if you do what you've always done, you'll get what you've always got

 
 
Dagarna rullar på och imorgon är det redan onsdag. Allt går i ett och vips så är det helg igen. Har somnat senast klockan nio i en-två veckors tid och känner att man inte riiiktgt hinner med det man ska på hemmaplan. Hann åtminstonde med en massa bak i helgen och igår efter jobb, så nu är frysen laddad. Denna helg ska jag helt ägna åt tvättning och packning, sedan tänkte vi väl få in ett selångerbesök på lördagen, får se vad man orkar med.
 
Ikväll har jag iaf varit på bilbingo med mamma. Det var trevligt, men jag kan återigen konstatera att jag har grova koncentrationssvårigheter och att sitta still så länge på samma plats inte är riktigt det jag gör bäst. Inatt sover jag hos mamma, då det blir lättast för alla eftersom min bil inte blivit riktigt lagad än, vi får försöka ge det lite tid i helgen.. eller efter semestern, det återstår att se.
 
Nej, shit nu har klockan passerat elva och jag är fortfarande vaken. Dock så har jag ju "sovmorgon" till halv sju imorgon, så kanske vågar pressa det en liten stund till.. Eller så inte. Somnar snart sittandes. Godnatt!

22,000 days, it's not a lot, it's all you got

Den här helgen har som alla de andra gått i lugnets tecken. I fredags somnade vi alla tillsammans klockan nio tror jag och igår hade vi en riktig hemma dag med filmtittning, bakning och mys. Just nu sitter vi alla och tittar på barnen i bullerbyn och johan ligger och läser en tidning. Sedan måste vi ut och försöka fixa min bil, som tappade avgassystemet påväg hem efter jobbet i tisdags. Det är lite min vanliga tur, så har varit några krångliga mornar för oss förra veckan.. som om de inte var bängligt nog :b
 
Om två veckor ligger vi och mår gott på Kreta. Vi har bestämt oss för att åka utan Noel. Det har varit svårt för mig att smälta och jag har ändrat mig, gråtit en skvätt, funderat och ändrat mig igen. Men efter övertalan från alla andra, samt Johan så har vi bestämt oss. Han har sån fruktansvärd överenergi och med den värme som det är där nu så kommer det bara bli jobbigt för oss alla. Nu känns det faktiskt rätt skönt att vi tog detta beslut, även om jag nog kommer avsluta dagarna med ett par tårar. Ska bli skönt att få sitta och beställa mat i lugn och ro, åka på lite utflykter och bara kunna ställa sig frågan "vad känner JAG för just nu?" det gäller alltså mig, Johan anpassar sig ju självklart efter vad jag känner för ;) Haha, nej.. men ska bli skönt att vara ett par och inte bara mamma och pappa för en vecka.
 
Då vi sedan kommer hem har vi en underbar höst att se framemot. Liten fyller tre år dagarna efter vi kommer hem. Jag ska börja plugga igen vecka 37 och försöka varva det med lite jobb. Har saknat pluggningen nå sjukt, så det ska bli kul att få börja igen.
 
Nu ska jag baka lite källarfranska, imorgon och resten av veckan är det jobb i vanlig ordning. Hoppas eran helg varit bra! :)
 
 

it's the little things that makes life big

Då var man hemma igen till vardagen, efter två härliga nätter i stugan i Alsen. Var verkligen några välbehövda och avkopplande dagar som man gärna hade sett fler utav, man hinner inte mer än att komma ner i varv innan det är dax att börja packa sig hemöver igen. Fredagen spenderade vi nere vid sjön med fiske,korvgrillning och mys. På lördagen blev det samma visa och kvällen avslutade vi med grillning i stugan och efterrätt bestående utav jordgubbar och grädde, strålande sol fick vi njuta av hela dagen och för första gången på hela sommaren kände jag av lite semesterkänsla. Kvällen spenderade vi framför tvn och jag somnade bredvid min älskade son vid tio tiden. Idag startade vi morgonen med en långfrukost, sedan packade vi oss hemöver igen. Imorgon kallar verkligheten igen, men endast två och en halv vecka kvar till semester. Underbar och efterlängtad! :)