nattbus

Vilken natt. liten somnade i bilen vid halv 9, har då varit vaken i över 6 timmar och slocknade på en sekund, lyfte sedan över honom från bilstolen till sin säng då vi kom hem och han fortsatte att sussa sött tills kl 3, då han vaknar och bestämmer sig för att vara vaken i två timmar. lovlie! han skrattar, busar, och leker.. står på knä och drar huvudet efter madrassen samtidigt som han gör "waaah-woooi-wiii" liknande ljud. vi förstod redan då att det var kört, den här grabben inte skulle somna än på ett bra tag.

så ja tillslut tar vi upp honom i famnen och vaggar honom, självklart somnar han om direkt. hade säkert fungerat tidigare, men det var mycket lättsammare och mysigare att bara ligga bredvid och små busa istället.

det hela resulterade i en sovmorgon till halv 9 imorse, så nu ligger vi efter. tänkte åka ner till stan redan vid 10 men det får vi skjuta fram och med det hela dagen... vilket iofs inte gör någonting då Johan ska jobba över lite idag. Hmm.. hade ja inte haft en tanke på, men ja.. Hörs på sen! : )



Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar