isolerade

Jag har verkligen ingen tid över till någonting i huvudtaget, sedan är vi ju sjuka och då kan vi ju inte åka någonstans för nån typ av avlastning eller bara få surra med en vuxen människa över en kopp kaffe heller och det suger ju nästan mest. känns som man är arbetslös (du vet man sitter inne hela dagarna, trött, huvudvärk osv..) fast du får varken sovmornar eller tid över till dig själv = sämst!

Noel är frisk nu, typ. förutom hosta och fortfarande inte alls samma matlust, gröt och fruktdryck funkar. men välling och mat går totalt bort. gnällig är bara förnamnet, trots att han jollrar och skrattar på imellanåt så känns det som att den jobbiga biten tar över. vilken jävla gnällblogg det här blivit, inte konstigt att ni skiter i den, Haha..

nä, men vi håller tummarna för morgondagen istället. Noel ska snart sova och jag funderar på att baka nått, (vore ju dumt att vila då man kan).

vi trotsade iaf förkylningarna och skit idag och tog oss en fem minuters promenad runt gården, det var lätt dagens höjdpunkt. gud vad man saknat den friska luften, så underskattad!

Mamma skriver:

Va skönt att få komma ut en stund, lite friskluft;)


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar