Andas och våga stanna upp

Finns det någonting underbarare än att hänga ensam med sitt barn? Att bara stänga av allt omkring sig, lägga bort mobilen och låta stunden vara tidlös. Jag lever fortfarande på den energi som förra helgen gav mig. Vi skickade iväg Johan till stan och sedan planerade vi tillsammans världens bästa helg. Vi startade fredagen med att köpa med oss fika och åka till Säter för en heldag med en massa lek. På lördagen kom Jessica och Ebbis upp för en mys och lekdag. Till middag fick Noel steka sina egna pannkakor, det fick komma smet lite varstans och han fick testa att vända den i luften.. det kunde ha gått och att det inte gick vägen fick gå det med. Han dekorerade glatt med grädde, jordgubbssylt och choklad på pannkakstårtan och sedan åt vi tillsammans den enligt han godaste pannkakan han ätit. Smeten fick ligga och disken fick vänta, för nu skulle vi ut och leka. 1½ timmes intensivt lekande med allt från mysterier i trollskogen, balansering och inte nudda mark med hajar runt omkring oss, maraton, längdhopp och monster. Kvällen avslutade vi med en stor skål godis, chips och dipp och en massa Pippi Långstrump, dumma mig och monster inc. Jag tycker det blir en helt annan känsla då man är själv med Noel, än om man är fler.. kanske för att jag har lättare att bara släppa allt då? Men underbart är det iallafall och jag ser framemot att få spendera denna helg i samma anda.
 
Nu är han på spökdisco på dagis utklädd som ett monster och jag sitter mest här och väntar att jag ska få komma och hämta hem honom igen efter lunch. Imorgon är vi lediga tillsammans och då ska vi åka in till stan och träffa mormor, äta pannkaka, gå runt i leksaksaffärer och träffa en tjej jag tränar parkour med och hennes son för en massa utelek i lekparker. Sedan ska vi avsluta med en sväng på IKEA. Noel leker i bollhavet och jag kan gå runt i lugn och ro. Perfekt avslut på en (förhoppningsvis) annars bra dag.. win-win! :)
 
Jag känner mig stolt över att jag kommit så långt att jag bara kan vara i stunden med honom. För jag har inte varit den typ av person som låter disken stå efter maten, eller stannar upp för att bara vara. Det är skrämmande hur man alltid sprungit ikapp sig själv och ändå missat allt. Ibland måste man bara komma till insikt med att man inte kan vara perfekt, man får nog bara bestämma sig för vad som egentligen är viktigast, utsidan eller insidan. För man hinner inte med allt, det är helt omöjligt. Låt dammtussarna samlas i små högar ibland ni med.. det kan vara ett bevis på att ni faktiskt gjort någonting roligare än att städa. Om solen skiner en lördag, öppna istället altandörren och lev på hoppet att dammtussarna själva dansar ut.
 
 
"Mindfulness är ingen teknik, det är ett förhållningssätt till livet. Det handlar om att börja se verkligheten som den är och inte vad vi vill att den ska vara och också förhålla oss till det. Se vad du upptäcker, det är spännande."

Live and let go!

Ledig idag, så sitter hemma och väntar på att dom ska ringa från dagis om att fotograferingen är färdig, så jag kan hämta hem Noel. Vi ska åka in till stan en sväng, sedan stannar jag där då jag ska på guldstegen med jobbet ikväll. Men mest längtar jag tills imorgon och helgen, då jag ska få rå om Noel helt själv. Vi ska ha Astrid Lindgren maraton, göra egen pizza, äta chips med dipp och en massa godis. Sedan ska vi halloweenpyssla, pussas och bara vara.
 
 
"Happiness isn’t about getting what you want all the time, it’s about loving what you have."

Be yourself, take a risk.. fly free!

Dagarna bara flyger iväg.. underbart för då är det snart avresa till Budapest, 10 pers är bokade betalda & klara. Längtar nå helt sjukt! Annars är allt bara som vanligt, skjussade Noel på kalas idag & passade på att åka & handla lite undertiden. Ikväll ska jag köra en riktig storstädning, sedan ska jag bjuda mig själv på en kall öl som belöning. Imorgon är det bmx för Noel och sedan startar en ny fullspäckad vecka!
 
 
Min nya tatueringar som jag gjorde igår. Blev sjukt bra! :)

Det är dom små sakerna som gör livet stort

Startade dagen med 4års kontroll för lillen. Det gick kanon och sköterskan intygade att allt skulle gå väldigt snabbt för våran lilla herre. 200% hela tiden och han visade även sin bestämda och bångstyriga sida då vi skulle därifrån. Snabbt bort till dagiset och sedan halvspringandes till jobbet för mig. Har jobbat i 3an idag igen och jag förstår inte hur jag kunnat varit ifrån dessa underbara barn så länge. Även om dom är bra på att ta energi, så ger dom ändå tillbaka det dubbla tio gånger om. Fick blommor idag med ett kort format som ett hjärta där det stod "du är snäll". Sånna tillsynes små saker som barn gör, som ger så mycket :`)
 
Slutade fem sedan begav jag och Noel oss till marknaden här i Indal. Fanns rätt mycket roligt, kläder, inredning och typiska marknadssaker. Har ju missat varje marknad och loppis i sommar då jag jobbat och haft allt fullbokat jämt, så kändes bra att hinna med en åtminstonde.. även om den var rätt liten :p Köpte en svart obey mjukiströja, två vaser för 20kr/st och 2 ljuslyktor för 5kr/st. Noel hittade någon leksak, en hammare och en ficklampa :p (På häreborg, öppet även imorgon till 19 som jag förstod det)
 
Sjukligt trött och imorgon vankas det jobb nere på Runsvik, samma sak torsdag. På fredag blir det mitt vanliga jobb som också ska hinnas med. Sedan blir det ännu en utgång på lördag.. var nog år sedan man körde två helger i rad. Men ska bli sjukt kul att bara sitta några tjejer, snacka en massa skit, dricka gott och göra stan. Det om något var längesen.
 
Nä roligare uppdatering än så blir det inte..  Fullt ös hela dagen imorgon med, som avslutas med lite mammabarn-träff hos Martina på kvällen. Vila får man göra i graven.. :)
 
På m/s medvind i lördags då vi firade pappa som fyllde 50 i somras. Sjukt god mat och jätte trevlig kväll! :)
Jag, Johan och Noel passade på att åka på lite folkrace i lördags. Lika trevligt som alltid och lika sugen blir man varje gång på att börja köra själv. Kanske nästa år.
Finaste blombuketten av barnen på jobbet. Vasen syns dåligt, men är den jag köpte på marknaden! :)