svälj mig hel

Intervjun gick kanon & nu är det bara invänta ett besked. Jag önskar mig själv detta så mycket att jag snart går i bitar & det är inte bara det att jag är så sjukt värd detta, utan jag skulle så även vara grym på det. Kommer bli en liten utmaning, men sånt gillar vi. En egen riktig inkomst också, to good to be true, en sån fick jag senast.. Hmm.. augusi 09. Haha, ja.

Fyller 23 gör jag i sommar också, vad hände med alla dessa år? Då jag & mamma gick på casino för några månader sedan så fick jag ett sånt där panik-hugg i magen då jag läste "Åldersgräns 20 år". "NEJ, men vafan jag trodde det var 18, finns inte en chans att jag kommer in.. aja, lika bra att vända om & gå hem då (typ)" .. "Carro, du är 22. det är nog lugnt". Räknade lite & konstaterade rääätt snabbt (med fingrarna i ca tio minuter) att mitt barn hade fyllt två år & att det fanns en liten chans (även om den inte var fullt pålitlig) att detta skulle kunna stämma. Resten av kvällen försökte jag tappert "fånga varje ögonblick" & "njuta varje minut", allt för att kompensera upp den tid jag missat. Det hela resulterade i ännu en bortkastad söndag på ett fuktigt badrumsgolv. Men hey, jag har varit med om värre.. man är ju ändå 23 (snart). Been there done that, liksom!


Just nu är jag & Nolle nere i stan iallafall. Tog.. för att citera min son "mammas stålräjser saab" & dundrade ner lite lätt ikväll. Har inga som helst planer mer än att vi ska fika en lååång & lugn frukost tillsammans imorgon bitti. Nu ska jag krypa ner bredvid min son & snusa sönder honom. Godnatt!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar