Vissa jagar lyckan, andra skapar den

Tycker det bara är ledighet nu förtiden, måndag, fredag, måndag fredag.. och så håller det på. Även kommande vecka blir en tre dagars vecka, för mycket ledighet och för lite att göra, men hellre åt det hållet än tvärtom iallafall, man får helt enkelt göra det bästa av dagarna tillsammans med en rastlös 3åring. Igår passade vi på att gå bort till lekparken tillsammans med Fia och Noels kusin Liam. Då det började att regna så gick vi hem och gjorde en tjugobitars smörgåstårta, så har ätit så det står ut genom öronen och ändå är typ halva kvar.
 
Ikväll får vi sällskap av Noels kusin Liam igen och hans pappa istället. Imorgon ska jag arbeta hemifrån och ska köra igång och lämna Noel på dagis vid öppning iallafall, så kanske man hinner med lite utelek på eftermiddagen istället.. ser ju ut att bli fint väder iallafall.
 
Ja, annars då? har bokat in ögonfransförlängningen som jag fick utav mamma i julklapp, satt den 7 juni (på min födelsedag) sker det. Hoppas på ett bra och hållbart resultat.. kanon att slippa måla sig på en 6 veckor iallafall och praktiskt under krakow resan om inte annat. Funderar på att skippa att se kalla fakta ikväll om ryanair och bara blunda för allt, men för 169kr så får man väl chansa lite? living on the edge som det så fint heter.
 
På tisdag flyttar även brorsan och Paulina upp hit i huset bredvid oss och jag får tillbaka en massa pengar på skatten + semesterersättningen från trygg hansa. Så en massa bra saker händer nu på en och samma gång. Skönt med lite medvind ibland också.
 
 
"Låt inte dagens besvikelser kasta en skugga över morgondagens drömmar."


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar