Det krävs bara en person för att förändra ditt liv, Du!

Onsdag och sista heldagen innan fyra dagars ledighet. Ikväll ska jag stanna hos mamma och vi ska passa på att sola och gå en sväng på birsta.. längtar som ett litet barn till julafton kan jag säga. Ska bli så skönt att bara strosa runt i lugn och ro där.
 
Lillen ska vara påskkärring idag, (eller grabbkärring som han själv vill uttrycka det) så jag hoppas min kortklänning vill agera fint som långkjol åt honom.
 
Imorgon ska jag inviga loppisen som ligger granne med jobbet och som jag av någon anledning lyckats att inte gå på. På lördag ska vi åka skoter och sedan vankas det påskmiddag hos Noels morfar.
 
Annars då? Vi mår bra och livet behandlar oss väl.. Det var väl det. Over and out! 
 
Countdown..

May you always walk in sunshine

Det blev inge överspektakulärt av helgen, men det blev så bra iallafall. Det blev en liten loppisrunda på lördagen (johans idé, inte min.. trot eller ej) och jag fyndade ett "pottskåp" och en stol för 200 kr tillsammans. Sedan fyllde jag en korg med saker för 39 kr, köpte tre sällskapsspel för 30kr/st och ett Xbox för 450 kr på fyndlagret. Nolle fick en båt till badkaret. Senare på kvällen bjöd vi upp Noels mormor på thaimat som jag lagat, en irish och i övrigt trevlig kväll. Idag har vi varit uppe hos Noels gammelgammelmormor hela förmiddagen, stekt ute i solen, fikat och ätit middag där. Världens underbaraste väder har det iallafall varit hela helgen och jag har fixat i ordning lite på balkongen och nu vill jag bara ha vår/sommar, så man kan börja plantera en massa där ute.. : )
 
Imorgon kallar verkligheten igen.. och jag längtar faktiskt dit. Första söndagen utan söndagsångest på väldigt länge. Nu ska vi spela lite tvspel och börja bunkra upp inför det obligatoriska söndagsmyset... : )
 

funny things are everywhere

Fredag. Ledigheten flämtar än i nacken och jag kan riktigt känna smaken av en näve chips och en kall öl. Igårkväll satt jag och klurade på vad man skulle göra i helgen, något som fick än att längta ännu mer, kanske någonting annorlunda och möjligen någonting som man annars vanligtvis inte gör. Jag kom inte på någontng, åtminstonde ingenting som inkluderade ett barn. Drakborgen, ikea, bio osv känns helt uteslutet. Picknick känns lite väl tidigt och en skoter har vi inte. Så vad gör man? En loppisrunda hade ju suttit som ett smäck, men det anser inte andra halvan utav familjen. Nolle röstar badhuset och jag röstar emot. Jag vill göra någonting annat, någonting nytt och någonting som faktiskt är roligt på riktigt... för alla. Någonting som får folk att säga med förvånande stämma "men-det-var-som fan-vilken-rolig-och-annorlunda-sak-att-göra-istället-för-att-dra-på -drakborgen-som-alla-andra-helg-efter-helg-och-betala-70-spänn-för-en-portion-köttbullar-man-gör-bättre-hemma". Typ saker som framkallar sånna meningar. Sånna saker vill jag göra.
 
Tar en kopp kaffe, rullar ut vagnen till lagret och funderar en smula till. Tips någon?
 

imorgon är dagen innan helg.

 
Så var man tillbaka på brottsplatsen igen och den där våren kändes plötsligt väldigt avlägsen idag. Vet inte hur kallt det är ute idag, men man vaknade hyfsat till liv då man gick ut iallafall och bilen blev varm lägligt tills man skulle av. Men snart är mars slut och den sista i månaden står det fint "sommartid börjar" i almanackan. Så håll till godo, snart kommer värmen! : )
 
I lördags satt vi och var lite uttråkade hemma, så vi bestämde oss för att åka ner på Ikea, det fungerar även om man inte ska köpa någonting. Noel älskar att leka i bollhavet och med barnen i "barnhörnan" och undertiden kan föräldrarna avnjuta en kopp kaffe och bulle för 5 kr. Så det är mitt budget tips till er alla! : ) Hade jag varit ensamstående så hade jag haft en sån timme inbokad varje vecka och har man ingen budget att hålla, så kan man ju alltid gå in i varuhuset. Noel fick iallafall lite blommor till rummet och en ny lampa : ) Sedan var det den obligatoriska ljushandlingen då :b
 
Jag förstår att detta inlägg kom som en besvikelse för dig Jess, men jag har noll inspiration den här tiden på morgonen.. OCH min kamera fungerar inte. En liiiten lucka ligger någonstans i lägenheten, en liiiiten lucka som tydligen har nånslags funktion, då den uppenbarligen inte fungerar annars. Dels därifrån kommer min bloggtorka och dels så har jag helt glömt bort bloggen. Dumt, då jag bestämde mig för nån vecka sedan att VERKLIGEN ge den en chans, bli storbloggare och tjäna pengar på att knäppa kort på vad jag äter. Upp som en sol ner som en pannkaka kan man säga att det gick.
 
Och för er andra avlägsna släktningar/vänner, så är resten i tipp topp. Jag trivs här och Nolle trivs på sitt nya dagis, så de långa dagarna gör oss ingenting. I Helgen blir det kalas för Nolles två kusiner, så i eftermiddag ska det handlas presenter.. Så då vet ni att vi lever och mår bra i kylan! : )
 
"De enda gränserna i ditt liv är de som du själv sätter upp"

Gör vad du kan, där du är, med det du har

 
Här hemma är det tomt. Liten har åkt till sin mormor och ska sova där inatt. Ska försöka njuta av lugnet, men det är svårt då jag redan saknar honom. Tänkte dra ihop ihop lite god mat tills Johan slutat iallafall och sedan ska vi nog bara slänga oss i soffan framför en film. Imorgon ska jag börja på ett nytt ställe, så nu blir det återigen långa dagar på dagis, men skillnaden nu motför då är väl att det tar tjugo minuter dit, att jag faktiskt längtar dit och har möjligheten att arbeta hemifrån. Känns kanon iallafall! : )
 
Nej, nu ska jag ta en kopp té framför tvn innan maten ska börja förberedas.