bvc besök

idag har vi som sagt varit på bvc, lilleman hade åter igen gått upp 500g sedan förra veckan, hans kurva går spikrakt uppåt och han börjar bli en riktig tjockis. då vi kom hem tänkte vi gå på en promenad, så jag la honom i vagnen men det slutade med att vi hamnade hos anna-karin på lite kaffe och där har jag suttit tills nu. mitt paket från gina har kommit idag, så bara johan kommer hem så ska jag åka och hämta ut det, spännande!

imorgon ska jag och noel ta oss en promenad tillsammans med anna-karin, sedan ska vi rulla oss in över stan fram över eftermiddagen, hämta upp mormor (noels) på jobbet då hennes bil är inlämnad och sedan ska jag sooooola solarium igen, härligt! jaja, nu ska jag försöka planera någon middag!

Anonym skriver:

BLI MEDLEM HÄR http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=58395 OCH SAMLA IHOP ENKLA POÄNG TILL B.LA IPOD, PRESENKORT, SMINK OCH PARFYM. BLI MEDLEM NU !

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=58395 http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=58395 http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=58395


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar