avkoppling och washi tejp

Har kört på med ett rasande tempo hela dagen utan paus, men det var det värt för att få lite ensam tid med en massa pyssel. Sprang över och lånade en massa washi tejp av Paulina, bunkrade upp med en massa inspirerade tidningar, klippte sönder alla Sundsvalls tidningar för att hitta bokstäver, lyssnade på p4, drack kaffe och lyssnade på regnet med balkongdörren öppen. Absolut bästa avkopplingen och nu är jag fulltankad av en massa ny energi.
 
En liten början. Har kommit upp lite mer, sedan ska foton, minnen och mer texter upp. Det bästa med washi tejpen är att man kan flytta runt allt hur som helst och ändra efter årstid eller humör. Skulle behöva en skrivare och lite roliga tidningar att klippa ut från, för att fylla upp och få det precis som jag vill ha det. Men det kommer :)
Ett vanligt tråkigt ikealjus, blev genast riktigt fint med lite tejp som utsmyckning! : )

svartkaffe & väggcollage

Har världens jävla tröttslag idag, skulle kunna göra mycket för att få gå & lägga mig igen. Vilket vore snabbare sagt än gjort, eftersom jag arbetar hemma idag. Men då skulle jag vakna med sån ångest, att det är bättre att bara köra på med några koppar kaffe & låta p4 få en att vakna till liv. Ska arbeta hemma en 3-4 dagar i veckan nu, då det ska skrivas en massa texter. Både roligt och skönt, slipper man åtminstone stå vid dagisdörren & invänta öppning varje morgon. Sedan fick jag en crosstrainer att Martina, så nu ska träningen hinnas med på riktigt igen också. 
 
Tänkte speeda på några timmar direkt nu, så jag hinner med lite pyssel innan liten ska hämtas. Sedan har jag några timmar kvar för att köra in fredagen också. På fredag kommer det förövrigt en hög av härliga brudar hit för lite trevligheter. Vi ska hinna med både sexparty & klädbytning.. skoj kommer det bli vilket fall! : )
 
Nä, ut på balkongen & ta en kopp kaffe så man vaknar till lite.
 
DestroyEverythingYouTouch
beautifulphotography on Xanga
samonstageeee
Inspirerande bilder på snygga väggcollage! : )

today is the day

Ger mig själv en liten kaffepaus nu, innan det sista ska göras innan helgen. Igår var vi uppe i Bjässjön och fikade efter jobbet. Noel fiskade, badade och myste på i solen och vi har gjort detta till en onsdagstradition. Lillen har till och med ett schema på rummet där han kryssar för varje kväll han somnar bra och har man sovit bra en vecka så får man åka till skogen på onsdagar. Oftast brukar jag jobba över då, men igår var det så fint väder att jag blev tvungen att följa med.. jobbigt :b
 
Då vi slutat idag så packar vi kärran och drar oss upp över Jämtlands skogarna. Ska bli så skönt att bara sitta nere vid ett vatten med ett metspö och andas in livet.
 
 

Krakow in my heaaaaaaaaaaaaart

Men då var vi hemma igen och ångesten kommer krypandes bara jag tänker på det. Vill tillbaka direkt och vi sitter redan och kollar resor igen, men den gången med Noel. Får väl köra varannan. Finaste hotellet (bed and breakfast) precis mitt i stan, ett steg ut och vi hade torget framöver oss. Ölen drack vi för 8kr och världens frukost gick lös på 16kr. Vi besökte en finare restaurang som låg i en lummig trädgård och där åt vi förrätt och varmrätt (svin god oxfilé), drack en varsin öl och en whisky för 280kr.. för båda. Kvällarna spenderade vi på alla möjliga ställen, bl.a. en jazzpub (heelt sjukt bra) och en strippklubb.. grym show och man blev verkligen imponerad. Annars så spenderade vi alldeles för mycket tid (egentligen inte tillräckligt) på favorithaket bredvid oss, grill 34.. får en klump i halsen bara av att läsa ordet. Vill tillbaka igen.
 
Vi hade 30 grader varje dag och klarblå himmel. Lite väl varmt, men ölen var kall. Mycket street entertainment att titta på och 400 olika restauranger/barer talar nog sitt eget språk, det fanns alltid något att göra. Sevärdheterna hann vi inte ens med, utan de får vi ta en annan gång. För dit kommer vi återkomma, gång på gång på gång.
 
Nä, fyfan.. ingenting känns roligt längre och allt jag längtat till lockar inte längre. Krakow is my only one.. now and forever. Förstår nu känslan av att vara olyckligt kär. Skit.
 

Den enda bilden sedan resan. Min förrätt - en ostbricka ink allt.. 40kr. Fattar ni min saknad? Ikväll ska vi hem och smida planer på hur vi ska kunna flytta dit, eller åtminstone kunna spendera stora delar av våra liv där. Jag har hittat mitt kall här i livet, det stavas K-R-A-K-O-WWWW!!
 

make each day count

Upplever en sjuklig trötthet just nu. Morgonen gick i ett, så jag har inte riktigt greppat att man är på plats, eller hur man tog sig hit.
 
Helgen har vi i alla fall spenderat i Matfors, i världens mysigaste stuga/hus. Åkt båt, fiskat, grillat, solat, varit på loppis och bara myst på en massa. Hade de inte varit för Krakow, så hade motigheten att åka hem varit dödlig.
 
Gjorde ju ögonfransförlängningen också, blev sjukt nöjd. Det är väl inget man bekostar på sig själv bara sådär (kostade 950kr), men perfekt att som jag gjorde kunna önska sig i julklapp/födelsedagspresent. Man vaknar verkligen på morgonen och ser... eh vaken ut, något man (jag) aldrig annars gör. Perfekt att inte behöva sminka sig i huvudtaget och ändå se levande ut.
 
Nä, ta en snabb kopp kaffe nu och se om man kan vakna till lite. TRE dagar kvar... :D
 

he is able who thinks he is able

 
Ännu en underbar helg har passerat. I lördags tog vi med Noel och en av hans nya kompisar på folkrace. Världens duktigaste pojkar som satt uppe på stenhällen, kikade på (fula enligt dom) bilar och åt korv. Lånade hem kompisen några timmar extra så de fick busa av sig lite här uppe vid lekparken, senare på kvällen blev det grillat och alla byns 8-10 åringar samlades kring oss och utbrast senare att det var den bästa kvällen de någonsin haft. Haha, värmde fint i hjärtat. (sedan kan man ju fundera över hur de annars brukar tillbringa sina dagar.. alternativt om vi möjligen är roligare än vad vi själva känner till).
 
Noel fick en storkille cykel utan stödhjul och lärde sig att cykla på den under femton minuter. Så resterande helgen har han spenderat med "cykel gänget" på byn. Vi har fått gått bakom hållit koll och låtsas varit påväg någon annanstans då han vänt sig om. I söndagsmorse stod en hög av storkillar och plingade på våran dörr och ville ha med sig Noel ut att cykla. Så även söndagen spenderades på ett diskret, men lämpligt avstånd bakom gänget. Han har verkligen växt då han umgåtts med de äldre, inget gnäll, somnar själv i egen säng (vilken han iofs gjort sedan jag började med belöningsschemat) och är allmänt storkille.
 
Liten har verkligen blivit stor nu och jag försöker arbeta på att inte vara en sån hönsmamma. Han är 3,5 år och skäms redan över mamma sin, det bådar inte gott inför framtiden. Ska försöka vara mer avslappnad och mindre pinsam.
 
Förövrigt så har jag en ny livsfilosofi som fungerar klockrent. En vecka nu utan tjat, gnäll eller stress. Jag mår bra, johan är nöjd och jag har återigen fått det bevisat om hur stark tankens kraft egentligen är.