Happiness is only real when shared

Plats på jobb och dagarna springer iväg och igår fick jag faktiskt en välförtjänt ledig dag med Noel. Vi tog första twinrix sprutan på VC i Liden och sedan var det utvecklingsamtal på dagis, så passade på att vara helt lediga, då ändå hela dagen skulle gå bort i bilåkande fram och tillbaka. Lillen var lika cool som vanligt, blev stucken och räknade till fem sedan var det bra. Eftersom han innan hade gruvat sig så mycket, så hade han fått bestämt både pannkaka till middag, glass till efterrätt och chokladpengar, tror det var uträknat av han för han verkade inte alls nå brydd över att ta sprutan då vi väl var där. Nu håller vi lite tummarna för att vi alla slipper några biverkningar. Jag höll ju på att få hjärnhinneinflammation av sprutan igårkväll, men det visade sig vara gammal hederliga huvudvärk, om det inte läkte av sig själv under natten, vilket iofs också skulle kunnat vara ett alternativ. Synd vare om mig iallafall, då det hade kommit sådär lagomt lägligt med hjärnhinneinflammation dagarna innan avresa :p
 
Vi skulle egentligen inte bila ner till sthlm fören tiiiidigt på torsdagmorgon, men så satt jag för skojskull och kollade på Connect hotel på Skavsta, där vi ska bo med Noel då vi åker ner på "riktigt". 529kr kostade det en natt för oss både ink frukosbuffé, så jävla värt för att slippa stressa ner som vanligt och få en sjukt dålig start på resan. Pina i sig öl för att hålla sig vaken, som bara resulterar att man blir sådär olämpligt lullig och trött. Satt efter jobbet imorrn så ska lillen lämnas hos sin morfar, sedan blir det full fart mot sthlm, så man kan suga i sig en öl lämpligt till middagstid. 
 
Edit: Var trött igår, vore ju fysiskt omöjligt att ta sig till sthlm med bil lämpligt till middagstid då man jobbar heldag i Timrå... men tanken var fin. Mer en öl som sängfösare kanske.. eller som senast till frukost.
 
 
Bjuder på en bild sedan valborg, då vi var i Skönsberg och träffade Bamse. Verkligen svin bra fixat med godisregn, fik, uppträdande med småstjärnorna, lekar för barnen, ansiktsmålning, lilla brasan och lilla fyrverkerier. 150g hamburgare för 30kr/st och en massa glada vuxna och barn! :)

dianasdrömmar skriver:

Ser ut som en mysig valborg :) kram Diana


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar