you don't see the forest for the trees

Jag älskar verkligen att hösten har kommit. Varma koftor, tjocka yllestrumpor, vackra färger, frisk luft och mys under en filt i soffan. Ingen stress, allt får ta sin tid.
 
Igår hade vi en riktig städdag. Allt tvättades upp. sorterades och rensades. Skönt att äntligen ha lite ordning bland alla kläder. Hann även med att baka muffins med vaniljsfyllning och hallon. De här tre lediga dagarna ska jag endast tillägna bakning och förberedelser inför Noels födelsedag på onsdag och kalaset på söndag. För sedan blir det jobb torsdag och fredag igen. Veckan efter det börjar jag att plugga igen och jag längtar som tusan, känns skönt att kunna ge Noel lite kortare dagar på dagis också och inte tolv timmars som nu.
 
Liten har varit ute och cyklat "det snabbaste man kan", vi har bakat hallongrottor och kolasnittar  och nu ska vi börja göra iordning korv-gryt/soppan tills pappan kommer hem. Känner verkligen vilken energi jag fått utav en veckas ledighet och vad man uppskattar att "bara" vara hemma. Kommer mest troligt inte lämna hemmet mer än vad jag måste under det kommande året.
 
Noel är så rolig att umgås med och hans funderingar och uttryck får än att le inombords och skratta högt. Dock så har han fått en liten vriden syn utav sin far, då han ofta ger ifrån sig uttryck som "du kan inte skruva skoter mamma, du är tjej", "du är inte bäst mamma, du är bara en tjej". Fast samtidigt så gillar han ju tjejer och slänger ifrån sig kommentarer som "fin rumpa hon har". Haha, ja.. sedan kommer allt skit från gnarp, "kommeru från gnarp eller?". Älskade lilla skrotungen, vad ska det bli av honom? Igår då jag och johan satt i soffan då tittade johan plötsligt underligt på mig då jag plötsligt började att gråta, haha.. men lillen har ju blivit så stor. Haha, ja så här har jag varit sedan jag fick barn och jag vill se det som något positivt.
 
Nu ska maten förberedas, kommer säkert bli en massa mer uppdatering nu då jag (förhoppningsvis) kommer att ha mer tid över! :)
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar