godmorgon

liten är förkyld idag! hostar så det skär i halsen och snorar, feber har han också 38,2. natten var okej, men orolig. först smärta sedan vaccinet och en förkylning på det, han vaknade vid tolv och sov i våran säng ifrån det. vaknade flera gånger och grinade, gjrode iordning välling men äta ville han inte göra, inte ens imorse trots att det var över tolv timmar sedan sist. lite gröt fick han i sig vid nio tiden och sedan somnade han vid halv tio, helt glansig i ögonen som inte orkade hålla sig öppna en sekund till.

nu sover han iaf och det ska han få göra så länge han vill, han har ju en förmåga att kunna sova tre timmar rakt av och det resulterar i att det blir svårt för honom att somna till kvällen och vaket på natten, så jag brukar gå dit efter 40-60min och ta av täcket så han får vakna till lite. men tror han somnar gott till natten ändå, stackarn är ju helt slut.

själv tänkte jag nog passa på att baka lite, var längesen man hade den tiden över på dagarna då han sover så lite.. jaja, uppdaterar er som vanlig med recept senare! : )

KIKKI skriver:

huvva då, stackars liten :(

Catharina skriver:

Fy! Sååå hemskt då de små är sjuka! Skär verkligen i mammahjärtan då.. Krya på lilleman!

jess skriver:

ja helt sjukt!..blir många såna kvällar carr det lovar jag! :).. inte långt bort nu! vi kan väl höras sen iallfall slutar 7 :).. pusss! lovee

Anna skriver:

Uff stackars liten :( när det är sådär är det bara mamma och pappakärlek som hjälper tycker jag, fint att ha ville få i sig lite gröt i alla fall, försökt med lite vatten? Viktigt viktigt. Han får krya på sig! Låt han sova med t-shirt istället för pyjamas så han får svalka sig, men under täcke ändå.Ja men absolut, har inte så mkt planerat i veckan..Drakis och Kulturmagasinet med Elis, annars inte så mycket. Ska vi göra lunch nån dag på hemmaplan eller kanske ta en fika på stan (läs: på Charm eftersom det är enda stället som är barnvagnsanpassat) om det är fint väder? :)


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar