dagarna som passerade

Här har dagarna bara gått i ett. Plugg varvat med lite shopping & trevlig sällskap. Igår var vi på lilla julafton hos johans mamma, hur mysigt som helst. Hann även uträtta alla julklapparna på en timme, helt överlägset. På kvällen blev det uppsittarkväll hos jonas & fia. Grabbarna såg vi inget av för de satt i köket & spelade poker, medans vi tjejer satt i vardagsrummet & surrade. Noel vaknade vid tolv tiden & bestämde sig för att vara vaken med oss, världens goaste unge som njöt av att vara vaken på natten & ha allas uppmärksamhet :b

Just nu tänkte jag kika igenom internet lite, sedan blir det middag & ikväll blir det lite idol parallellt med plugg. Blir en hyfsat hård vecka till veckan, men det är så jäkla kul med juridik satt det gör mig inget. Har ju inget direkt jullov, så måste plugga in julafton & alla dagar där omkring.

Ingen kamera med som vanligt.. men vem kommer ihåg att knäppa kort då man har roligt? De roligaste dagarna fanns det aldrig kort på, utan det var alltid de tråkigaste man dokumenterade. Så är det.


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar