snö och burkmat

johan är ute och skottar som vanligt, en nackdel med snön.. men han gillar ju det så då får jag väl oxå göra det : ) noel ligger och sover sedan 1½timme tillbaka, tänkte bädda upp honom lite snart och se om han kanske vill vakna till lite. då johan kommer hem om inte allt för länge så ska vi till bispgården och handla, Noels ersättning, katrinplommonspure och burkmat är slut. vi har ju som sagt gett honom lite smakprov på mat till lunchen (men ska nu börja till middagen ist, då det är lättare då man är två med allt sölande) han äter ju nästan en halv burk och då är det vi som sätter stopp, han skulle nog lätt äta upp hela, kanske lika bra att låta honom göra det och ta bort ersättning/ammningen efteråt, kan man byta ut ett helt mål nu? jo, det är klart man kan.. tänkte att han skulle få äta sig nöjd idag, får se vad det slutar på.

imorgon ska nog noel få träffa anton, jag hoppas det iaf.. för annars glömmer dom nog bort varandra snart, små stackarna har ju inte världens minne direkt ;b Haha!

nu ska jag kika till lillhjärtat <3

jasmin yilmaz skriver:

fin blogg =)

Catharina skriver:

Hello!

Tänkte höra med dej som verkar ha koll på hur man fixar med bloggdesign, om du har lust att lära mej lite nån dag? Skulle vilja kunna ändra med bilder utan att be någon annan jämt..

/Catharina


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar