vi överlever säkert

Så var det midsommar imorgon & precis som befarat så ser det ut att bli en blöt midsommar även i år.. ja det är klart, men av regn inte sprit, eller jo det med, men ni fattar, det ska alltså regna. Vi är även bjudna på midsommarfest nere i byn och en hel hög av trevliga människor kommer hänga där, för att sedan åka den legendariska traktorvagnen till dansen i Åsen. Men vi får vara utan det även i år, då vi både behöver en barnvakt & chaufför, sedan vill jag (måste) vara med Noel under midsommardagen.. det är lite av en tradition förstår ni ;)

Så vi bestämde oss tillslut för att vara hemma på två (tre) istället. Köpte in en massa gotta till silllunchen, någon nubbe, grillat till kvällen & lite öl.. så vi kan väl parta på lite vi med ;b Höhö, vi sitter ofta på två (tre) & tycker det är förjävla skönt ibland ;b Blir det uppehåll så kommer vi mest troligt åka båt hela dagen, kvällen & så även möjligen natten, annars tar vi det på lördag.. eller söndag. Ja, vi tar alltså minuterna som de kmr & peppar lite inför gatufesten istället, då jag redan bokat in barnvakt hos Noels morfar! :)

Glad midsommar på er & ta det lugnt med spriten.. tänker åter igen på alla stackars barn, som bara kmr få uppleva en massa otrevlig fylla i helgen, då föräldrarna har taskigt spritsinne & saknar empati.. ja, så äre faktiskt. Det ska drickas med måtta då barnen är med, eller inte alls om ni inte kan hantera det.. Men ja var var vi? jo juste.. Ha en trevlig midsommar & håll tummarna för att solen kommer fram! :D

Emma S skriver:

Ja vi gick hem från festligheterna klockan 18:30 och grillade och åt god middag här hemma, stoppade barnen i säng och såg en bra film. Kändes hur bra som hellst! Då vi åkte var det bara drickande ungdommar på stället och då är det inte lämligt för barnen längre. Som du skrev, tänk alla stackars barn där ute! Man vill ju vara med sin familj på midsommar också, så är det.

Men nästa år ser vi till att ha barnvakt på kvällen då grynen ändå sover :)




Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar