på promenad genom.. stan?! tjallalalaalalalala eeeh eeeh eeey..


vi har varit ute på en frisk och härlig promenad, -18 var det visst ute, har blivit riktigt tuktade nu efter 30-erna och trodde det inte var mycket mer än -5, men ack så fel. nu sover lillhjärtat i vagnen och jag dricker en välförtjänt kopp kaffe efter att ha torkat och städat där man annars inte bryr sig till att göra det, typ under glasskivan(?) under bordet och under soffan + allt det vanliga, dammsugning och övrig torkning.

när jag druckit upp den här koppen och läst klart alla bloggarna så ska jag baka sääämlor, utan mandelmassa såklart ;b eller ja, tänkte nog baka och frysa in dom här "bollarna" så man kan tina upp dom sen, eftersom vi känner folk som faktiskt gillar mandelmassa (typ alla?). sedan blir de några färska utan till ikväll.. för då kommer johans brorsa och noels kusin upp, blir gomat ett glas rött och kanske johan bjuder på en irish eller två? youneverknooow.

Noel älskar förresten all slags techno och nes musik och nu på morgonen har han diggat gärnet till allt som låter  plingplong... en blivande synthare?!


Catharina skriver:

Mmmmm! Va gott med semlor!!


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar