22,000 days, it's not a lot, it's all you got

Den här helgen har som alla de andra gått i lugnets tecken. I fredags somnade vi alla tillsammans klockan nio tror jag och igår hade vi en riktig hemma dag med filmtittning, bakning och mys. Just nu sitter vi alla och tittar på barnen i bullerbyn och johan ligger och läser en tidning. Sedan måste vi ut och försöka fixa min bil, som tappade avgassystemet påväg hem efter jobbet i tisdags. Det är lite min vanliga tur, så har varit några krångliga mornar för oss förra veckan.. som om de inte var bängligt nog :b
 
Om två veckor ligger vi och mår gott på Kreta. Vi har bestämt oss för att åka utan Noel. Det har varit svårt för mig att smälta och jag har ändrat mig, gråtit en skvätt, funderat och ändrat mig igen. Men efter övertalan från alla andra, samt Johan så har vi bestämt oss. Han har sån fruktansvärd överenergi och med den värme som det är där nu så kommer det bara bli jobbigt för oss alla. Nu känns det faktiskt rätt skönt att vi tog detta beslut, även om jag nog kommer avsluta dagarna med ett par tårar. Ska bli skönt att få sitta och beställa mat i lugn och ro, åka på lite utflykter och bara kunna ställa sig frågan "vad känner JAG för just nu?" det gäller alltså mig, Johan anpassar sig ju självklart efter vad jag känner för ;) Haha, nej.. men ska bli skönt att vara ett par och inte bara mamma och pappa för en vecka.
 
Då vi sedan kommer hem har vi en underbar höst att se framemot. Liten fyller tre år dagarna efter vi kommer hem. Jag ska börja plugga igen vecka 37 och försöka varva det med lite jobb. Har saknat pluggningen nå sjukt, så det ska bli kul att få börja igen.
 
Nu ska jag baka lite källarfranska, imorgon och resten av veckan är det jobb i vanlig ordning. Hoppas eran helg varit bra! :)
 
 

Ida skriver:

Det blir nog kanonbra! :) På torsdag har jag varit utan både alex och lillan i en vecka, konstigt och jobbigt men endå skönt! Behövde ladda batterierna och sakna tror jag. nyttigt för oss alla ibland :) Hoppas ni får en kanonresa!!

Ida skriver:

Det blir nog kanonbra! :) På torsdag har jag varit utan både alex och lillan i en vecka, konstigt och jobbigt men endå skönt! Behövde ladda batterierna och sakna tror jag. nyttigt för oss alla ibland :) Hoppas ni får en kanonresa!!

mamma skriver:

Vad härligt för er att ha en solresa framför er:)

KIKKI skriver:

Åh men vad värd du är det!!! :) Bra val att åka utan Noel tkr jag! :) Så kommer ni komma tillbaka med massor av energi, vilket bara kommer gynna Noel! :) Kram på er!!!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar