misslyckanden

det är många som frågar mig hur jag egentligen orkar hålla på att baka som jag gör och då jag istället frågar varför dom inte gör det så är oftast svaret "nej, jag misslyckas bara"... om ni bara visste hur sämst jag är på att just baka, jag misslyckas ju tamefan nästan jämt.

bara i veckan tex:
saffransskorporna - 225 grader istället för 175 (klarade sig bra ändå, tack o lov)
chokladkolan - allt färdigt tills jag blir tvungen att skynda mig till vaccinationen och råkar lägga kolabitarna i en hög över varandra, tänkte ta bort papperet då jag kom hem, men ja.. då har ju allt kletat ihop sig i en stor hög. (bara att slänga)
saffranstopparna - goda för dom som gillar kokos, men inte alls toppiga
lussekatterna - smaklösa, trots att jag kör med samma gamla recept varje år, brukar ta i en extra påse saffran men i år blev jag snål då det är så dyrt så ja, det ska ju tydligen räcka med 1påse, men inte alls lika gott som det brukar vara.. ajuste, sedan glömde jag lägga på russin och pensla med ägg, haha.
kanelbullarna - dom lyckades jag däremot med, dock blev det bara kring 20st då jag glömt köpa socker, så det räckte inte till några fler.

..och ja, igår då jag och johan skulle äta plättar med grädde till, så saltade jag en massa i grädden istället för att sockra, så det var bara att slänga bort. får man skylla på ammningen? hört att man kan bli aningen förvirrad då.

..så idag/ikväll blir det till att göra ny chokladkola och en större sats kanelbullar.

cissi skriver:

Det är kul att höra att det finns fler som är männskliga :-)


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar