liten blir stor

Tänkte passa på att dra en liten uppdatering om lillen också. Lillen som inte längre är särkilt liten alls. Han pratar, pratar, pratar.. och pratar. Igår då vi satt tillsammans på stan, så hade vi en lång konversation tillsammans bara han & jag mellan allt från himmel till jord. Älskade lilla barn. Han har sånna uttryck ibland så man blir helt brydd vem han fått sitt ordförråd ifrån. En dag sa han helt plötsligt "måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag" rakt av i en liten ramsa. Vet inte om det är något han lärt sig på dagis, men som förälder så blir man ju så stolt att man nästintill börjar böla. Haha.

Slutat med blöjan har han gjort också. Då vi gått på stan så har han även där kunnat vara helt utan & vi behöver inte ens påminna han om att han ska gå, utan han har sagt till själv. Igår då vi gick på stan så blev det lite panik då han sa "måste kissa på macken nu" (fortfarande oklart varför det skulle vara på macken?). Så tog vi vagnen & kutade för att hitta en toalett, sedan skulle det hittas småpengar & man var helt kallsvettig då man äntligen fått ner byxorna, haha. Ja, man är lite ovan själv.

Tutten blir nästa projekt. Den används ju aldrig under dagarna på dagis, men innan & efter vill han gärna ha den, vilket är förståeligt då det är tidigmorgon & sen kväll. Nu är det helgerna vi ska bli bättre på & nu ska den endast användas på natten. Sedan får man försöka få bort det med tiden. Men tror vi ska fokusera på att bli riktigt torr först, innan man börjar med nästa projekt.

Ja.. det fick bli en liten snabbresumé. Nu är Noels kompis Anton påväg hit, så nu ska det sättas på lite kaffe! :)

(Haha, såg nu att han såg vääääldigt stor ut på bilden.. men han står på johans mage :b)

Ida skriver:

Va duktig han e Noel!

Man blir ju stolt över allt nytt som händer, älskade småpluttar :)


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar