sista föräldraträffen

Idag har vi varit på den sista föräldraträffen på bvc, så himla trist.. hade velat gå dit fler gånger. kanske dax att starta en egen här uppöver? är ju så trevligt jämt på dessa träffar och gårdagen hos catharina var kalas kul, även att hon hade varit så gullig och bakat en GI tårta, så då fick även jag ta mig en bit och det smakade himmelskt gott.

Efter föräldraträffen idag åkte jag iaf (som vanligt?!) ner till Emma och blev där till ett, då jag och Nolle rullade oss hemöver igen, han somnade i bilen och sitter kvar där fortfarande och tar sista vilan..

Snart ska jag börja förbereda dagens middag och senare kanske min bror kommer upp. Vi ska börja att flytta ur saker ur en av de rum vi inte använder i huset, så han får plats med sina saker då han ska bo me oss ett tag. Det kommer bli as kul och Nolle lär bli på super humör över att få busa med morbror dagarna i ända. Jag längtar mest till att få rummet utplockat så man kan sätta upp lite fina gardiner och sånt, Haha

Emma skriver:

Oj, redan slut på föräldraträffarna? Vi har två gånger kvar, sista är när alla i gruppen fyllt ett år (nu åtta månader). Vilken skillnad det är mellan olika landsting!

Emma skriver:

Vi började när Kicken va 1 månad, totalt kommer det va 8 gånger och det skiljer nog bara 3 veckor mellan yngsta och äldsta. Himla bra!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar