julhelg varit bra! :)

julafton

Blev en lite annorlunda uppsittarkväll igår. Ingen bingo, ingen skinka, ingen must. Jag & Johan slog på stort, tog oss några öl & lyssnade & sjöng långt in på natten. Idag fick vi sovmorgon till klockan tio, då vi fick väcka Noel eftersom mormor, morfar & morbror kom på besök.

Tomtebesök, lite paketöppning, gröt & skinkmacka här på morgonkvisten. Noel har invigit snowracern med en tur efter skotern & nu blir det en dusch, innan vi drar till grannarna för att starta firandet.

Hoppas ni alla får en kanon dag... God jul från oss! :)

nio erkännanden (repris i brist på fantasi)

1. Jag måste raka benen en gång per dag och jag skulle aldrig gå och lägga mig för kvällen utan att gjort det innan. Det har hänt att jag lagt mig i sängen, men det har bara resulterat i att jag fått klivit upp lika fort igen då stubben skurit sönder mina ben som vässat sandpapper.

2. Jag är insmörjnings beroende och det går åt en hel flaska body lotion i veckan. Om jag duschar borta och av någon anledning inte fått med mig flaskan i väskan (vilket inte händer) så får jag panik och det känns som hela min kropp är en enda stor öken av torka.

3. Jag är väldigt påverkad av vädret. En regning dag kan jag känna att mitt liv inte ens är värt att leva. Jag blir grinig och tappar ofta orken till att ens le. Mitt grininga humör i sig resulterar i en massa onödigt tjaffs, vilket i sin tur leder till att dagen (och livet) blir ännu sämre.. som om det inte var jobbigt nog?!)

4. Jag har duschen som min frizon. Dit går jag ofta då jag måste fundera, gråta, le..  eller i huvudtaget behöver få vara för mig själv en stund. Det rinnande vattnet rensar mina tankar och ingen eller inget kan störa mig.

5. Mitt temperament når punkter jag själv inte kan kontrollera. Älskar jag, så gör jag det med hela mitt hjärta och hatar jag så gör jag det med hela min kropp. Du vill inte göra mig förbannad och tro mig, jag vill inte att du gör mig förbannad heller då jag helt kan tappa fattningen och bara se svart.

6. Jag kan vara väldigt djup och funderar alltid ett steg extra över saker och ting. Jag nöjer mig inte med ett "därför" utan letar alltid vidare efter meningen och djupet med allt.

7. Jag har svårt för att öppna mig riktigt för människor och har väldigt svårt att prata om känslor. Orden finns där men de kommer inte ut och jag hade gärna skrivit ett brev till personen i fråga istället.

8. Jag litar inte på människor. Framförallt inte tjejer och självklart inte på killar. Folk är falska och giriga och det gäller att vara på sin vakt, när det gäller allt.. jobb, förhållanden.. u name it!

9. Jag kan vara överpedantisk. Kan bli tvungen att mitt under en film, gå fram till tvbänken för att "rätta till" en ljuslykta eller dvdfilm. Jag har vissa linjer i huset & de måste följas. Jag vet i princip på millimetern var mina saker ska stå & skulle inte uppskatta att någon städade åt mig. Kul människa tänker ni.. ja ganska! ;) Däremot kan jag låta vissa saker andra möjligen skulle ta tag i direkt, vara helt orörda.. for exempel. Kastade en dippskål åt helvete & dippen satt kvar i taket & på öppna spisen i veckor. Satt helt störd är jag ju inte...

..får väll lägga till som nr 10
att jag annars är en väldigt glad och positiv människa så inte ni får helt fel uppfattning om mig. det är inte så att jag en regning dag slänger en sten i huvud på någon jag inte litar på för att sedan skriva förlåt i ett brev och därefter gå in i duschen för att gråta.

Narcissistic cannibal

Fått låna ljud av Johans brorsa & riktigt längtar till nästa städdag! Den här låten (och videon) är grym & blev tusen ggr bättre idag..som om det ens vore möjligt. Höj volymen och njut!


Dan före dan före dopparedan

Nu har huset fått sig ytterligare en omgång, bara köket tog flera timmar & ändå var det redan städat. Möblerade om lite saker & torkade av ALLT. Skönt så här i efterhand iallafall! Nu blir det lite plugg innan vi drar på några avsnitt av tre kronor. Julstämningen kommer sakta men säkert!


unga och oskuldsfulla

Haha, var in på Jessicas gamla blogg & hittade lite gamla bilder. Det här var ju dock inte för allt förlänge sedan, typ fyra, fem år sedan. Tänk om man hade vetat allt som man visste nu, redan då! :b

Svar till Milo

Milo - Mamma till finaste Miranda & keane om MEN GLAD NÅ JÄVULSKT!

Grattis :) ... Får man fråga vad för utbildning du strävar efter , vad kommer du vara utbildad till när du e klar med dina studier ? :) .. Lycka till med allt !

Tusen tack! :) Just nu läser jag endast upp mina gymnasiebetyg. Jag är sedan en tid tillbaka färdig med alla kärnämnena & har nu valt ämnen inom ekonomi & administrations-området. Jag söker hela tiden arbeten inom detta område (även andra intressanta), med förhoppning att jag ska få ett arbete på dessa meriter. Skulle jag få ett arbete jag trivs med & som sträcker sig under en längre tid, så kommer jag köra vidare på det & se hur långt man kan klättra. Skulle det vara så att jag inte får ett arbete som lever upp till mina förväntningar, så kommer jag att studera vidare så snart som möjligt.

Eftersom jag bor ett x antal mil ifrån stan & det skulle vara en ren omöjlighet för mig att pendla ner till skolan varje dag. Ett arbete skulle jag gladligen pendla till, men skulle jag åka fram & tillbaka till skolan, så skulle det kännas som hälften av min tid till att studera, skulle försvinna någonstans efter vägen + att jag inte har lön för att gå i skolan. Skulle resultera i plus-minus-noll med studiemedel & resekostander. Så då det finns ett alternativ till att pendla, nämligen att studera på distans, så är det så även det som väger högt över vilka utbildningar jag har att välja bland.

Hade jag varit ensam, utan familj & flyttbar, så hade jag helt klart läst juridik. Men nu ser förhållandena annorlunda ut & jag har varken tid eller lust att lägga all min tid på att studera, då jag värdesätter tiden med familjen högre. Hade jag läst juridik så hade jag även siktat på att bli bäst i branschen & den ligger möjligen inte i Sundsvall. Satt så blir det nog inte! (finns inte på distans heller, annars hade jag möjligen gett det ett försök)

Så det som är mest aktuellt just nu för mig är Socionomutbildningen, på distans i Östersund. Kan inte bli bättre än så. Folk frågar mig om jag verkligen orkar ta mig an detta, så jag inte tar åt mig personligt & tar med mig arbetet hem. Självklart kommer jag klara det & jag anser att det är personer som mig, som faktiskt bryr sig som ska arbete inom dessa områden. Inte sura kärringar som tappade livslusten då de blev lämnade vid fyrtio & det numera gått så långt att de vill dra ner alla andra till deras outhärdliga nivå. Det kommer vara många pensionsavgångar de närmsta åren & arbetsmarknaden kommer vara över stabil. Att ingångslönerna sedan är låga är inget jag bryr mig om, då jag arbetar för att arbeta mig uppåt & eftersom jag är ung då jag är färdigutbildad, så vore det bara konstigt om jag inte nått någon slags chefsposition inom de kommande åren.

Så här ser det ut idag iallafall.. sedan kan det ju ändras lite med humöret, men det brukar oftast leda mig tillbaka till dessa tankar iallafall! :)

<3


..och en helt vanlig onsdag.


Morrn, morrn. Eller här har vi varit vaken några timmar. Ätit gröt till frukost & svurit tillsammans åt vafan hästarna ska envisas med att springa efter vägarna för. "Hästjävlar, uscha, kasta bort hästarna" sa min älskade lilla son innan han marscherade ut för att åka på dagis. Naw, how cute. Man får svära i vissa sammanhang, även då man är två.

Fick även ett fett mvg på affärsjuridiken. Arbetat in på halva tiden, med en liten son hemma hälften av dagarna. Anställa mig någon? Jag är ju helt klart både effektiv och smart. Nu ska jag köra vidare med den nya kursen, Personaladministration. Verkar också sjukt kul! :)

I eftermiddag kommer nog Annie & Micke på kaffe, hoppas jag. Känns som det hade suttit fint med lite surr innan dagens slut. Försökte tappert prata skiten ur min kära sambo igår, det hela resulterade i att han låtsades sova. Jag ruskade om honom lite. Tyckte han att det där var jobbigt, då skulle han få se hur det vore om jag verkligen sa allt jag tänkte. Jag pratade om alla mina drömmar, då jag drömmer att jag drömmer i drömmen & han höll käften. Vi kompletterar varandra så bra. Ment to be, liksom.

buzzador - be the first to know

Inför våren 2012 är det många spännande företag som är intresserade av att göra kampanjer med Buzzador. Det är främst dessa målgrupper som eftersöks just nu är: Gravida, samt föräldrar med småbarn födda mellan januari 2011 till december 2011. Samt ungdomar födda mellan 1994-1996. Ju fler vi är inom målgrupperna desto fler, större och roligare kampanjer blir det.

Även ni som inte är gravida, ungdomar eller har småbarn i dessa åldrar, kan självklart bli medlemmar. Jag har tagit del utav en massa erbjudanden & fick så sent som i förrgår hemsänt 12 flaskor från bonaqua för testning. (Rabarber/jordgubb.. sjukt god)

Så, är du inte redan medlem bli det idag. Klicka isåfall här och låt det framgå att det är jag som rekryterat dig. (Mitt användarnamn är Inotx)en helt vanlig tisdag

Idag har det pluggats. Blev julgröt till middag & sedan begav vi oss ner för att se Annie & Mickes blivande boende. Missade dock den gröna spisen nu vid närmare eftertanke. Nu ska jag färga löshåret som färgen inte räckte till igår & här ovan kan ni då som förstått se resultatet. Mycket bättre än förut om ni frågar mig. Förpackningarna räckte dock bara till halva slingorna jag dragit upp, så fick gnida runt allt hår i en boll och gnugga sönder hårstråna mot varandra, då räckte det.. typ!

väggord till sovrummet?en befrielse

Man finner sig likt förbannat varje morgon inloggad för att läsa alla dessa uppdateringar. Vad du åt till middag, vad du inte åt, varför du inte åt det. Grannen spelar hög musik, barnen vaknar, du har inte sovit på en vecka. Någon djup text, några varför och inget svar. En låt text, fem gilla och ständigt någon som hatar den. En gullig karta som visar exakt var du befinner dig just nu, var du var för en timme sedan och en uppdatering om var ditt steg går här näst. Bästa vänner utan nummer och chatten som en enda utväg till kontakt. Ett ytligt och underhållande yttre, men en osäker och tråkig människa i grunden. Ett jävla spel där alla ska veta allt om alla, fast rutan i självaverket reflekterar en kontrast av vår verklighet. Nu ska jag lägga min tid på sånt av värde istället & jag tror detta kommer ge mig den extra tid jag behöver och inte trodde existerade. Jag klarar mig utan denna bekräftelseonani & de människor jag bryr mig om kommer jag ha kontakt med ändå.

Jag tog bort min facebook igår! (och kan härmed lyssna på roxette.. i mitt eget hem..utan din vetskap)


lite ljusa slingor

Ni behöver inte bli rädda. Jag ska inte bli blond igen. Bara få lite, lite ljusa slingor & kontraster i håret. Nu vill jag bli ljusbrun, är så tråkigt att ha mörkt hår en längre tid. Satt vi satsar på lite ljusare tider så här vid års skiftet & allt! :)


världens bästa sängkamrat

Inatt drog karln iväg på skottning & jag kan väl erkänna att jag inte är den som älskar att sova själv. Eller jag hatar det (så länge det inte är i soffan dvs). Men fager som man är så fixade man väl en ny sängkamrat i ett nafs. Världens stiligaste, mysigaste & varmaste människa. Har legat & lyssnat på hans små andetag mot min kind hela natten & känt doften av hans fluffiga hår. Den här sängkamraten slår alla andra med hästlängder.

Min alldeles egna underbara son.

Att han sedan gav mig sovmorgon till kl 9 & nu sitter lugnt i sin myshörna & tittar på "bärgaren", kunde inte ge mig en bättre start på dagen heller.

små saffransmuffins


Har just bakat lite mini-saffransmuffins. Förstår inte varför man envisas med att alltid baka stora muffins, då det är så mycket godare att äta tio små istället. Dessa är bakade i småbrödsformar & blev hela 24 st istället för 12. Ska kika igenom skafferiet en sväng & se om man kan svänga ihop en sats mini-muffins till. Kladdkake eller hallon kanske..


söndagsgöra

Den mest oslagbara känslan måste väl ändå vara då, golvet är rent, kläderna är invikta i garderoberna, plädar & filtar är nytvättade, sängarna är nybäddade & alla ytor i huset är avtorkade. Alla skåpen i badrummet är så även rensade & i tvättkorgen ligger det numera inte ens en ynka smuts strumpa. Typ den känslan sitter jag med just nu. Så jävla underbart!

Nu har jag precis slagit upp en kopp kaffe & ska plugga några timmar. Imorgon då Johan kommit hem från skottningen så ska vi in till stan & inhandla det sista inför julen. Lika bra att passa på innan tisdagen & barnbidrag, lär vara kaos från dess fram till jul har jag en känsla av.

Sedan blir det plugg tisdag, onsdag.. sedan hoppas jag att jag pluggat in så pass mycket att vi kan vara lediga tillsammans fram till nästa år :b

nygammalt sovrum

Ja, här är resultatet av vårt sovrum.. eller halva iallafall. Alla våra möbler är ärvda & det är väl möjligen inte precis så som jag själv skulle valt, men jag tycker det blev svinbra med den nya sängstommen. Riktigt jävla rå snygg är den, med en massa fina detaljer & en spegel på huvudstommen. Sovrummet är det rum jag verkligen inte lagt någon energi på, då det alltid funnits andra rum att prioritera först, typ vardagsrum & kök.

Huvudsaken det känns, städat, rent, enkelt & funktionellt. Man ska inte vantrivas i ett sovrum, ens sovrum är ens fristad där man ska lägga sig med ro. En dag ska jag också ha det där dröm sovrummet, men då vi inte ska ha det här rummet som vårt sovrum senare, så får det blir ett projekt för framtiden. Man måste ha drömmar & mig gör det ingenting om det skulle ta fem år till, för jag vet att jag kommer få det en dag!

fullt hus

Startade morgonen med en massa plugg, så nu har jag i princip pluggat in hela julen, eller fram till den 25:e iaf. Känns förjävla bra! Grabbarna har varit ute & kört en massa skoter & busat järnet.

Just nu är Brorsan, hans flickvän & son här på besök. Har även hunnit med en kaffe med familjen Malm/Sellén hos Fia & Jonas. Nu blir det korv & stuvade makaroner till middag, fredagsmiddag sådär. Sedan tänkte jag gå upp & stöka iordning sovrummet & senare ikväll ska jag & Fia producera en massa julgodis! :)

..och imorgon kommer Jessica & Ebbis.. fullt ös! :)

uppsittarkväll

Igår fixade Johan in våran nya sängstomme, som passar så sjukt mycket bättre in än den förra. Så nu är vårt sovrum i mörkt ek istället, har insett att jag aldrig kmr lägga mina vita sovrumsmöbler som prio ett iaf & därmed aldrig få dem. Det här blev ist gratis & minst lika bra. Köpte nya sängkläder igår också & två nya blommor, satt ikväll ska det inredas. Längtar ju fan ihjäl mig, Haha!

Igår blev det vinkväll hemma här med Annie & en massa surr, riktigt trevligt faktiskt. Även Fia & Malin joinade oss en stund. Vid tre tiden somnade jag nästintill sittandes & idag vaknade jag alldeles för sent. Ska plugga en stund till nu, sedan blir det nog skräpmat till middag.

luciafirande på dagis

Här har det inte blivit mycket sovet inatt, men jag ska inte klaga för de finns nån som sovit mindre. Halv sex väckte jag en trött liten kille & strax efter sju var vi på dagiset. Redo för lite luciafirande & fika. Då allt var färdigt där så svängde vi in till Fia & Liam några timmar, innan vi rullade (bokstavligt) hem igen. 

Sedan tog hela familjen en liten powernap på en två timmar, mycket behövligt. Nu blir det plugg hela kvällen, tänkte försöka vara klar till tio så man hinner med några avsnitt av tre kronor. Haha, så jäkla bra. Nostalgi tripp av dess like! ;)

Dålig kvalité & blurrade bilder var väl inget kanon kombo direkt.. men alla föräldrar vill möjligen inte att deras barn ska vara med på min blogg ;b

lussekatter & lucia

Idag har det pluggats & ikväll har jag & Fia bakat lussekatter.. gjorde lätt världens grymaste & porösaste deg, men förstår inte varför de ser så perfekta ut då de åker in i ugnen, för att komma ut halvt missbildade? inte alla.. men många :b

Johan ska åka iväg & skotta nu. Själv ska jag nog se några avsnitt av tre kronor & hålla tummarna för att man kan lita på saaben imorrn, då det är lucia på dagis & Johan möjligen inte hinner komma tillbaka innan vi ska åka strax innan sju.

Noel somnade förövrigt kl tio ikväll, igen.. blivit så konstiga dagar för han då han varit ledig, sovit på andra tider & somnat på soffan eller hos grannen somliga kvällar. Så då klockan ringer innan sex imorrn, så lär han inte vara världens nöjdaste direkt.. men det får gå! :)

Ett enskilt rum på Sabbatsberg


you will see..


..and everything is gonna be ok!


livskvalité


kiss och bajs åldern, M-mmmysigt.

Är det inte lite väl tidigt att komma i "kiss & bajs åldern" strax efter 2 års ålder. Noel verkar uppenbarligen redan vara där iallafall. Han avslutar alla meningar med bajs, skriker "hejdå bajs" då man går ut från någon affär eller liknande, väldigt trevligt avslut känner jag. "xxx pruppar bajs, kiss, bajs" säger han ofta & gärna. Även det väldigt trevligt, speciellt då man pratar med en person man möjligen inte träffat på länge & han står bredvid mig & skriker "mamma pruppar bajs, kiss, bajs". Ja, men vad bra Noel, mysigt och sådär lagomt lägligt också.

"Hejdå min bajskorv, nu har jag bajsat klart" springer han runt & sjunger här på dagarna. Mysig liten kille vi har & pappan är säkert väldigt nöjd över att spelat denna låt för sin son.

När kom era barn in i denna ålder? och hur ska man egentligen bete sig då han uttrycker sig såhär? Man vill ju inte låta det verka som förbjudna ord, då blir det möjligen bara ännu roligare. Men samtidigt kan han ju inte skrika bajs på ica heller.

hemgjord pizzaDagens middag fick bli hemgjord pizza. Är inte alls för köpt pizza & tror jag inte köpt det på flera år. Föredrar hamburgare faktiskt, kebab eller sallad. Men hemmagjord pizza är så sjukt gott & vi slängde på det mesta på våran. Oliverna på gav oss lite försmak till Italien.. man skulle vunnit en miljon eller nått så man kunde åka dit redan i sommar.

frätande syra

Någon som har något hett tips mot magkatarr? Det här är nämligen första natten på väääldigt länge som jag i huvudtaget kunnat sova (eller natten & natten, sov halva dagen ist). Har legat vaken till närmare tre-fyra varje natt & ändå vaknat eller klivit upp innan Noel ens vaknat, för att smärtan varit outhärdlig.

Har ätit Omeprazol mot detta, men det ville inte hjälpa. Så igår köpte jag gaviscon flytande & tog någon gång under dagen & kvällen. Kan hoppas att det är det som hjälpt en aning nu. Annars har ni något tips på någon som verkligen fungerar?.. förutom att stressa ner eller liknande, känner mig ju fan inte ens stressad, men antar att det ligger undermedvetet. Som allt annat!

hemtrevligt

Jag & Fia var in på inrednings- och en av blombutikerna i Hammarstrand i fredags. Jag fyndade en bricka med tre blommor i krukor, samt en ljusdekoration till bordet & en fin tavla/skylt till vardagsrummet. Blev som ett helt nytt vardagsrum med det tillsammans med tvbänken & bordet. Förstår inte varför man varit så inne på vitt då det är så fint med träfärg. Känns mycket mer hemtrevligt nu & Johan är glad över att slippa lite av det vita, som annars dominerar vårt hem! :b

dagarna som passerade

Här har dagarna bara gått i ett. Plugg varvat med lite shopping & trevlig sällskap. Igår var vi på lilla julafton hos johans mamma, hur mysigt som helst. Hann även uträtta alla julklapparna på en timme, helt överlägset. På kvällen blev det uppsittarkväll hos jonas & fia. Grabbarna såg vi inget av för de satt i köket & spelade poker, medans vi tjejer satt i vardagsrummet & surrade. Noel vaknade vid tolv tiden & bestämde sig för att vara vaken med oss, världens goaste unge som njöt av att vara vaken på natten & ha allas uppmärksamhet :b

Just nu tänkte jag kika igenom internet lite, sedan blir det middag & ikväll blir det lite idol parallellt med plugg. Blir en hyfsat hård vecka till veckan, men det är så jäkla kul med juridik satt det gör mig inget. Har ju inget direkt jullov, så måste plugga in julafton & alla dagar där omkring.

Ingen kamera med som vanligt.. men vem kommer ihåg att knäppa kort då man har roligt? De roligaste dagarna fanns det aldrig kort på, utan det var alltid de tråkigaste man dokumenterade. Så är det.

avbockningar på listan

Idag har jag bockat av tusen saker på min "ångest-lista" (saker som man måste göra & sålänge de inte är gjorda, så bidrar de till ångest). Jag har bl.a. skrivit klart Företagsekonomi B för fem veckor framåt & affärsjuridiken för veckan. Julkorten är fixade & alla saker till kvinnojouren paketerade. Utöver detta har jag så även vikt all tvätt, samt tvättat upp & hängt allt annat.


Imorgon ska jag belöna mig med en ledig dag. Jag och Fia ska åka till inredningsbutiken i Hammarstrand, sedan på kvällen blir det lite kaffe i liden, följt av inredningsparty. Much fun!


Noel somnade vid 22 ikväll, så man har ju lite halv höga förväntningar på lite sovmorgon imorgon också.


jordubbs sköljmedel


Måste bara tipsa er om världens kanske goaste sköljmedel.. eller goast & goast, det är väl inte så att jag smakat det(?!) Eller jovafan, vem försöker jag lura.. det luktade ju ändå jordgubb. Här hemma doftar numera inte bara kläderna himelskt, utan så även hela kåken. Inköpt på willys, men finns säkert överallt.

och resultatet..


plugg

Plugg, plugg, plugg.. blir nog till att sitta här resten av kvällen. Tur vi har matrester i frysen.. matrester i frysen gud så gott det lät.

Buzzador kampanj för Bonaqua Silver.


JA! Jag har blivit utvald till Buzzadors kampanj för "Nya Bonaqua® Silver Jordgubb Rabarber" Perfekt för en sån som mig som älskar bubbelvatten. Får hela tolv flaskor levererat, så nu ska det ut & bjudas på bubbel... vatten!

Är du inte redan buzzador, så kan du bli det genom att klicka här! :)
(Se till att det framgår att det är jag som har bjudit in dig. Mitt användarnamn som buzzador är Inotx)

varmare toner till vardagsrummet

Fan grannarna får ju till det så jäkla fint, med fräscha nya möbler & prylar. Satt jag sa till Johan att "nu jävlar är det krig" & att vi var tvungna att åka ner till stan & köpa en ny tvbänk idag. Konkurans ni vet, Haha.. nej, men man blir ju fan avundsjuk då folk flyttar, så jäkla kul att möblera & fixa. Har haft ärvda möbler & en tvbänk sedan vi flyttade till Liden för ett x antal år sedan, så det var på tiden med en ny iallafall. Fick även låna ett snyggt träbord till vardagsrummet av Johans brorsa, oxå bytte vi ut våran vita hylla mot en ekfärgad istället. Ut med det vita & in med lite varma träfärger. Hemtrevligt blev det, men bjuder på bilder någon annan dag! :)

Har även haft besök av grannarna (även kända som Jonas, Fia & Liam) ikväll, blev lite glögg & surr. Igår tillbringade vi hela kvällen hos dem, grabbarna fixade ihop lite möbler, Fia strök gardiner & jag surrade mest.. som vanligt :b

bingo i byn

Igår var det julgröt, skinkmacka & bingo här i byn. Kanske hur trevligt & avkopplande som helst, perfekt söndagsgöra.. speciellt söndagen efter ett julbord. Noel hjälpte till att upprepa alla nummer, drog lotter & charmade alla äldre. Två paket vann han även, så nu har vi en fin duk att använda här framöver våren.

Ikväll tänkte vi bjuda ner våra nya grannar på middag & jag hoppas jag sedan kan ligga i soffan resten av kvällen. Kroppen känns fortfarande helt förstörd, blev nog lite väl på lördagen kanske..

Nu ska jag försöka få i mig en kaffekopp & läsa affärsjuridik, inte världens enklaste.. men det får gå! :) Hoppas allas helg varit bra!

tävling hos nikita


Jag tävlar om ett presentkort från Presentbutikkonstfull i Nikitas blogg,
tävla HÄR du med!


Gina tricots webshop! <3


Det är konstigt det där, då man går på stan så hittar man aldrig någonting. Jag skulle inte ens klara av att göra av med mycket pengar under hot, hittar verkligen ingenting. Men då man kollar samma affärer på internet istället så vill man ha allt. Varför kan inte butikerna vara mer som webbshopperna? Hade troligen blivit dyra stadshistorier då, men. Just nu har åtminstonde Gina tricots webshop sjukt mycket snyggt & jag hade gärna klickat ner allt detta ikväll, men det får nog vänta tills den dagen man får prioritera sig själv i första hand, kommer den ens komma? Alla ni andra med överdrivet mycket pengar (såhär innan jul & allt.. existerar ni?) kan klicka er in redan ikväll & frossa sönder! :)

it's friday

Hade Nolle varit ledig i princip hela veckan, så kändes det bara dumt att ha honom på dagis på fredagen. Dagen då han annars brukar vara ledig. Så han fick vara hemma med mig idag, vi passade på att städa, tvätta & mysa till det lite extra. Johan slutade ändå lite tidigare idag, så nu är grabbarna påväg att handla tillsammans. Själv har jag slagit upp en kaffekopp & ska köra plugg några timmar. Igår satt jag uppe & skrev till kl ett, satt jag fick en hel del gjort, men ska jag jobba in det här på halva tiden så måste jag sitta ett tag till, men sedan gör jag helg.

Jonas & Fia har börjat flytta in i huset ovanför oss, så jäkla kul.. så måste väl hinna med ett kik dit upp senare också! :) Nu ska det skrivas så tangenterna blöder! :)


värsta pojkväns akademin

Har ni sett "värsta pojkväns akademin"? Seriöst, det speglar samhället så sjukt mycket, trots att det bara är rent ploj rakt jävla igenom. Men det förra avsnittet gjorde mig fan riktigt jävla förbannad. Det finns ETT par som är normalt där, killen är kung & tjejen är.. ja, normal. Men vilka blir utdömda av de andra ytliga & spelade paren om inte dem. Killarna har varit otrogna kors & tvärs, hej å hå.. men har nu genomgått någon slags förändring & blivit eh, världens grymmaste pojkvänner, typ. De har blivit så pass grymma att de inte ens dricker en öl på grabbkvällen. Nej, de glider runt med en jävla pepsi, för att allt annat vore såååå respektlöst mot deras flickvänner. Den enda normala killen säger att han iallafall tänker ta en extra öl, för att han kan & för att han vet att han inte har något att vara rädd över. Samtidigt sitter den normala killens flickvän & blir utdömd av de andra tjejerna för att hon är så tolerant med sin kille, då han inte ljuger om hennes vikt, köper rosor efter varje gång han varit otrogen.. eh, för att han älskar sin tjej osv. De andra killarna betedde sig som nå jävla svin, men ändå är det bara den normala killen som döms ut. De andra parens osäkerhet på varandra bländar än genom tv-rutan, men sånt ser de inte. För köper killen en present, ser bra ut & ni har grymt sex så kan man bara skita i resten.

Och det är precis såhär verkligheten ser ut. Alla är så jävla spelade ala Jersey Shore, allt ska se så jävla bra ut på ytan. Det perfekta paret, med de alltid bruna kropparna, ständigt med en lagomt varm latté i handen & har ni missat utskriken på varje förfest, så har de även ett sjukt bra sexliv (båda med perfekta kroppar givetvis). Men bakom allt detta finns inte ett jävla skit. Klarar de av att sitta en kväll tillsammans utan att få panik? Skulle de klara av att endast vara med varandra en vecka ens? NEJ! Shit.. lev era egna liv & låt alla andra sköta sitt eget. Det är bara dig själv du helt säkert kommer leva resten av ditt liv tillsammans med iallafall!

Update:
Men vafan, blev tvungen att se ett avsnitt till undertiden jag pluggade. Och nu kan jag lika gärna lägga ner skiten, finns ingen värdig vinnare längre iallafall. Enligt de andra så lämnade de för "att de var så osäkra" eller "för att de hade gett upp". De är så jävla grymma tillsammans och den enda anledningen till att de lämnade var för att de 300.000 saknade värde för dem. De tyckte helt enkelt att de andras spel var så sjukt fjantigt att de fan hellre drog hem direkt. Kung & all lycka i framtiden för dem. Synd för mig som måste finna mig en ny serie.


Årets dagisfota!

Älskar att han dagen innan fick ett sår ovanför läppen & att han aldrig varit så långhårig som då. Men jag tycker han ser härligt busig ut, precis som han är. Jag ruffsar ändå hellre till Noels hår, då andra mammor kammar sina barn. Barn ska vara barn & så länge inte längden stör så tycker jag att busigt ruffsiga barn ser lyckligare ut.. Haha, bara jag kanske :b


viva la homeDå var vi åter igen i hemmet lugna vrå, så himlans skönt. Har blivit lite nätter hos mamma den sista tiden, men det blir bekvämt för oss alla, då johan slipper att pendla ner till jobbet varje dag & jag kan passa på att göra sånt jag annars inte tar mig tiden till.

Blev ingen direkt julklappshandling idag, allt drog ut på sin tid & vi sprang bara in på birsta en tjugo minuter. Jag blev tvungen att köpa en ny foundation, också hittade jag ett rött linne som jag funderar att ha på julbordet på lördag. Längtar som fan, finns väl inge grymmare än julbord? det skulle vara en resa till Italien då, men det är fan tveksamt.

Nu ska jag ta en skinkmacka & kaffe, sedan blir det plugg de sista timmarna! :)