sov bebis, sov.

Noel verkar ha kommit in i en riktig gnällperiod, har jätte svårt att komma till ro på kvällen och vägrar somna i sin egen säng, han gallskriker och vi vaggar honom i sängen, stryker honom över ögonen osv, precis som vi alltid gjort. men då han inte somnat efter femton minuter (som känns som hundrafemton) så ger vi upp, tänker "vad är problemet?" kikar på varandra och nickar.. för att sedan ta upp honom i famnen och ja, vaggar honom till söms. efter två minuters vaggning så somnar han och vi går ner, med tanken att det fick bli såhär ikväll bara, imorgon SKA han somna själv. sedan kommer morgondagen igen och ja, ni fattar.

han har även börjat vakna varannan/var tredje timme på natten de senaste tre nätterna, inte för att äta, utan bara för att grina och gnälla lite, somnar om efter fem minuter för att sedan vakna av gallskrik igen några timmar senare. tänder är min första tanke, då han oftast blir lugn av ett gnuggande tandkött?! har även lite förkylning och låg på 37,7 idag (ist för 37,0 som annars), säkert någon kombination av allt. men hur vet man om det är tänder på g, om det inte syns?

har hört att fem månader är en känslig period, gällande det mesta. han har ju blivit otroligt rörlig på sista tiden och varken tutten eller snutten ligger kvar där dom ska. han slänger sig på sidan, på magen och tutten den rycker han ut tusen gånger om.

nån som har något bra tips på hur man kan göra? nått som funkat för er? alla tips är välkomna, för jag vill inte vagga honom mycket längre, ungen väger nästa nio kilo och min rygg gör ont.


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar