en kanondag

Idag har vi varit i Brudsjön och badat, väl där träffade Noel sin kompis Mollie & hennes familj. Blev en massa sol, lite fika & bad.. även fast Noel väl poängterade att han inte skulle bada.. "Nej, bada.. bada nej" sa han precis som vanligt då man kommer till en strand. Efter en lång stund vågade han sig åtminstonde i lite grann, men då var vi precis påväg hem.. som alltid! :p

Väl hemma gjorde vi oss klar & ställde iordning för lite mat, som vi skulle äta tillsammans med Mollies familj nere vid kanotstugan. Världens finaste väder hade vi, åt gott, barnen lekte & badade halvt.. Ett perfekt slut på en annars bra dag med andra ord!

Nu sover Noel & vi har besök av Håkan här.. sitter på altan & dricker nån öl & njuter av en skön sommarkväll!  Trevlig helg på er alla & håll tummarna för att finvädret vill stanna några dagar till! :)





bara en massa sol & bad

Idag startade grabbarna dagen med lite arbete. "Golil å pappa åbba" sa Noel sedan i bilen påväg till Huli & berättade stolt att han faktiskt varit och jobbat med sin pappa, goplutten! Väl i Huli blev det sedan sol & bad.. Måste erkänna att jag finner mig själv sjukt attraktiv på denna bild, ser ut som ett spöke med solen i ansiktet.. men det bjuder jag på :b

Imorgon bitti ska Johan jobba några timmar, så jag & Noel hänger med mormor till Släda! :)




gårdagen på släda


Såhär lugnt satt Noel & lekte i tre timmar, då han inte fikade eller myste.

Noel & jag värmer oss lite då molnen kom in.. och stannade kvar rätt länge.
(Här kan ni även se lite av håret, fast det är uppsatt.. men färgen går lite mer åt det röda hållet & är en aning ljusare & glansigare som alltid efter färgning. Annars ingen storslagen skillnad!)
 
Noel fikar & myser med mormor.. :)

Noel sitter & äter sina favorit kex tom & jerry.


en kväll på stan

Igår eftermiddag drog vi ner på stan
för att möta upp Jonas, Fia & Liam. Noel åt lite "the grillkorv" på allstar & drack cola, medan vi drack öl.. alla glada alla nöjda. Skämde mest troligen ut mig för hela stället, då jag hoppade på ett ben över hela räcket, då Noel smitit under räcket & sprang ut mitt i vägen.. usch, tur man är snabb & smidig(?) Johan.. och resten av stället för den delen, garvade nog halvt ihjäl sig av min smidighet.. men Noel klarade sig oskadd & det är ju ändå det som räknas. Det var nog mycket alla dessa mammakänslor som bidrog till detta magnefika hopp.. :)

Sedan gick vi vidare till verandan där det spelades musik på stora scenen. Noel rockade loss & dansade, åt en glass & vi avnjöt ännu en kall. Sedan kom Jonas, Fia & Liam & vi fick efter en promenad Noel att somna i vagnen, så då satt vi oss ner i lugn & ro på jops & umgicks lite, innan vi tog bussen vid tio hem.

Var underbart sommarväder & en riktig kanon kväll rakt igenom.. :) Tror även att vi har semester tillsammans nu, fast jag är inte säker.. Haha. Fick precis för mig att Johan nämt någonting om arbete? tror det bara var en dag eller så, annars så är vi lediga tillsammans nu tills nästa söndag.. Great! :)

färga barret

Min utväxt är hemsk & har varit i behov av att färgas alldeles för länge. Tänkte snart bege mig ner till willys för att inhandla lite färg & sedan göra slag i verket. Funderar mycket åt det lite mer röda, oranga hållet.. eller bara ljusare brunt eller mörkt mörkt. Finns fan inge svårare beslut att ta än då man står vid hårfärgshyllorna, även om man varit hel säker på vilken färg man ska ta, så står man likförbannat där i en evighet & velar fram & tillbaka..

Uppdaterar er senare om resultatet.. håll tummarna för att det blir bra nu :p

lek i lekparken

Mys, fika & bus i lekparken. Snart slutar pappan också, får se vad vi hittar på för någonting senare. Blir en natt till hos mormor iallfall.. sedan tar vi alla lite semester tillsammans! :)





järvzoo

Vi bestämde oss för att göra semestern lite längre
& bokade in en extra natt. Vi tänkte egentligen sova tre nätter på ångersjöns camping bara, men nu bestämde vi oss för att starta semestern en dag tidigare & åka till järvsö zoo. Halvvägs tillbaka till ångersjön ligger sedan Delsbocamping, där vi ska ta in en extra natt. Så det blir fyra nätter borta istället för tre & Noel får kika på lite djur.. där lättade jag mitt samvete, då jag tyckte vi planerat denna semester mycket för oss själva, där man kan fiska osv. Men samtidigt så är han alldeles för liten för att få ut någonting av något dyrt zoo eller vattenland, då han tycker det är minst lika roligt med grisarna på norra & att bada i brudsjön :b Är ju inte några speciella djur i järvsö, mest sånna vi ser utanför fönstrena varje dag.. typ! Men det blir nog roligt för honom iallafall.. Nu räknar vi ner dagarna & håller tummarna för bra väder (= allt utom regn).

på plats i storstan

Sitter hos mamma & dricker en kaffe, blir nog kvar här åtminstonde en natt. Skönt då Johan jobbar några dagar & vi kan passa på att spendera lite tid med mormor & vänner. Imorgon ska vi troligen på himlabadet med Sandra & Ville.. får se vad det blir för väder & hur allt stämmer. Annars ska jag iallafall ta en promenad med Noel & trampa lite mer på mammas träningscykel, helt sjukt vad man går upp i vikt av att vara lite lediga tillsammans :b Alla andra tränar & solar på sommaren & jag gör precis tvärtom, kände mig fan fräschare i vintras :b Haha.

Nej.. nu såg jag att klockan var mycket & Noel är fortfarande vaken.. opps :b Hörs på sen! :)

oh mother

Om några timmar blir det film.. någon hemsk jävel. Förstår inte varför jag ens envisas med att titta på dem, då jag bara blir paranoid & det resulterar i dålig sömn & mardrömmar.. men det är väl den enda spänningen man får nu förtiden & att vara paranoid är bra har jag hört, då är man vaksam & det kan man aldrig bli för mycket. Se bara vad som hänt i Otöya.. hur kunde de i huvudtaget lita på "snuten"? som taget ur en film ju.

"Why does he wear purple Nike shoes? OMG... It's a trap.. Taking fire, need assistance.. Stick together team and follow me!!"

Inte tillräckligt vaksamma..
 
Ska nog se oh mother ikväll, verkar faktiskt grym. Och filmer visar sig aldrig så hemska som efter man sett dem & ska sova, tror nästintill aldrig jag blivit riktigt skrämd utav en film just då jag ser den, utan det är mer då man borstar tänderna själv på nedervåningen & hela tiden förväntar sig att man ska se någon dyka upp i spegeln som det börjar. Detta brukar i regel fortsätta hela den kommande natten.. Jag är en mes då det gäller skräck, men det är så den största anledningen till att jag ens ser på det, hade jag inte blivit berörd så hade jag lika gärna kunna se något drama.

ps. man får skämta om ALLT, då ett sinne för humor är vår viktigaste försvarsmekanism. Istället för att gråta, så kan vi istället skämta bort det jobbiga. Det är ångestdämpande & låter oss uppleva en stundvis frigörelse från allt det tunga. (självklart ska det som skett tas på allvar, men ni fattar?) pang!


en dag i birsta

Vad ska jag kunna uppdatera er med? idag har vi iallafall varit i birsta hela dagen med Johans kusiner, som fick det & några slantar fickpengar av oss i födelsedagspresent. Jag fyndade ett par jeansshorts (99kr), en ram med texten love (20kr någonting), ett blockljus & en summer glow insmörjning (25kr). Då vi var färdiga där så köpte vi med oss kinamat som vi åt tillsammans i vallsjön, då vi ätit färdigt så åkte vi en bit längst sjön för att stanna & fika lite födelsedagsfika med min pappa.

Nu är vi hemma sedan några timmar tillbaka & hänger i soffan.. ja, det var väl det. Onödig update, men nu vet ni iallafall vad vi sysslat med idag.. viktigt?

mjukismys

Sitter i min mjukisdress & njuter av en kopp kaffe i lugn & ro,
medan liten sover. Han vaknade även imorse innan halv 6, även fast han inte somnade fören efter nio igår, då vi handlade mat då Johan slutade vid sex igår & sedan bestämde oss för att käka en sen middag på max vid halv åtta. Förväntningarna för lite sovmorgon var höga & vi satt uppe alldeles för länge igår, börjar även bli förkyld.. så mysfaktorn här hemma imorse var inte den bästa. Noel var trött & gnällig, jag var trött & gnällig.. Johan blev less, Haha.. men nu är vi glada igen & då Johan slutat idag, så är vi lediga en fyra dagar tillsammans! :)

Har även bokat om ångersjön, då de bara fanns en fyrdels stuga då vi tänkt åka dit & den kostade några hundringar mer per natt. Har även hittat två perfekta ställen att hyra en stuga på, för lite fiske, god mat & avkoppling.. dock inte lämpade för barn, så vi tar nog en helg i augusti & åker dit på tumanhand.

en varm kopp té





semesterstrosande

Har haft en underbar dag i stan tillsammans med Noel & min mamma. Kom in till henne redan vid halv 8, käkade lite frukost, vilade & gjorde oss klar för en heldag på stan. Startade med en burgare & en kall på o'learys.. bad till gudarna att Noel skulle vilja sitta ner åtminstonde tio sekunder, men det gick inte & vi fick äta lite i omgångar som vanligt :b

Strosade runt på stan, drack kaffe, åt en glass, kikade på folk, Noel lekte på drakarna & jag shoppade lite.. bl.a. en mjukisdress (nedsatt till 99kr/delen), en grå poncho från gina, en grå tröja (74kr) & ett par jeansshorts (99kr).. riktiga fynd med andra ord. Även ett tvådelat kakfat i lilapastell med vitaprickar, som jag lyckades förstöra ställningen på.. får se om Johan lyckas laga det (60 kr från myrorna).

Liten ville tillslut somna halvt sittandes i vagnen & stadsvandringen avslutades som den så fint startades med en kall öl.. man måste passa på då man liftat med Johan in till stan & inte behövde agera chaufför hem.

En hel lyckad liten semesterdag med andra ord.. men nu är det skönt att vara hemma igen. Kan tycka det är förjävla trevligt att strosa runt på stan en dag, men fan för att kliva ut till denna asfalt vareviga dag.. nej, nu blir vi hemma några dagar igen.

Fick även tillbaka resultatet på naturkunskapen, ett starkt & stabilt G, hade nog hellre tagit ett ostabilt & svagt VG.. men med tanke på att jag pluggade in 3 veckor på 3 dagar, så är jag nöjd ändå. Även fast jag trodde mitt VG resultat på slutprovet skulle väga upp mina tidigare VG:n starkare.. men icke, aja nu är kursen avslutad iallafall & jag har hittat en sån bra kurs jag ska söka in till då jag avslutat studierna efter jul :D

Juste.. Noel blev även påcyklad idag då han sprang ut mitt framför en cyklist.. men det gick bra & killen var så gullig & stannade kvar & pratade med Noel ända tills han hade slutat gråta, sa förlåt & lugnande ner honom. Tur han cyklade sakta & att det gick så bra som det gick iaf! :)

Jaja, bjuder på lite bilder från dagen! :)






dagens middag

Järpar dränkta i gräddsås blev det, lika fett som gott! :) Klicka på bilden för att komma till receptet!

fruktansvär(da)t älskade du!

Puuuh.. jag är helt slut..
första gången jag sitter ner sedan halv 6 imorse. De här dagarna har jag blivit påmind om varför jag gick & stampade för att Noel skulle få börja på dagis.. tolka inte detta fel nu, jag älskar att vara med min son.. men man blir helt slutkörd, då han har en energi som heter duga.

De som säger att det är som semester att vara mammaledig, har inte varit hemma med några barn sedan de lärt sig att gå.. de är tamefan överallt & verkar ha en inbyggd instinkt i att peta ner allt man plockar upp, platta till biffarna man rullat, tömma ut mjölken man spillt upp, riva ner sängkläderna man precis bäddat i, bajsa då man precis tagit sig ut.. osv, ungar ja vet.. men herre jisses vad trött man blir vid dagens slut. Vi har storstädat övervåningen halva förmiddagen iallafall, Noel hatade det, jag hatade det.. men det måste göras & nu fick det bli idag, skönt nu i efterhand att ha det gjort iallafall. Trodde vi skulle kunna gå ut vid ett tiden så han kunde roa sig själv lite i sandlådan, medan jag.. (vad trodde jag egentligen?!) skulle få dricka mig en kopp kaffe.. i sittande tillstånd.. aint gonna happen!

"Oj, oj, oj" säger han då han rullar ner bollen för hela backen, för tredje gången. Man ser verkligen på honom hur han försöker få det att se ut som att det bara "råkade" bli så igen. (bollarna är numera undanstoppade)

"slutt" (slut) säger han & stänger av tv:n tio gånger under en timme.

"tåja" (sådär ja) säger han & öppnar upp ögonen igen efter att ha blundat tio sekunder & anser att mammans order om vila därmed är avklarad.

Haha.. ja visst har man svårt att hålla sig för skratt stundvis & visst är ungar fruktansvärd(a)t goa.. men jag måste nog ändra mitt svar ang om jag aldrig tränat efter jag fått Noel till... varje dag, varje sekund.. sedan han tog sitt första steg.

vi bygger om



Arbetar lite på en ny bloggdesign.. lika kul som alltid. Kika in senare för resultat! ;)


kaffebesök

Har haft besök här av Elin idag, kul att någon vågar sig ut hit i regnvädret.. passade extra perfekt idag också, då det var fulväder & vi var billösa.. :)

Nu ska jag & Noel lägga oss ner i soffan & mysa lite innan vi ska ta tag i någon middag. Ikväll är första kvällen på länge som jag inte har något att plugga.. ska göra om bloggdesignen tror jag, alltid lika kul! :)

Jaja.. nu måste jag fan blunda lite, sjukligt trött!

Ångersjön

Blev Ångersjön Mat & Vildmarkscamping.. får bara hoppas det finns lediga stugor nu & att stugan blir bekräftad. Alla andra ställen kostade mellan 700-1000kr per natt, hade stora restauranger med plats för över 200 pers, knattediscon, tv & dvd på rummen & en massa annat onödigt, som vi inte får ut någonting för att betala extra för. Det här stället ligger mer naturnära & är lugnare & lämpar sig för bad & fiske.. precis som vi vill ha det. Vore perfekt att kunna lägga Noel i vagnen en kväll, om man känner för att sitta nere & fiska efter han ska sova. & det lär inte funka på ett campingområde där det är dans på kvällarna ;b

Men så blev det iallafall.. och då det endast blev 300kr per natt, så kunde vi lätt stanna i tre dagar istället, kanon! :)



första semesterdagen

Blivit dåligt uppdaterat under helgen som alltid.. men vi lever iallafall & haft en trevlig helg tillsammans hemma. I fredags var jag & Noel ner till Emma & Anton, pojkarna busade på som vanligt & vi surrade som vanligt ;b I Lördags skulle Johan & Noel arbeta lite, men då vi kom ner till lögdö så spöregnade det, satt det gick inte att gräva.. så vi åkte på fyndlagret istället & jag köpte mig två stycken kaffekoppar :b Igårkväll satt jag flera timmar & skrev slutprovet på naturkunskapen, lämnade dock in 1½ timme innan, men jag tror det duger iallafall.. så idag är det bara att logga in & kolla resultat som gäller.

Jag & Noel börjar våran semester tillsammans idag & vi ska sitta & leta lite aktiviteter & stugor att boka tills nästa vecka eller nästnästa. Är sugen på hornslandet, med fiske, bad & allt annat som finns där.. sist jag var där så bodde vi i husvagn & de enda "stugorna" som fanns där var hotellstugor, som mer såg ut som små lyxiga hus & de gick lös på 1000kr natten & det kan vi lika gärna ta in på ett hotell för ;b (hornslandet ligger strax utanför huddik, vilket betyder dollarstore + albert och herbert om vi skulle bestämma oss för att åka hit :b)

Jaja, nu ropar Nolle på mig.. hörs på sen :b



Noel och Anton i fredags! :)


<3

"Lite mat och ett hem, ett glas vin och en vän.
Allt annat känns så överdrivet."

"Så länge skutan kan gå
så länge hjärtat kan slå
så länge solen den glittrar på böljorna blå
om blott en dag eller två
så håll tillgodo åndå
för det finns många som aldrig en ljusglimt kan få!"

"Home is wherever I'm with you"

tryck dig en almanacka vettz

Ligger post-it lapparna som mattor över golven eller sitter du tandlös pgr av alla missade tandläkartider? Då låter det nästan lite som du skulle behöva göra precis som jag gjort.. & köpa en fick-almanacka, som du faktiskt får designa helt själv, genom att välja framsida, vilka bilder den ska innehålla, färger osv. Perfekt att kunna slänga in lite kort på familjen/hunden/mormor eller någon stackars pojk- eller flickvän.

Klicka här för att sätta igång! ;) (klicka där det står här, alltså inte här utan där  <--)

Och nej detta inlägg är inte sponsrat.. ja bara älskar't!! :D



framsidan på min nya almanacka.. ;)


BARA VARA LEDIG, LEDIG, LEDIG...

...inte göra nånting, nånting alls..

Färdig med naturkunskapen.. har verkligen suttit dygnet runt i 3 dagar nu & gjort färdigt en 3 veckors kurs, dock lär jag bara hamna på g eller möjligen ett vg med lite tur.. Men hey, I made it.. bara slutprovet kvar som jag fick starta då jag ville under helgen!

Nu tar jag semester i tre veckor med min älskade son... underjävlabart är bara förnamnet!!

köttande tangenter & ett gott beroende

Ja, nu kära vänner.. har jag suttit & pluggat non-stop i 9 timmar. Kändes skit att för tredje dagen i rad, be Noel gå in till pappa istället då han ständigt skulle komma & klänga på mig då jag skrev, men blev tvungen att bara kötta.. och vet ni vad? jag har bara en sista uppgift kvar nu & två diagnoser.. sedan blir det ett slutprov i slutet av veckan & sedan är vi lediga tillsammans i hela tre veckor, underbart!

Ska fortsätta skriva på sista uppgiften en stund till, sedan ska jag nog bara slänga mig i soffan.. eller möjligtvis, baka.. Haha, vill verkligen.. men det finns folk som säger att jag har svårt att hitta en normal balans i allt jag gör & aldrig kan göra någonting lagomt, jag förstår inte vad de menar? skulle jag ha utvecklat ett beroende? kul är det iallfall, avkopplande & gott..  det låter inte som ett beroende? eller ja iofs, låter lite som jag skulle kunna tro att knark är till en början.. kul, avkopplande & möjligen gott. Men det smakar garanterat inte lika gott som ett bakverk... or does it? 


Hur kan man inte bli beroende av detta? Klicka på bilden för att komma till receptet.


man får klaga

Fan vad allt inte går hand i hand ibland & hur man ständigt är på språng ikapp tiden. Vattkopporna & att vara hemma 1½ vecka utan uppskjutna studier kunde kommit bra mycket lägligare.. men nu blev det så & jag kom väl hyfsat ikapp mig, med ett bra studieresultat trots allt. Men det resulterade i att kursen jag läser nu kom igång alldeles för sent & min studiebok kom inte fören i torsdags, hela helgen har vi haft inbokade saker & jag påbörjade inte denna 3 veckors kurs fören i förrgår & har slutdatum på söndag.

Nu har jag suttit hela dagarna & kvällarna i två dagars tid & kommit ikapp lite mer än hälften. Det suger att jag bara hinner skriva för G/VG nivå & att jag inte har någon bil, då den står i stan & förövrigt går sämst. Så har inte kunnat skjussa Noel på dagis, vilket gjort att Johan varit hemma med oss måndag & tisdag, vilket också är totalt värdelöst.. inte att han är hemma, men att han inte kunde arbeta.

Sedan måste jag fortsätta gnälla lite, för det var fan längesedan jag fått såhär lite sömn. Utgång torsdag & 40 års fest på lördag med sen kväll & tidig morgon, sedan kunde jag inte somna & sov oroligt både i söndags & i måndags & klev upp med Noel alldeles för tidigt.. drömde bara en massa hemska mardrömmar om Noel, som fick mig att vakna upp svettig & gråtandes. Tänkte alldeles för mycket på den påkörda 2 åringen & den mördade 7 åringen, så sjukt hemskt.. & jag kan inte låta bli att bli påverkad. Igår kväll la jag mig i tid för att få vakna utvilad, kunde då inte heller somna & Noel fick för sig att vakna kl 4:20. Ni vet den där känslan när huvudet känns som vakium, hårt tryck mot tinningen & en kropp som inte bär än? lägg på att du vet med dig att du ska göra en labbrapport, 3 redovisningsuppgifter & ett fett jävla slutprov innan veckansslut.. & att jag hade sagt till Johan att Noel kunde vara hemma med mig idag, då jag fortfarande inte har någon bil.

Nej, fyfan.. Haha, vilket jävla klagande.. en onödig massa text som jag kunde lagt på att skriva lite labbrapport istället, men blev bara tvungen. Johan körde iaf Noel till dagis idag, vilket betyder att han bara kan arbeta halv dag idag igen.. jaja, såg iaf nyss att jag fått tillbaka två VG:n på de senaste inlämningarna, kändes åtminstonde lite bättre då! Nu måste jag verkligen kötta sönder en tolv timmar till, om det här i huvudtaget ska kunna gå ihop, då Noel inte har dagis fre-sön & Johan mest troligt måste jobba. Barnvakt nån?

Kan förövrigt nämna att jag inte fått CSN på tre månader heller & hoppades på en x3 betalning nu i dagarna, men hade de fått in mina uppgifter, eller hade papperna kommit bort på posten? jo, vad annars.

avkopplande bak

Kände att jag blev tvungen att unna mig en öl & lite avkopplande bakning ikväll, efter 8 timmars non-stop skrivning på naturkunskapen. Blev bregottkakor, som är en av mina absoluta favorit kakor! :)

Receptet finner ni genom att klicka på bilden! :)

kylskåpspoesi



Riktigt uppåt.. men att skriva någonting poetiskt & positivt går inte riktigt ihop, så är det bara!


fram & tillbaka genom året

Sjukt vad man hinner förändras fram & tillbaka under ett år.. såhär har mina profilbilder på facebook sett ut sedan januari förra året. Stackars mitt hår!




till kafferepen

Har alltid velat haft ett kakfat, gärna ett trevånings i porslin, men de kostar ju därefter. Så då jag hittade detta kakfat på tradera för ynka femtilappen, så vore det idiotiskt att inte ge sig in i budgivningen som hade tio minuter kvar och som jag vann för under hundringen ink frakt. Tänkte även dra ett kik på fyndlagret någonting nästa vecka, för att införskaffa lite gamla och udda kaffekoppar. Kommer bli en perfekt kombination till alla framtida kafferep och kalas! :)


Räkor, ost och vin.

100media_imag098 (MMS)

Räkor, ost och vin.


hemma vid igen

Äntligen hemma igen, gud så skönt.. känns som jag aldrig kommer åka hemifrån igen, haha. Gårdagskvällen var kanon, först strosade jag & Johan på lite själva, drack lite öl & käkade gott på jacks bar, revbensspjäll glacerade med jack daniells & oxfilé to die for & sedan mötte vi upp lite annat folk. Johan blev lite små kaxig på slutet av kvällen & dömde ut lite brats killar, Haha. sjukt kul. Barnvaktningen hade som väntat gått kanon & han hade inte ens märkt av att vi varit borta, skönt att det är så. Innan vi åkte hemöver så köpte jag med mig tre nya blommor till vardagsrumsfönstret & ställde bort de gamla rosplastblommorna jag haft där sedan vi flyttade hit, blev som ett helt nytt rum :) Jaja, nu ska vi duka fram till lite ostbricka & ta ett glas vin. Imorgon blir det som sagt 40års fest i Vallsjön & det ser vi alla sjukt framemot :)




grymma dag

Vaknade vid halv nio imorse
till Noels goa ropande på mig. Låg & myste till barnprogram på tvn till nio & sedan drog vi i oss en god frukost, en perfekt start på dagen.. bara att hålla tummarna att dagen fortsätter i samma spår. Världens grymmaste jävla väder har vi fått också & snart slutar Johan för att hämta upp oss & åka hem till Noels morfar för att chilla en stund, innan vi ska lämna lillen där för att bege oss ner på gf. Måste få skryta lite också.. fick ännu ett MVG i företagsekonomi, så nu har jag fått 6 eller 7  mvg:n & 1 vg.. och naturkunskapen jag måste kötta in två veckor på nästa vecka ska jag inte pressa mig lika hårt med, utan nöja mig med ett g faktiskt.

Jaja, nu ska jag sätta i hårförlängingen & göra mig lite klar.. Syns vi på stan?

vi lever

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men dagarna har liksom gått i ett. Den här veckan har vi spenderat i stan hos min mamma, det som var tänkt skulle bli en natt, blev genast fler.. då jag inte fått min kursbok & lika gärna kunde stanna kvar & Johan slipper pendla tusen mil varje dag. I måndags åkte vi först till Noels morfar & hälsade på, sedan mötte jag upp Noels mormor & vi tog en sväng till Norra för att kika lite på djuren & fika. Igår träffade jag Elin & vi gick runt & strosade lite på stan, Noel satt som ett ljus i vagnen flera timmar & jag fyndade mig ett par jeans & två linnen, avslutade kvällen med en efterlängtad solning, tvättade löshåret med mammas dunderinpackning & färgade ögonbryna.. så nu är jag redo för lite gatufesten imorgon med Johan. Pappa ska vara barnvakt & vi tänkte dra ner över mitt på dagen redan, för att sedan hålla oss utanför området då det börjar kosta.. trängsel, blaskig öl & en massa skrikande fjortisar betalar jag gärna inte 800 spänn för ;b Sedan är faktiskt tältet alldeles utanför området ändå det bästa enligt mig. På fredag drar vi hem över igen, för att på lördagen ta med oss hela familjen upp till vallsjön på 40års fest :D

Så den här veckan blir lite semester vecka för mig, men sedan blir det plugg hela nästa vecka, ink kvällarna & möjligen någon natt.. men sedan har vi lite semester tillsammans igen! Jaja, nu ska vi göra oss lite klar, så får vi se vad som händer sen! :)

Sköt om er!


Noel och jag kikar på grisarna

Noel leker på Norra

Träffade Tessan i fredags.. long time no see! :)

Johan fixade frillan på Nolle.. :)


jomenvisstserru

Sitter hos Jessica & visslar med till the lazy song, dricker lite öl & lockar håret. Hon kommer hem om hm.. ca två timmar, sedan får vi se vad som händer ikväll... : )

Psss.. älskar Gurkan i bakgrunden ;b