vatten, vatten.. bara vanligt vatten

Hur många gånger har man inte gått igenom hela kylskåpet, skafferiet och kakburkar i sökande till sitt sug för att till sin förvåning upptäcka att man i själva verket bara var törstig?

och hur frusterande är det inte att man tryckt i sig 5000kalorier helt i onödan..

en solig utedag

Idag startade vi morgonen med att ombesikta bilen eftersom vi fick några tvåor sist, men nu är det fit for fight och körklart ett år till, förhoppningsvis.. Johan följde med oss ner, eftersom det suger och egentligen inte alls går att åka ner själv med Noel för en snabbtur, måste planera in första vilan ner och andra hem, annars blir det skrik och panik på vägen hem och att slå ihjäl flera timmar i stan hade jag inte lust med + att alla jobbar och går i skola.. så så fick det bli.

vid elva tiden rullade jag ner till Emma och Anton. där fikade vi en massa tårta och Noel lekte med Antons miljoner leksaker. sedan fick de små gunga och leka ute i sandlådan, följt av en långpromenad i solen.. en härlig utedag med andra ord och såg att det väntar samma strålande väder resten av veckan.. sweet! : )


ostkaka




Nolle ger ett starkt mvg! Det här receptet från 8månader innehåller även ½dl hackad sötmandel, som man bara blandar ner med de övriga ingredienserna. vi uteslöt det då jag vill vänta med att ge Noel det tills han blir närmare året, då de kan utveckla allergi mot det och sedan slipper man de hårda bitarna.. : )


en känsla av nytt





Jag flyttar ofta om saker och ting i hemmet, det ger en ny och härliga känsla trots att man inte lagt ut en krona på det. så blev fallet även ikväll, det + en grovstädning gjorde susen och mitt köpa-nytt begär lugnade ner sig en smula, perfekt! : )


morsdag


:D

Nu är älskade Ebba-Lii här... :D


trött imorgon, antagligen

Jag tänker inte sova fören Jessicas lilla tös har kommit, eller ja.. skulle nog inte kunna om jag ens försökte. underhåller mig med sims tills vidare, just nu är min familj inne på fjärde ungen, som om man inte hade nog hemma..

som det ska vara


Noel somnade innan 8 och sover än, vilket borde betyda att det är tills imorgon bitti(?!) men vågar inte hoppas än. godmiddag blev det, en liten snutt vin och en halv liter trocadera. är inte tillräckligt vuxen än för att klara av en hel middag utan att ha nån non alkoholic på sidan av, dricka är ju såååå gott.


en bra lördag

Det är ingen vanlig dag för det är Antons födelsedag.. Hurra, hurra, hurra. och idag har vi varit på 1års kalas, Noel (läs vi) blev väldigt avundsjuk på alla fina leksaker han fick, som om det inte vore nog.. när Noel blir uttråkad åker vi till Anton för där finns allt, men så bor de ju på ett tidigare dagis också.. : )

Just nu sitter Noel och badar i sin pool i vardagsrummet igen och vi inväntar nattningen så vi kan äta våran gomiddag och ta oss ett glas vin.. det är vi värda efter den här veckan med världens gnälligaste bebis, bara hålla tummarna att han vill somna sött.

..och ja, Jessica är ju på förlossningen och jag har fått update via telefon några ggr idag. Allt går fint framåt och med lite tur blir det bebis innan midnatt, men troligen efter.. kanske ett en minut över tolv barn? alla mina tankar idag har gått till de blivande föräldrarna och de kommer dom fortsätta göra resten av kvällen.. Du är så duktig vännen och snart är hon i eran famn... mys! : D

badning i vardagsrummet


Hade världens sötaste video på Noel då han plaskade och lekte runt där. men vill inte blotta lillstackarn för hela vida världen så den håller vi för oss själva! : )


b-date

Idag har jag varit på en bloggdejt (som alla andras stora bloggare), var nämligen nere hos Emma och eftersom hon också har en blogg numera, så får det gå under termen bloggdejt. Om jag ska dra allt i korthet så var hon väldigt trevlig, lite fnittrigt och förvirrat blev det, men så kan det bli och blir ofta. Annars tycker jag att dejten gick bra och vi kommer nog ses igen (typ imorgon på Antons kalas).

Småpojkarna lekte så fint tillsammans medans vi bakade bullar och tjattrade på! : )


tamtitam.. snabb morgon update

Idag tog vi sovmorgon till strax innan 8, skönt och behövligt eftersom Noel fick för sig att vara vaken och ha lekstund inatt mellan 3-4:20.

Nu ska vi snart ner till Emma och Anton och baka bulla, för imorrn fyller Anton 1år.. : D

och juste.. Jessica blev igångsatt för 1½timme sedan :O

det händer saker, på gott och på ont.

Gnäll, skratt, gråt, lek.. så har dagen sett ut för våran lilleman, humörsvängningar? ja eller så fortsätter tänderna att jävlas med honom (och oss).

men han är åtminstonde duktig, stod själv utan att hålla i sig idag och inte bara en sekund eller två utan säkert hela sex, sju.. samtidigt som han höll i sin lektelefon, tror inte han insåg själv vad han gjorde. men stolt blev vi iaf, som barnmorskan sa så är det nog inte lång ifrån att han börjar gå, åtminstonde skulle han springa i sommar.. alla framsteg är roliga, men han får gärna hålla sig till krypningen några månader till om ni frågar mig och så blir det säkert också.

behöver jag säga att han fortfarande är vaken? han har blivit rädd för att sova tror jag. vi som aldrig haft några problem med varken sömn eller otrösthet har fått smaka på både det ena och det andra i dagarna. kanske nyttigt, men ack så jävla jobbigt.



gott för de minsta


ser ni vad det står? om inte spara ner det på datorn.. allt är verkligen supergott! : )


Noels utveckling

Födelsevikt: 3024g
1 månad: 4840g
2 månader: 6225g
3 månader: 7130g
5 månader: 8430g
6 månader: 9060g
8½ månader: 9750g

Födelselängd: 51cm
1 månad: 55cm
2 månader: 60cm
3 månader: 65cm
5 månader: 70 cm
6 månader: 71 cm
8½ månader: 75cm


min tjuriga grisbebis



tom och slut

Jag får ursäkta alla dystra och tråkiga inlägg, men jag känner av en liten svacka just nu. Noel har varit vaken tills nu, gnälligare än satan själv och jag har huvudvärk och känner mig allmänt matt på allt.

tvätten borde tas in, nya kläder borde tvättas och hängas upp. jag borde dammsuga, byta sängkläder och plocka ur diskmaskinen. borde plocka bort frukosten. men idag existerar inga "borden" och jag saknar lust till alla måsten.

så istället kör jag en riktig "karl-dag". sätter mig med en kaffekopp vid datorn och låter kaoset översvämma mig, känns på något konstigt vis riktigt skönt och jag känner mig stark som faktiskt klarar av det.

Nolle har en taskig kväll, vaknar och grinar. ont någonstans? svårt att veta då han inte pratar. orkar inte ligga och vrida mig i sängen så ist underhåller jag mig med lite mini spel på jesper i väntan på att tröttheten ska ta mig med storm.. lovlie!

..och vet ni förresten vad som händer på fredag?! jo, min älskade vän Jessica ska bli igångsatt så det blir med andra ord bebis i helgen! äntligen.. jag är så jävla överspänd, möjligtvis har det lite att göra med min svårhet att somna ikväll. spännande är det om inte annat! : )

puuuh


Blev endast en vila för Noel idag mellan 11-12 någonting. då jag åkte från Emma vid 15tiden så verkade han jätte trött och trodde han skulle somna i bilen genast, åkte runt tusen extra svängar men icke. och nu somnade han för 30min sedan. Han var alltså vaken i 9 timmar och mellan 19-20 så testade vi vagga honom och han bara skrek. vi trodde såklart att han var övertrött, vilket han troligen var då också. men då vi gav upp och satt ner honom så lekte och skrattade han glatt, han hade förmodligen kommit in i andra andningen och lekte på en timme till då vi gav oss på ett nytt nattningsförsök och då somnade han faktiskt, tack och lov.

Så ikväll är vi trötta och ska faktiskt gå och lägga oss nu, så bjuder på det som var tänkt att bli kvällensbloggning imorgon under dagen istället..  Godnatt! : )


renovering?

Vi har verkligen inte lagt någon energi på vare sig Noels rum, vårat sovrum, kontoret eller det blivande lekrummet på övervåningen i huvudtaget. anledningen? tid och såklart pengar. klart man kan renovera eftersom, men att köpa en tapet rulle här och en där kommer bara resultera i ett halv gjort resultat, rum utan golv och planering som hinner ändras allt eftersom renoveringen fortgår.

nä, ska man renovera så ska man göra det på riktigt och direkt, annars hamnar man hos "arga snickarn" och ungen eller ungarna hinner att flytta hemifrån innan allt är klart och då är man redan så jävla le livet så man ger blanka fan i om det är olika nyanser på tapeterna eller om badrummet uppe är i funktion.

så ja, nu vill jag göra som alla andra och ta ett sk "renovering lån". jag vet att vi är unga och har "hela livet framför oss" (som det så fint heter) men är inte livet det som pågår just nu och varför vänta med att låta det starta då man kan få det bra just nu?

en massa kvällsfunderingar.. vi har faktiskt inte ett lån på någonting annat och hemmet är ändå min prio ett, det är ändå där man ska bo, leva och trivas. så hur skulle ni gå tillväga? hur ska vi göra? blaha.. jag vet bara att jag vill fixa det här och som vanligt med allt jag vill så ska det hända nu!


årets första dopp

Igår
var vi som sagt på birsta, blev en massa handlat inför dopet och en massa mat. Noel fick även en liten pool som han "prov badat" nu på morgonen, var minst lika roligt i den utan vatten.

Om en timme ska vi till bvc för 8månaders kontroll och äntligen vägning och mätning, har inte varit där sedan han var 6månader, då vägde han 9060g och var 71cm lång. hur mycket tror ni han växt och gått upp?

ikväll ska jag bjuda er på lite smaskiga uppdateringar, det handlar om barn och godsaker.. håll utkik! : )

me today



gråmulet

idag är det tisdag
och liten är småförkyld med feber och snorig näsa. trist väder är det ute också så vi blir bara hemma och inne tills i eftermiddag efter johan slutat då vi ska ta en tur till birsta och inhandla mat och lite smått till dopet.

min första riktiga utbetalning från fsk kom idag och det var faktiskt tusen kr mer än jag räknat med, så ibland kan dom få till det.. : )

nä, nu ska jag lägga mig på golvet med Nolle och sedan ser jag fram emot en lång dusch då han ska vila..

superstart som startsida

Saknar du en starsida som har alla de funktioner du alltid önskat? väder, sökning, favorit länkar osv. då borde du göra som mig och skapa en konto hos superstart. tar ca tjugo sekunder och sedan får du själv skräddarsy din startsida efter egen smak. kanon! : )


sommartecken


jag älskar doften av frisk luft och sköljmedel. helt underbart att det är säsong för att hänga tvätten ute, då är sommaren nära.. : )


för lite tid

Det blir mindre och mindre egentid på dagarna. Noel somnade för 40min sedan och inte fören nu får jag tid att sätta mig ner. även fast jag är jävligt noga att hålla efter här hemma och låter knappt ett glas stå framme på bordet så är det ändå tusen saker som måste göras under hans vila. diskmaskin ut+in, hänga tvätt, vika in tvätt, dammsuga, torka, planera inför Noels lunch osv.

Sedan sover han ju nu bara max 2 timmar under dagen, han skulle kunna sova mycket mer och sover utan problem 2-3timmar rakt av ute i vagnen, men då sover han inte hela nätterna och jag har märkt ett starkt sammanband mellan då han vaknar på natten och då jag låtit honom sova mycket under dagarna. men ja, samtidigt så får man ju mer sällskap nu då han blivit äldre, men man hade ju inte klagat på 30min extra egentid under dagarna.

Hur sover era 8 månders och där omkring under dagarna och nätterna?

en ny vecka

Dålig uppdatering har det blivit, som alltid under helgen.. men finns andra saker jag prioterar högre, sedan finns det oftast ingen extra tid över till någon datasittning, så ja.. det blir som det blir!

Har iövrigt haft en toppen helg, 30års festen var kanon och gårdagen var slöare än satan. barnvaktningen hade gått super och Noel sov hela natten från halv 8 till halv 6, då han stod i sängen storögd och ville kliva upp och leka, men det ick mormor ta ansvar över och jag och johan fick sovmorgon... skönt och välbehövligt.

men nu är det måndag igen och nya tag, har blivit mycket dricka sista tiden, huva.. orkar inge mer. nu blir det lugnt tills midsommar och i helgen ska vi kanske åka till stugan och bara ta det lugnt om vädret tillåter.

idag är jag och Nolle utan bil, johan kanske kommer med den senare, men vi blir förmodligen hemma hela dagen iaf.

nu ska vi fortsätta kika på nyhetsmorgon.. : )

snabb update

Nu ska vi ha filmkväll med Johans kusiner, Elin och Erik. vi ska se "vi hade iallafall tur med vädret igen" och snaska onyttigt.. : )

Imorgon kommer Noels mormor hit, sedan på kvällen ska hon vara barnvakt och vi ska på 30års feeest! : D

det blommar




Igår följde jag med Anna-karin till trädgården i Bispgården, den är helt underbar och enligt mig tusen ggr bättre än plantagen, stort är det också så man hittar alltid någonting och till ett mycket bättre pris. igår köpte jag med mig två olika blommor (en outslagen) som jag placerade i två vita krukor bredvid min home garden kruka. sedan upptäckte jag att en av mina två pion buskar klarat sig, dom hade nämligen blivit angripna av någontng förra sommaren så jag var helt säker på att de både strykit med, så det blev ett litet lyckorus av att se dessa små knoppar, Haha.. det är sant!


inte en miljard.. men nästan


64 gamla hederliga kanelbullar blev det.


bakar en miljard kanelbullar


..

"lookin back is cool, but if ya dont look forward you dont know where your going." - nikki sixx


hårförlängningen före/efter



första mötet med gräset



Nolle på tangenterna


Pappa satt uppe i skogen utan någonting att äta, så vi tyckte lite synd om honom och gjorde ordning en massa kaffe och fika och åkte upp och lämnade det åt honom. Mamma skyndade sig så fort hon kunde så hon skulle hinna med en kaffe i lugn och ro innan jag vaknade, men tji fick hon då jag slog upp ögonen så fort vi kom ner på gården. Nu har jag precis ätit lunch och nu ska vi leka i mitt tält med alla leksakerna, det är jätte varmt ute säkert tusen grader.

/ Nolle


trist utan kamera

Här är vi vakna sedan 1½timme tillbaka och nu väntar vi bara på att det ska bli lite varmare ute, så vi kan gå ut och leka.

Satt iaf i hårförlängningen igår en snabbis och efter rådfrågning av elin och några youtube klipp så fick jag nog till det hyffsat tillslut, exakt min färg blev det också vilket var jävligt skönt då jag varken vill slita ut mitt hår något mer eller riskera att förstöra förlängningen.

idag blir vi bara hemma iaf och ikväll ska det bakas kanelbullar, måste göra en uppladdning inför sommaren, finns endast 2 små stackare kvar i frysen och dom ser inte ens god ut.

Jaja, Ha en trevlig dag allesammans, snart är det helg igen! : )

hårförlängningen är här

Jag har hämtat ut min hårförlängning idag. men som vanligt så är det platina blonda knappt blont, men efter en vräkning av silver shampoo och silver balsam så ser det nog precis ut som min hårfärg. det hänger på tork och nu jag vill bara testa det för att se resultatet.

beställde clips ifrån rapunzelofsweden iaf, tycker clips är tusen ggr bättre än allt annat. Använder man det inte så ofta ca 1gång i veckan så har det en hållbarhet på 2år och jag kommer ju inte sätta i det för att gå hemma, en snabbis på birsta osv. så det kommer nog hålla länge, billigt är det ju också inte ens en tusenlapp. Kanon enligt mig.

Insåg precis att jag glömde mitt batteri och laddare till kameran hos Emma idag, så kan tyvärr inte lägga upp några bilder på före och efter silverbehandligen eller efter isättningen, ni får helt enkelt använda eran fantasi! : )

vi har ett överengergiskt barn

så liten så mycket energi (days of my life) Publicerat onsdag 08 juli 2009 12:41
är allas bebisar lika överaktiva? jag kan inte minnas en lugn stund sedan vecka tjugo. det bökas, stökas och sparkas dygnet runt och speciellt då det är dax för mig att sova. visst det är jätte mysigt, men ibland kan det nästan bli lite för mycket, speciellt nu då sparkarna börjat göra lite ont och gärna riktar in sig mot mina revben. sover du aldrig?

"Det finns vissa teorier om att PERSONLIGHET visas redan i magen, det verkar finnas ett samband mellan tex lugn i magen och lugn, stillsam personlighet som barn och rörlig i magen verkar ofta bli ett aktivt barn efter födseln. Det innebär dock inga PROBLEM åt varken det ena eller det andra hållet, det är helt enkelt bara personligheten som utvecklas redan då." källa

fråga: studentklänning? svar: chicy!


Tänkte vara lite gullig och tipsa er desperata student-tagare som är i kris och behov av den perfekta studentklänningen. ni hittar dem helt enkelt hos chicy, bara att klicka ner.. svårare än så är det inte! Självklart passar de ju oss andra också, hade jag haft pengar hade jag köpt dem alla : )


mys i vardagsrummet


strålande sol och en tur på stan

Började turen in till stan med att stöta på en gammal klasskamrat efter vägen, körde först förbi då jag inte alls kände igen henne för att sedan köra tillbaka igen för att häma upp henne.. var riktigt kul att ses igen också fick jag sällskap till bergsåker. hämtade sedan upp Elin och åkte till min mormor, där vi parkerade bilen, fikade och gjorde iordning vagnen och oss för en tur på stan. strålande jävla sol gjorde dagen pörfekt.

fyndade gjorde jag med. detta fick följa med Nolle hem för ynka 55kr... : )


nattbus

Vilken natt. liten somnade i bilen vid halv 9, har då varit vaken i över 6 timmar och slocknade på en sekund, lyfte sedan över honom från bilstolen till sin säng då vi kom hem och han fortsatte att sussa sött tills kl 3, då han vaknar och bestämmer sig för att vara vaken i två timmar. lovlie! han skrattar, busar, och leker.. står på knä och drar huvudet efter madrassen samtidigt som han gör "waaah-woooi-wiii" liknande ljud. vi förstod redan då att det var kört, den här grabben inte skulle somna än på ett bra tag.

så ja tillslut tar vi upp honom i famnen och vaggar honom, självklart somnar han om direkt. hade säkert fungerat tidigare, men det var mycket lättsammare och mysigare att bara ligga bredvid och små busa istället.

det hela resulterade i en sovmorgon till halv 9 imorse, så nu ligger vi efter. tänkte åka ner till stan redan vid 10 men det får vi skjuta fram och med det hela dagen... vilket iofs inte gör någonting då Johan ska jobba över lite idag. Hmm.. hade ja inte haft en tanke på, men ja.. Hörs på sen! : )


en hylla i vardagsrummet



blev en riktig långtur i birsta och även Johan och Noel hakade på oss. Johan själv faktiskt som och ringde och sa att han ville haka på oss.. va? Han och birsta går annars inte alls ihop, men det gick faktiskt bra och han klagade inte en gång, lite folk var det också. fick med mig lite små grejer från ikea hem, bla några skålar, ljus, hyllan osv. just nu ser hyllan sjukt tråkig ut, fick ta av det jag hade hemma och sätta upp, får byggas på och fixas eftersom, ett kort i ramen ska också in.. men det tar vi imorgon! : )

..imorgon ska jag och Noel förövrigt åka ner och hälsa på Elin, håller tummarna för sol så man kan ta en promenad på stan eller nått.. : )


måndagslistan

idag är jag glad för att..
- det har varit underbart väder ännu en dag
- jag har städat köket, och badrummet kliniskt
- bilen är städad och altan är fixad
- jag ska till birsta idag med johans kusin
- jag fick pengarna från fsk förra veckan
- vi ska på 30års fest i helgen
- Noel börjar bli så stor och jag älskar att leka med honom
- snart är det riktiga stugtider
- jag borde få min hårförlängning i veckan
.... och säkert en massa mer! : )

vad gör dig glad?

härliga tider




Startade morgonen med en promenad, sedan somnade Noel och då tog jag en frukost på altan. Anna-karin kom förbi på en kopp kaffe, Noel vaknade fick lunch sedan lekte vi en massa i hans nya tält och nu sitter han här bredvid och äter lite majskrokar.. det är över 20grader varmt och vi bara njuuuter! : )

då johan slutar ska jag och hans kusin Erik ta en sväng ner till birsta.. : )


tjocka i soffan

Nu ska vi svulla för hela den kommande diet veckan.. med chips, dip, godis, glass, kex, brie och dricka..Mmmm!

jag rekommenderar



.. alla blondiner att köpa detta silver shampoo och balsam från joico!


en ny bil


eller ja, typ. nydammsugen och nyputsad iaf. kunde dock varken skölja av mattorna eller utsidan av bilen, det får vi ta nån annan dag.. tyckte annars det lilla regn som kom skötte utsidan helt okej.


spännande och skrämmande



Noel fick tält med tunnel idag av Johans snälla kusin Erik! : )


lördag

Ikväll kom Lennie och Kikki upp, vi har njutit av vädret och grillat. Just nu sitter grabbarna och "lanar" medans vi just spelat tp och dricker lite lugnt ihopp om att de kan avsluta sitt dataspelande för lite sällskapsspel.. : )

källarfranska deg på jäsning


såhär kan det få vara jämt


idag sitter vi bara ute och njuter. liten sover i vagnen! : )


favoritplatsen


..och han har fått hela två tänder nu, eller början på iaf : D


sommar på altan




önskar jag hade före bilder. sidan med den lilla möbeln var nämligen helt osynlig och täckt av en massa "plankor" och glasskivor. det vita var nästan brunt och fönstrena var skitigare än satan. så ja, behöver jag säga att jag är nöjd? : )

Nu gäller det bara att komma ihåg att ta in blommorna under natten..


utestädning




idag har vi varit ute. johan har städat av på gården och jag har gjort riktig sommar på altan. skurat golv, torkat av allt "vitt trä" = räcken osv. torkat av alla möblerna och putsat glasen. nu fattas det bara lite blommor och nya dyner till möblerna. nu ska vi äta lite lunch och sedan blir det en liten handling, mat för kvällen och med lite tur kanske man får med sig en blomma hem.. : )


sommarvärme



idag tog vi oss en tur till Ingvar och Barbro där folket höll på med veden. blev sedan bjuden på kolbullar där följt av grillat senare på kvällen. har nyss kommit hem igen och nu kan det slinka i ett glas vin eller vatten.. har inte bestämt mig än. tidig kväll blir det i vilket fall som helst. imorgon ska johan jobba och jag vet inte alls vad man ska göra. kanske Nolles mormor vill komma och hälsa på? då skulle vi bli glada : )

igår var vi ju som sagt på wild mango party hos Anna. var en massa trevligt och min lilla grabb var som vanligt lite för framåt och social. smög därifrån strax efter sju då jag inte ville riskera en trötten och gnällig pojk på vägen hem. åkte till mormor och gjorde oss klara och liten somnade nästan direkt i bilen. vaknade sedan då vi kom hem piggare än satan och lekte fram till 22 då han somnade.. puuuh!


det går framåt

Att de små överaskar och utvecklas snabbt av bara farten vet vi ju.. och de senaste dagarna har det hänt mycket igen.

Noel har de senaste två dagarna
- börjat säga "ää dä" hela tiden, låter som han undrar "vad är det där?" men tror det mer bara är ljud.
- sa "tittAA" några gånger igår och idag har han sagt det flera gånger igen..
- han har börjat fått sin första tand, syns lite på nedre tandraden, dålig i magen har han blivit som skjutton också så antar att det går hand i hand.

åtta månader och en vecka idag, våran storkille!


problem med flaskan


mangoparty ikväll

Nu har jag precis testat mitt nya sillver shampoo och balsam, ska torka det nu för att se resultat.. upp till bevis nu joico.

Liten sover fortfarande, han tog sovmorgon imorse till 8 så vi ligger lite efter idag med allt och det är bra eftersom vi ska till Anna ikväll på, mango party och det slutar kl 20, och Noel brukar ju somna vid 19.. så kanske, kanske men lite tur att man slipper en gnällbebis på slutet :b

Nej, nu ska det blåsas.. tjing!

sommaren smyger sig på


chokladmuffins med chokladbitar


..och receptet hittar ni här!


det blir bättre

Sorry för taskig update på senaste tiden. statistiken har skjunkit med hälften, men vad gör det? antar att jag haft bättre saker för mig än att blogga. och varför skiva om en massa skit bara för att? jag tänker iaf baka ikväll då Noel somnat, efter vi fixat klart dopkorten.. om det nu finns någon tid över. Så isf kommer det upp ett nytt smaskigt recept ikväll.. : )

shoppat

Kläder till Nolle och silver shampoo + balsam till mig. + lite små tjaffs, duschcream, foundation, brun utan sol osv.



en tur till birsta

Birsta idag med Nolle, Emma och Anton.. måste skynda nu! Hörs på sen! : )

beställt hårförlängning


ajajaj

fyfan vilken jävla skit dag. haft så satans ont i ryggen så jag inte orkat eller kunnat göra någonting. värken sitter fortfarande i och jag klarar knappt av att sitta vid datorn, bara soffläge som gäller.

imorgon har jag lust att ta med Nolle på en liten tur till Timrå gårdsbutik, om ryggen är bättre dvs. annars blir det väl ännu en ligga inne dag hemma, vilket inte blir så mycket ligga då Noel är överallt och ställer sig upp hela tiden, vinkar och tappar taget = grin.

kanske uppdaterar något smaskigt senare, eller så blir det imorgon. snart Håkans bar! : )

slödag


Idag tänkte jag och Nolle egentligen rulla ner till stan och besöka mitt gamla jobb eller ner över birsta för en liten shoppingdag. men det blev ingenting av med någonting. Noel tog sovmorgon imorse så allt blev så sent. Han somnade 8 igår, vaknade 7 i morse drack välling och somnade om 2 timmar till.. sweet.

tror vi planerar in någontng tills imorgon ist och har bara en mysdag hemma idag. vi har ätit lunch i vardagsrummet och snart kommer morfar och morbror och hälsar på... : )


blä

Har legat utslagen och extremt bakfull hela dagen. nu har vi precis kommit hem och jag ska bara lägga mig uppe i sängen och käka lite onyttigt.

hårfixning

Fick visst till internet.

Nu är Emma här och blir klippt av min mamma, sedan ska vi lägga i en bottenfärg i hennes hår. själv sitter jag med ljusa slingor i, måste få det lite ljusare innan jag beställer förlängningen som jag kommer göra ikväll förmodligen eller imorgon. fick ju pengarna från fsk idag, efter 8månaders väntan.. äntligen!!!

utedag


ikväll kommer Noels mormor upp och hälsar på. Imorgon blir det barnledigt och grillning med några. Internet jävlas hemma så blir inga fler inlägg under helgen...


tidig morgon

klockan är bara strax över halv tio och jag har redan hunnit skjussat Johan till jobbet och varit på kaffe och lek hos Emma i två timmar. Nu är vi hemma igen och Nolle somnade till i bilen. känner att jag vill göra nått idag, men orkar egentligen ingenting, blir nog bara lite hemma stök och någon promenad.

Barnvakt på lördag - check... : D


lekdag



Idag har vi varit hos Emma och Anton hela dagen. Även Eleine och Alice kom dit, blev en massa gofika, kaffe, prat och lek, mycket trevligt! : )

Jag och Emma hann även med en behövlig solning ikväll, lovlie!


Nolle 8månader idag!


(+ säger hejhej, utan att förstå dess innebörd)

Vikt: 9060g (6mån, har inte vägt sedan dess)
Längd: 71cm (också 6mån)

En vanlig dag ser ut såhär!
kl 7 frukost (välling 240ml+)
kl 9 (ibland gröt)
kl 10 förmiddagsvila (ca 1timme)
kl 11 lunch (2dl mat + ca 1dl frukturé till efterrätt)
kl 13:30 mellis (en frukt, en macka, kräm eller gröt)
kl 14 eftermiddagsvila (ca 1timme)
kl 16-17 middag (2dl mat + 1dl fruktpuré till efterrätt)
kl 19 kvällsmål (välling 240ml+)
..sover ibland till morgon, men vaknar fortfarade ca var tredje/fjärde natt och vill äta vid 2-3 tiden)


give me mooore

Ååååh, jag vill spela mer, mer, meeeeeeeeer. kan inte sluta tänka på hur jag ska inreda det sista rummet och vem min Jolie ska välja till sin framtida man och pappan till hennes kommande barn.

im sims 3 addicted.. och jag kan inte sluta spela, egentligen. men jag blev tvungen för johan skulle lira det där jävla skjutspelet och vi har bara spel på stationära.

fixade sims 3 mitt under graviditeten och trodde jag skulle lira det jämt, men så blev inte fallet, men nu då jag egentligen inte alls har tid med det så har jag gått och blivit beroende, fan!


tävling



"Jag tävlar inne hos alltforforaldrar.se/theans/ om ett presentkort värde 300 kr hos doppresent.se
Tävla HÄR du med!"

Tycker förövrigt att ni kan besöka hennes blogg iaf, för den är otroligt mysig att läsa och handlar om hennes familj bestående av mamma, pappa, två små tvillingar och en nytillkommen lite prins - ett nästintill trillingliv! : )


killen som inte kan koncentrera sig på det han ska


snön är borta


..och det finns fortfarande hopp om sommaren! : )


hallontoscamuffins





..och receptet hittar ni här!


baktajm

Noel sover och jag tänkte baka lite.. hoppas man hinner färdigt innan han bestämmer sig för att vakna bara, annars kan det lätt bli stressigt då det är lunch dax för honom då och alltid full fart efter första vilan. wish me luck!

det är maj?!




..och april väder är inte ok!


Nollebolle pratar och leker


vällingpälling

Hur mycket kan en unge få i sig egentligen? igår åt han 2dl mat + 1dl fruktpuré vid fem, kl sju drog han i sig 240ml välling, gnällde så vi gjorde ordning 120ml till som han genast drack upp. somnade för att vakna en timme senare, gnällde men ville inte sova. äh, tänkte vi och gjorde ordning en flaska till på 240 då han brukar bli lugn av vällingen och somna även om han så bara skulle dricka en liten slurk. men icke hela jävla flaskan gick i. inser ni att de är 600ml välling under två timmar?! min första tanke är mask? men.. ja, hur mycket är egentligen för mycket?

små rosa inslag i köket






varma dagar


Imorse var det nog trettio grader ute och närmare det dubbla inne. jag sa till johan att idag ska det tametusan fixas en bränna och drog på mig världens jävla sommar outfit, tji fick jag då det började att snö/regna och värmen inte alls var allt för tropisk. men det är nära, jag känner det på mig och om en månad kan iaf jeansshorten få vara på även utomhus..


en promenad på landet


känner ni lugnet?


uppdatering på hårfronten



..i made it, nu är det bara en blekning kvar sedan åker hårförlängningen i..


ett fint möte av Nolle i hallen



rosor i hallfönstret


jäää

Idag är jag trött, eller egentligen helt körd. Anna-karin, Lasse och barnen kom över igår kväll och det blev några glas whiskey och lite vin, inte några stora mängder, men alldeles för mycket för att man ska orka någonting alls.

vid tre blir det middag hos pappa iaf, det blir trevligt och det längtar vi efter!

btw.. vägde mig idag och jag har nått min målvikt, what? ja.. jag blev så jävla förvånad själv har inte vägt mig på ett tag och nu hade jag tydligen gått ner mina två sista kilon, alltså sex kilo sammanlagt. äter ju middag, ibland lunch och mellanmål kombinerat med nutrilett, frossar sönder på helgerna och tar en promenad extra varje/varannan dag. bara man väljer bort de feta såserna, äter mindre, mer grönsaker och inga mackor och sånt har visst gjort sist.. det här är lyyyycka! : )

från våran gård kunde man skåda detta under valborg