Life is so much better when you stop worrying

Här rullar veckorna på och helt plötsligt har det gått en månad igen. Min mamma och mormor har hunnit varit här och åkt hem. Noel har träffat en massa nya kompisar och vi har spenderat en massa timmar på att snorkla. Hittade några klippor att hoppa ifrån och även om dom inte är döhöga, så ger dom ändå den där lilla kicken man behöver ibland.. riktigt roligt iallafall!
 
Imorgon så ska vi åka och storhandla till Noels kalas, han ska nämligen ha sitt 5års kalas här på lördag och som det ser ut nu så kommer det 10 svenska barn hit. Superkul!! Så här ska det bakas tårta, kakor och bullar i massor.
 
Mina två kusiner plus en tjej till kommer även ner hit på torsdag och stannar en vecka. Sedan stannar Elin, min ena kusin kvar här för att bo med oss, då hon fått jobb här. Kommer bli hur kul som helst! :D
 
Jag älskar förövrigt stämningen här nere, allt är så lugnt och stilla. Alla människor är så vänliga, nästan sådär överdrivet så man som svensk undrar vad de egentligen har för baktanke med allt, men de är bara så dom är. I Sverige känns det mer som människor antingen är i det förflutna eller planerar för framtiden, så de är aldrig riktigt där i stunden och även om vi träffar andra människor så är vi ändå inte där tillsammans. Jag tror det är det största problemet till att vi svenskar känns så ovälkomnande och inneslutna, för att vi helt enkelt har så mycket med oss själva jämt och alltid är någon annanstans och grubblar eller planerar. 
 
Förövrigt så har det gått 82 dagar nu sedan det regnade här... och tydligen ska det vara lika varmt (35grader) tills tredje veckan i september då det börjar bli lite svalare. Helt sjukt faktiskt, då det inte alls ligger så långt ifrån Sverige?
 
Nu ska jag ta en kopp té och se framemot morgondagen. Vi ska upp tidigt och ut för att handla allt, sedan ska jag faktiskt på en inredningsbutik (typ liknande dollarstore) och köpa någon ny pläd, doftljus och lite sånt smått bara!
 
Hoppas allt är bra med er alla! Önskar en massa människor kunde vara här och dela den här vardagen med oss, för den är underbar... dock saknar jag ALLA!! Johan däremot saknar ingen han... haha, låter skönt men trist :p
 
Sänder lite positiv energi till er som behöver den! "Everyday is a second chance..." :)
 
29 grader klockan 23 på kvällen... väääärmt du
Och det absolut bästa med hela resan... att få spendera varje dag och varje minut med den här killen!! <3

Mamma skriver:

Ni har de för härligt där ni bor :) Men saknar er i massor !! Kram


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar