happy birthday to you

Tänk att min lilla kille blivit tre år idag. Tre år sedan våra liv startade på riktigt, det skrämmer mig ibland vad man kastat bort tiden på innan? inget av något värde för mig iallafall. Man har bara låtit dagarna gå, räknat ner dagarna till nästa år och en önskan om att något skulle bli annorlunda, men det blev det aldrig.. åtminstonde inte för mig. Allt bara snurrade på och precis då man höll på att tappa kraften att hålla sig kvar, så kom glädjebeskedet att vi skulle bli föräldrar. Inget kunde komma mer lägligt.
 
Noel har gjort sin egen godistårta idag, vi hade gjort gröngrädde att lägga på och tanken var att den bara skulle bli liiiiite mera grön. Mycket tyckte Noel och hällde i hela flaskan färg, inte ens Noel gillade den efteråt. Så vi fick om organisera och det blev marsan och chokladmousse på tårtan istället... och en massa strössel och godis såklart. Väldigt fin för att vara gjord av en treåring! :)
 
Nu har vi precis kommit in efter 1½ timmes lek ute, så härligt väder idag. Vi låg i solstolarna och stekte en stund och åt våra egna sådda morötter. Stunder som sånna för en att känna lycka ändå ut i tåspetsarna.
 
Nu ska jag börja förbereda middagen, blir en thaigryta med kyckling,rödcurry, fisksås, ljussoja, en massa grönsaker och kokosmjölk. Får se vad det blir utav det. Vi får middagsgäster idag i form av Noels morfar, Helene och hans gammelfarmor.
 
..Och juste, Noel ska sluta med tutte idag. Han har varit förberedd på det i flera månader och att fiskbebisarna ska få dom ikväll har han påpekat flera gånger. Bättre sent än aldrig, men har inte varit läge i sommar med långa dagisdagar och allt. Det hade nog ingen utav oss orka. Men nuså, en gång för alla. Kommer sakna att höra tuttsugningarna och helt plötsligt har vi ingen liten här hemma. Lite Bittersweet.
 


Mamma skriver:

Ett stort grattis till älskade lilla Noel!!

Anonym skriver:

Ett stort Grattis till älskade lilla Noel!!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar