man får klaga

Fan vad allt inte går hand i hand ibland & hur man ständigt är på språng ikapp tiden. Vattkopporna & att vara hemma 1½ vecka utan uppskjutna studier kunde kommit bra mycket lägligare.. men nu blev det så & jag kom väl hyfsat ikapp mig, med ett bra studieresultat trots allt. Men det resulterade i att kursen jag läser nu kom igång alldeles för sent & min studiebok kom inte fören i torsdags, hela helgen har vi haft inbokade saker & jag påbörjade inte denna 3 veckors kurs fören i förrgår & har slutdatum på söndag.

Nu har jag suttit hela dagarna & kvällarna i två dagars tid & kommit ikapp lite mer än hälften. Det suger att jag bara hinner skriva för G/VG nivå & att jag inte har någon bil, då den står i stan & förövrigt går sämst. Så har inte kunnat skjussa Noel på dagis, vilket gjort att Johan varit hemma med oss måndag & tisdag, vilket också är totalt värdelöst.. inte att han är hemma, men att han inte kunde arbeta.

Sedan måste jag fortsätta gnälla lite, för det var fan längesedan jag fått såhär lite sömn. Utgång torsdag & 40 års fest på lördag med sen kväll & tidig morgon, sedan kunde jag inte somna & sov oroligt både i söndags & i måndags & klev upp med Noel alldeles för tidigt.. drömde bara en massa hemska mardrömmar om Noel, som fick mig att vakna upp svettig & gråtandes. Tänkte alldeles för mycket på den påkörda 2 åringen & den mördade 7 åringen, så sjukt hemskt.. & jag kan inte låta bli att bli påverkad. Igår kväll la jag mig i tid för att få vakna utvilad, kunde då inte heller somna & Noel fick för sig att vakna kl 4:20. Ni vet den där känslan när huvudet känns som vakium, hårt tryck mot tinningen & en kropp som inte bär än? lägg på att du vet med dig att du ska göra en labbrapport, 3 redovisningsuppgifter & ett fett jävla slutprov innan veckansslut.. & att jag hade sagt till Johan att Noel kunde vara hemma med mig idag, då jag fortfarande inte har någon bil.

Nej, fyfan.. Haha, vilket jävla klagande.. en onödig massa text som jag kunde lagt på att skriva lite labbrapport istället, men blev bara tvungen. Johan körde iaf Noel till dagis idag, vilket betyder att han bara kan arbeta halv dag idag igen.. jaja, såg iaf nyss att jag fått tillbaka två VG:n på de senaste inlämningarna, kändes åtminstonde lite bättre då! Nu måste jag verkligen kötta sönder en tolv timmar till, om det här i huvudtaget ska kunna gå ihop, då Noel inte har dagis fre-sön & Johan mest troligt måste jobba. Barnvakt nån?

Kan förövrigt nämna att jag inte fått CSN på tre månader heller & hoppades på en x3 betalning nu i dagarna, men hade de fått in mina uppgifter, eller hade papperna kommit bort på posten? jo, vad annars.


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar