mvc besök och tradera fynd

Då var vi hemma igen. besöket på mvc gick bara bra, alla värden såg bra ut och jag slipper fortfarande äta några tillskott, vilket känns skönt, hjärtslagen låg på desamma som förut ungefär, 136. Precis som jag trodde och hoppades så hade lill*n vänt sig nedåt och kommit en bit ner, men var fortfarande lite ruckbart, hon trodde det skulle ha fixerat sig till nästa gång om 2veckor iaf, så det håller vi tummarna för. Efter mvc åkte vi till mamma på en kopp kaffe innan vi rullade hem över igen.

Ajo, fick även ett till paket från tradera idag. med ett par lundmyr byxor, mössa och strumpor. Jätte fint skick för endast 70 kr, bara byxorna går annars på 179kr så ännu ett tradera fynd. 

Sandrisen skriver:

Men tjenixen :)

Ja, det är en hel del denna veckan. Går ju bra när man väl är igång, lite jobbigt bara i början av veckan när man var så jädra sjuk. Men nu börjar jag friskna till :) Nu i helgen komme rjga nog bara vilja ta det lugnt men till veckan eller nästa helg kanske :)För sen skall vi iväg på profylax helgen efter. Hur har du det? Kramis


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar