världens slut, 21/12-2012?


Världen har gått under 4 ggr redan och 2012 går den under igen.
Det är iallafall vad somliga tror, då två stora kulturer förutspått exakt samma datum, ett faktum eller bara ett sjukt sammanträffande?


Mayaindianerna var ett folk som levde i Sydamerika mellan åren 250-950 e.Kr
. De var besatta av tiden och kom på ett tidssystem som anknöt sig till astronomiska observationer av månår, solår och venus synodiska perioder. Mayaindianernas förståelse för planeter, solsystem, stjärnor och galaxer var större än de kunskaper vi hade för bara 20år sedan. Mayakalendern innehåller vissa naturcykler och händelser i framtiden, men de ras kalender slutar den 21 December 2012. Enligt deras planetära cykel så kommer då jorden och solen stå i en perfekt linje med vår galax "ekvator", något även vi med moderna mätinstrument nu kunnat bestyrka. Vissa hävdar då att på den 21:a December så kommer jorden gå under, då den kommer genomgå ett sk "pole shift" som innebär att de magnetiska knytpunkterna (nord och sydpolen) kommer flyttas och de i sin tur kommer leda till naturkatastrofer och mänsklighetes undergång.


José Argüelles var en kille som var fascinerad av det gamla kinesiska spådomssystemet I Ching (förändringsboken)
. Det systemet går till såhär, att du kastar tre mynt sex gånger och om två av mynten är klave så ritar du ett streck på ett papper. Om två av mynten är krona så målar du två streck bredvid varandra. Det ska göras sex gånger och du får då fram ett hexagram som du kollar upp i boken, som då ger dig svar och råd i kärlek osv. José tog då de 64 olika hexagramen och slog ihop dom till en matematisk graf. Han gjorde allt till en tidsskala och började då I Ching är daterad och räknade sedan framåt. En graf går ju upp och ner och då han tittade på civilisationens uppgång och fall så såg han att de stämde överens med hans tidsskala. Tidslinjen slutade iallafall på ett speciellt datum, nämligen den 21:a December 2012.


Sedan är det planeten Nibiru som cirklar i vårat solsystem
, då den hamnar mellan solen och jorden kommer de inträffa hemska naturkatastrofer, en ny istid och nord och sydpolen kommer hamna någon annanstans, det är helt enkelt kört för jorden. Efter några dagar har den flyttat på sig och då har 2/3 av alla människor utrotats och av de som är kvar kommer 2/3 dö av svält. De få övelevande få då leva som på stenåldern. Om det här stämmer kan vi alla släcka ner datorerna och börja öva på att leva som riktiga människor igen d.v.s som de djur vi är från början, en obekväm men välförtjänt sanning. På Nibiru sägs det leva människor precis som vi, fast större och mycket mer intelligenta. De är våra gudar och finns avbildade i romersk, grekisk och egyptiskt kultor och religon, de sägs att de har genmanipulerat aporna genom att sätta ihop dom två sista generna och skapat oss. Vi blev sedan placerade här på jorden, som Adam och Eva och fick barn med en av deras gudar och dom blev till jättar som levde på jorden och åt oss människor, men de klarade inte av vårat klimat så de dog. De ska tydligen finnas utgrävt gigantiska skelett, men de har tystats ner för att inte skrämma upp oss. Människorna på Nibiru försöker varna oss och med naturkatastorfer förbereder de oss. Sverige ser ut att bli helt täckt med vatten och Australien ser ut att klara sig bäst. NASA vet redan om det, men tystnar ner det för att inte skapa panik på jorden, för det i sin tur kanske hade lett till en undergång i sig? Ajo, det kommer också hända i December 2012! : )


Titta på videorna här, fränt! : )
En annars intressant hemsida, nyapolitiken!


Så är det här någonting ni tror på?



Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar