gott nytt år

Noel och jag började i princip våran morgon med att sova. kl 9 var jag helt körd efter ännu en skit natt (inte pgr av Noel, han sov sina 12timmar), men jag är inte alls trött på kvällen och somnade inte fören vid två. Men iaf, vi har i princip nyss vaknat och Johan borde komma hem snart efter att ha jobbat lite imorse.

Ikväll blir det nyårsfirande hos kära vänner.. super trevligt! : )

Gott nytt år på er alla! : )

Leilas tekakor

Värm 5 dl mjölk till ca 50 grader. Häll i 4 dl havregryn½ msk salt och 1 msk ljussirap och låt stå och svälla i 20 minuter. Smält 150 g smör och rör ner i grynblandningen. Smula ner 25 g jäst och rör om ordentligt. Tillsätt 8-9 dl vetemjöl lite i taget tills det blir en lös deg. Jäs under bakduk till dubbel storlek i ca 30 min. Sätt ugnen på 225 grader. Knåda degen på ett mjölat bakbord, dela den i tio bitar och kavla ut till runda kakor ca 1 cm tjocka. Nagga dem med gaffel och jäs under bakduk på plåtar med bakplåtspapper i ca 30 minuter. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Klart!


it's baking time


Tiger Lou - The War Between Us





there is a war between us
I wanna give you something
there is a force that drives us

there is a war between us
I wanna build you something
there is a force that binds us

and you know how it feels
so you learn to forget
and you learn at the end
that it's best to pretend

is this the end?


men nå jävulst bra dä blev..


utan hårförlängningen dock.. orkade inte sätta i för ett fota :b


vardagslyx



för att det är vardagen som gör livet..


lite mer jag

Ikväll blir det ljusa slingor
.. längtar nå jävulst. var en impuls idé som slog mig igår kväll och sedan var den omöjlig att slå bort. Tror det kommer bli bra, vill aldrig bli hel blond igen, men lite blond vill man nog vara ändå. Kan tänka mig att min känsla just nu i mörkt är vad en lesbisk kallas sig själv i en tjej kropp.. jag känner mig lite främmande för mig själv, Haha. Nä.. men det här blir nog bra och resultat kommer senare ikväll och om det mot förmodan inte kommer något så har det hela nog gått käpp rätt åt helvete..

to be continued..

dagens tips

Så ligger man i sängen, klockan har passerat tusen och man borde somnat för länge sedan men hjärnan vägrar slå av. Då hörs en vaknade röst från rummet intill och plötsligt övergår den tidigare överenergiska kroppen in i ett komatillstånd och all energi rinner utan förvarning ur en. Man skänker en hundra böner till gud och ska i gengäld både börja skänka pengar och arbeta ideellt... baaara ungen somnar om!

Så då de sömnlösa nätterna börjar smyga på mig, så inbillar jag mig bara lite lätt att Noel vaknar och innan jag vet ordet av det så har jag somnat. Hur praktiskt som hellst (fungerar även med inbillning av morgonalarmet).

våra dagar

Igår kom min mamma och mormor hit, jag permanentade min mormor och mamma fick rå om och leka med Nolle. Senare på eftermiddagen kom även Noels morbor hit och sedan kom Lennie förbi.

Idag har jag och Noel varit nere hos Emma och Anton. De lekte på som vanligt och sedan blev det lite snowracing-åkning till affärn och tillbaka, följt av en middag tillsammans då båda grabbarna våra jobbade över och fick även in lite planering inför nyårsafton.. : )

Imorgon får vi se vad som händer, men på eftermiddagen då grabbarna slutat jobbet och tar över "barnvaktandet" så ska vi ta oss en sväng in till stan för att handla inför nyår. Ska faktiskt bli skönt, lite som en minisemester att få handla i lugn och ro utan små överenergiska barn.. : )



en bilmatta till lekhörnan

Noel och morbror


Sedan tycker jag förövrigt att det varit snålt med kommentarerna på sista tiden. Lite respons för mitt genom hjärtade arbete, tack! : )


Leilas filmjölkslimpa







baka med leila




Liten sover ute i vagnen och jag ska slå mig ner i soffan och fundera ut vad man ska ta sig till att baka... : )


lilla julafton

Igår hade vi lite lillajulafton hos Johans gammelmormor. Det blev julmat och paketöppning för Noel, han fick sig en cykel som kommer bli perfekt till sommaren, pyjamaser, en nalle och ett lektält. Sedan fick jag och Johan en slant av Johans mamma som vi ska lägga på någon aktivitet tillsammans, en bio och middag skulle sitta fint, då vi inte gjort det sedan Noel föddes.

Det var en trött Noel som åkte med oss hem i en helvetes färd av snö och blåst. Han hade inte sovit på hela dagen och somnade sött vid halv sju.





tradera fyndat





Tänkte fynda några snygga "gå-ut-kläder" för julklappspengarna och vann dessa två klänningar på tradera för 300 kr ink frakt. Tror iaf att den vita kommer vara sjukt fin på, den svarta ser lite genomskinlig ut?! men det går säkert att lösa på något sätt.. : )


omgjord lekhörna



Har gjort om Noels lekhörna under trappen i vardagsrummet, tog bort lektältet och vips så rymdes både lekspisen och fyrhjulingen. Helt perfekt då hans rum är på övervåningen och han är för liten för att gå upp dit själv och leka.


gårdagskvällen


kaffe, whiskey, konjak, pepparkakor med ädelost och choklad.

Nu är Noel ute med pappa och åker skotare, själv njuter jag av lugnet och en kopp kaffe. Senare i eftermiddag blir det lite "efterjulfirande" och middag hos Johans gammelmormor, följt av ännu en lugn kväll.


juldagen

Såhär har jag gått runt hela dagen och det kommer jag fortsätta med tills det är läggdags. Grabbarna är ute med traktorn och eldar en massa kartonger och senare ikväll blir det gomiddag och mys i soffan med en "kaffe-konjaks-drink" och choklad. alla som är sugen på ett glas är hjärtligt välkomna förbi, och då alla är gravida just nu så kan jag tillägga att vi även har ett gott alkoholfritt alternativ. Förövrigt så förstår jag mig inte på folk som ska ut ikväll, juldagen är absolut den sista dagen på året då jag skulle gå ut, så onödigt mycket (och onödiga) människor på samma ställe, trängsel och köer överallt, mitt tålamod skulle aldrig palla. Då skulle jag mycket hellre ta en utgång på annandagen istället.




gårdagens julklappar; morgonrock från mamma och pyjamas från moster.


julaftonen

Den här julaftonen blev verkligen så perfekt som den bara kunde blivit, ett gott hemlagat julbord och en massa trevligt sällskap. Så mycket julklappar som jag fått iår kan jag aldrig minnas att jag fått(?) presentkort, pengar, morgonrock, pyjamas, underkläder, en massa hud och hårprodukter, sängkläder, handdukar, leilas "a piece of cake" bok, dooleysflaska and so on.. och då man inte har några förväntningar av att få någonting speciellt, då man nu är "vuxen" och har eget barn så kom det ännu mer överaskande, tusen tack allihopa!

Lilleman blev lika bortskämd han med en massa kläder, leksaker, en ny åkpåse osv. Av oss fick han en eldriven fyrhjuling som han invigde direkt då han öppnade paketet av oss på julaftonsmorgonen.

Hoppas ni alla haft en god jul och att ni tog det lugnt med julsnapsen så ni är pigga idag.. själv ställde jag upp som chaufför, lika bra det! : )



Paketöppning på julaftonsmorgonen

Första provturen, hittade gasknappen och drog i pumpgasade form iväg.

Dax för julmaten, som han tyvärr helt saknade ro till att äta av.

Noel och pappa under julklappsutdelningen.

Jag och Noel sitter och myser på kvällen.

..och såhär hittade jag grabbarna då jag klev upp imorse efter en liten sovmorgon. Där låg de och myste tillsammans i deras nya morgonrockar, how sweet!


God jul på er allesammans! <3



Önskar familjen Eriksson/Lidin! : )


då var de klar't

Äntligen är allt färdigt.
Blev ju en sväng ner till birsta idag, inhandla Noels julklapp, julklappsbyten, lite mat och bolagshandling. Trodde det skulle gå i ett svep, men då det var minst 30minuters kö på varje affär ink bilköer så drog det hela ut på tiden och vi landade innanför dörrarna för lite över två timmar sedan. Nu är allt fixat iallafall och ljusen är tända. Noel sover och Jonas och Fia är hos våra grannar och kommer snart förbi för lite julmys, blir lite kaffe och konjakdrinkar.. fint dä!

andas in, andas ut..

Ibland är aldrig bättre än sent, ungefär så kändes det här i eftermiddags då min sambo klampade in genom dörren. Ingenting av det som skulle blivit gjort under dagen har blivit det och mitt humör har verkligen varit i botten.

Men ja, what to do.. tur för Johan att det tog sådan tid som det faktiskt tog, så jag hann lugna ner mig en aning. Fortfarande ingen gran, hade ju som planerat tänkt klätt klart den redan ikväll då vi inte ska vara hemma på julafton och då vill jag kunna njuta av den hela dagen imorgon, hur man nu njuter av en gran? dumt ordval.

Ska ta mig en kopp kaffe och whiskey nu, slå in klapparna, skriva lite julrim och göra ischoklad.. antar att julstämningen kommer slå mig med häpnad.


en lugn stund

Den här dagen får gå i lugnets tecken
(så är planen iaf, sedan att allt lär brista i slutänden är en annan sak). Jag ska slå in julklappar, klä julgranen (som jag hoppas min sambo fixat nu?), göra vit ischoklad, skriva julrim (jag är nörd och älskar det), sedan ska det små putsas lite inne, följt av en lugn kväll i soffan och imorgon blir det en tidigmorgon (som alltid) och en snabb sväng ner till birsta för inhandling av Nolles julklapp, liten mat komplettering och byten av julklappar.

- 2 days to go.. Hoho, snart är det julafton gott folk!

Noel sjunger med i små grodorna


dä ska va husmanskost



I helgen fick Noel både testa på ett happymeal på fredagen och pizza igår. Han tyckte det var bra konstig mat vi stoppade i oss och det var ingen större favorit, det gick ner.. men biffar och potatis är bättre.


som det alltid borde vara

Idag är en bra dag, till följd av en ännu bättre helg. Varför kan inte alla veckor ta fram samma känslor som veckan innan julafton, saker man i annat fall skulle fallit sönder över eller irriterat sig på får liksom inget fäste. Fast egentligen handlar allt nog bara om någonting att se fram emot, någonting att längta till och som får en att kämpa igenom de sämre dagarna, då man vet att det om några dagar blir bättre.

Noel sover i vagnen, varmt thé ångar i koppen, jag är nyduschad och pigg och Elin kommer upp och hälsar på oss idag och med tanke på att det nu är över en vecka sedan jag träffade en kompis så kommer det väldigt välbehövligt. Kompisarna utan barn är de jag värdesätter högt, för ibland orkar man inte prata om blöjeksem och inskolningar, utan bara vara som vilken tjugoett åring som hellst.

Önskar er alla en trevlig dag.. och stressa inte ihjäl er nu, skjut upp allt tills imorgon istället.. och stressa sönder er ännu mer. Haha, äre skadeglädje jag känner? jag som alltid brukar springa runt i panik dagen innan julafton är färdig i tid. antar att jag känner mig som vilken välplanerad vuxen som hellst, det här kan jag vänja mig vid.




framtiden är vår

Noel har fått en ny leksak av sin pappa i form av en skotare. Noel förstår ju självklart inte hur han ska lasta av och på stockarna, men ändå så ska det lekas med den hela tiden och det har helt klart blivit en ny favorit.

Jag tror dock att den kommer hamna längst in i lekhörnan bland de andra leksakerna inom kort, men hans kära pappa ser nog någonting större i det hela och att han en dag ska arbeta i skogen precis som honom och kanske slänga ur sig meningar som "allt började då jag fick den första skotaren av min far, jag var endast 1½år men redan då så förstod jag att det var i skogen jag hörde hemma".

Själv så har jag inge drömmar för min son, så länge han lever ett lyckligt liv så får han göra precis vad han vill med det, om det så är frisör eller hästskötare så kommer jag stötta honom fullhjärtat.

Vad ska det bli av dig älskade lilla vän?


värmande gott



julstök

Igår eftermiddag trotsade vi vädret och begav oss ner till stan, inhandlade de sista julklapparna och andra nödvändiga ting. har dock fortfarande lite beslutsångest inför Noels julklapp då det står mellan två lite större saker, så det får vi svänga in och handla då vi kommit överens om någonting.

Idag har jag gjort en riktig storstädning, har putsat varenda liten burk i köket, varenda ljuslykta och hörn. Även några tomtar kom fram och nu är det bara granen som fattas (och golven som jag måste ta då Noel vaknar). Gud vad jag älskar att städa då man får göra det i lugn och ro, placera om lite saker och aldrig har hemmet sett så fint ut som efter en riktig storstädning.. kanske jag som är konstig (förmodligen), men man uppskattar andra saker nu och en lugn stund, med en kopp kaffe i handen och lite musik i bakgrunden är vardagslyx för mig.

Johan är snart hemma igen efter en liten skottsväng och ikväll blir det lugna gatan och fortsättningen av vårat solsidan maraton.

Trevlig helg på er alla! : )





saffransmuffins



hackerme

Har haft stoora problem att komma in på bloggen huuur länge som hellst. Startsidan såg helt missbildad ut och saknade inloggning. men smart som jag faktiskt är(?) så bemästrade jag dem och hackade mig smidigt in i deras system.. med lite hjälp av google, men den största äran lägger jag nog ändå på mig själv..

"http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iK5TEBkM4qYJ:blogg.se/+inloggning+blogg.se&cd=1&hl=sv&ct=clnk&gl=se"

govärme och mys

Idag har vi det varmt och gosigt här hemma, värmen från en vedspis lägger sig som bomull mot huden, det är verkligen någonting speciellt med den värmen.

Vi åt tjockpannkaka till lunch idag och jag som annars inte är van att äta lunch eller väldigt lite isf, åt alldeles för mycket och blev så sjukt trött. Så jag ska ta mig en kopp kaffe nu bara och kika runt lite, sedan blir det lite vila i soffan, Noel somnade för fem minuter sedan och lär sova någon timme till, så bara att passa på.

Senare idag ska vi nog ta fram lite mer julsaker och julstäda lite. Varför stressa med allt in i det sista? nästa vecka har jag annat för mig, julhandla och slöa tex.

Idag är en bra dag och det behöver jag, så låt inget förstöra den här känslan nu..

utelek




mysfika i soffan




det kunde varit bättre



magkatarr, illamående och trötthet.. Blir soffan så fort Noel ska ta sin vila!


fotningen







effektiv

Hämtat ved, plockat på altan, sprungit och burit tusen saker upp för trappen, skurat, putsat och nu, äntligen... varmt thé, (kaffet var slut).

Hörde även att Johan kanske skulle sluta tidigare pgr av kylan.. holding my thumbs.


mammas badpojke





Idag var det kallt, så vi tände en massa ljus på badrummet och tog oss ett varmt bad och dusch.


ingen vila, ingen ro

Lilleman blir mer och mer ointresserad av att vila på dagarna
. Förr var han helt slut vid 11 tiden och somnade direkt utan skrik eller gnäll. Men den senaste veckan har han legat i två timmar innan han somnat, pratat, lekt och gnällt, hur jag än försökt så går det inte.. ungen är klar vaken och inte ett dugg trött.

Försökte lägga honom efter lunch idag vid halv tolv, men fick ta upp honom vid halv ett, då han bara låg och lekte utan något som helst intresse av att sova. Nu springer han överenergiskt runt och leker min sin traktor och att lägga honom efter kl två gör jag i regel inte, då han inte kan somna vid sju då istället. Gud vad komplicerat och vi som hade fått in så bra rutiner inför dagisstarten nu i januari..

Jag själv slutade med vilan under dagen vid 1½år och det är ju Noel också snart.. Men kära gud,  hör min bön och låt inte min son ge upp sin vila på dagen redan nu..

När slutade era barn sova under dagen?

edit 16:30
fortfarande ingen sömn för liten och eftersom jag kan sitta här så är han inte ens trött eller gnällig, utan leker fortfarande på för sig själv, som han gjort under hela dagen. Skulle verkligen velat tagit en lång dusch och fått lägga mig i soffan och kika lite tv i lugn och ro, utan att behöva kika till honom hela tiden så han inte sätter någonting i halsen eller klättrar på allt.. hoppas han är sugen på en vila imorrn.

enkel matematik



Jag är inte förvånad.. vad hade ni väntat er?


nya favoritplatsen






För några dagar sedan så stod jag inne på badrummet och gjorde mig iordning, Johan låg i soffan och tittade på tv och Noel sprang som vanligt runt här på nedervåningen. Tyckte det blev lite tyst och skulle gå in i köket för att se vad han hade för sig, men då är ungen borta.

"JOOOHAN... JOOHAAAAAAN.. är Noel hos dig" skriker jag, "Ehum, nej" får jag till svars och paniken är ett faktum. Jag springer runt som en dåre och ropar på honom, men får inget svar.. "gud jag är en världelös mamma och min unge har förmodligen tagit sitt pick och pack och dragit", tankarna är många och minuterna känns som timmar, innan jag finner min lilla skrutt sittandes i lekspisen, knäpp tyst och med ett stort leénde på läpparna. min lilla skrotunge..


helgen som varit

I helgen har Noel fått besök av både morfar och mormor. Morfar på fredagen och mormor var barnvakt hemma hos oss på lördagen då vi var på julbord (som förövrigt blev en super trevlig och behövlig kväll hemifrån). Mormor och Noel hade visst tagit en massa kort då det var ensamma, så dom bjuder jag med mig av! : )










my year in status


en snabbis


Bjuder er på en liten snabb update.

I onsdags åkte vi ner till Emma och Anton. Pojkarna lekte på som vanligt och vi drack kaffe och snackade skit.

Igår blev det kyrkis.. var avslutning där så det bjöds på glass och fruktsallad. Noel såg riktigt lycklig ut då han lekte med alla leksaker och barn och satt sedan lääänge vid fikabordet och sög i sig alla godsakerna. Det får nog börja bli en veckotradition för oss då det startar upp efter jul igen, om pluggningen flyter på så vi kan vara lediga tillsammans då de vill säga.

Idag sov jag till halv tolv.. men då var jag och Noel vakna från 1-5 inatt ist, han sov lite emellan åt, vred på sig, satt sig upp och och pratade, rullade emellan mig och Johan i sängen, gnällde lite, lekte lite and so on. Vid halv fyra var jag le och gjorde iordning välling åt honom, inte ens det hjälpte. Så kl 5 kunde jag slappna av och somna, då han legat stilla och sovit ca 10min. Trodde vi skulle få en dundersovmorgon, men han vaknade kl 8 och han och Johan (som sovit hela natten) klev upp tillsammans och hade städat och eldat en massa på morgonen.. tack å tack! : )

Senare idag kommer Noels morfar hit, äter middag med oss och sover över.. super kul! : )

Och imorgon kommer Noels mormor och är barnvakt här, för då ska vi på det efterlängtade julbordet..

Trevlig helg på er alla! : )

crépes med champinjonstuvning





konstlöst

Så säger de någonting klokt om livet, om hur vi borde tänka, vara och leva, vi som aldrig skulle ta oss någonstans längre än hit. Om att livet blir vad man gör det till och hur vi alla ska följa våra hjärtan, men i rätt riktning, med normerna, utan egna åsikter eller högre röster. De handlar om att vara fri, men i samma utsträckning som alla andra, att aldrig behöva tänka utöver det uppenbara och förglömmer vi meningen med allt, så kan vi enkelt uppdatera oss via datorn.

Låt dig inte höra vad de säger, bry dig inte om deras tysnad. Gå din egen väg och var unik, de andra är bara utfylldnad.

blinda känslor

avdomnad hud tillsammans med flygkänsla
ger dig saknad av kroppslig kontroll,
då du sömnlöst kämpat dig igenom dagarna

höga decibel skrik ekar i tystnad
det är ingen känsla i den här musiken
det är ilska, hårda ord och berusning

i ditt kalla hjärta fick aldrig någon värma sig
det var starka drycker och rock n roll

- 08


saffransbullar med vitchoklad







vi myser

Idag är första riktiga hemmadagen
på ett tag och den har vi verkligen tagit till vara på, jag och Noel har nämligen morgon städat lite tillsammans, så fort jag börjar ta ut och vädra mattorna, så börjar han låta "Brrm-brrm" och springer bort till dammsugare, han vet vad som är på gång och älskar det, vilket han inte gjorde då han var liten.

Igår vaknade jag och Noel upp hos hans mormor, kl.. håll i er, 9. hela dagen blev vriden, men på ett bra sätt för då han vi träffa Jessica och Ebbis en sväng innan vi rullade hem över och Noel fick somna till i bilen. Fick även en liten present av älskade Jessica, tusen tack vännen! : )

Nu ska jag dricka lite kaffe och läsa lite bloggar. Sedan blir det lite julbakning och jag ska ta saffranen till helt andra höjder, det här kan bli spännande.. Haha, vilket liv.

Sköt om er! : )

lite från fotningen igår




Fotograf: Emmelie Åslin


baka, baka liten kaka

Idag fick jag sovmorgon till nio, medans grabbarna klev upp och myste på tillsammans. Sedan var de tänkt att jag skulle ta en riktig "bara-vara-dag", åka på affärn SJÄLV (vilket aldrig hänt), baka mina efterlängtade lussekatter och allt annat jag velat baka. Men så kom snön och Johan blev tvungen att skotta, så nu sitter jag här medans Noel sover och tar mig ingenstans, som det kan gå. Johan skulle iallafall handla med sig på vägen hem, så med lite tur så kan jag ta mig några koppar glögg då han kommer tillbaka och köra igång.. : )

Fick även brev igår om att Nolle fått en förskoleplats till den tionde januari, ska ju börja plugga den sjuttonde så där släppte en rejäl klump från min mage kan jag säga.

Nä, vad nu? köra igång en tvättmaskin och göra lite kaffe kanske..

tävling hos britta bloggar



Jag tävlar om ett presentkort på 500 kr från geggamoja hos Britta Bloggar!

Tävla här du också!


så var det fredag igen






Idag tog hela familjen en tur på birsta,
det är andra gången nu under en veckas tid och kanske femte gången det hänt totalt, då min sambo inte är sådär överförtjust i birsta och att han inte smälte in där syndes rätt tydligt då han trallade runt där med arbetskläder, arbetskängor, någon reklam mössa längst upp på huvudet och femtio dagars skäbbstubb, det tillsammans med en massa kassar i händerna stämde liksom inte riktigt. Men jag är glad över att han följde med, blir ju tusen gånger lättare då man slipper ansvaret över Noel själv och istället kan fokusera på det man ska. Stökade iallafall undan de flesta julklapparna, så det känns skönt. Är nog bara julklappen till Nolle kvar nu och det har vi inte riktigt bestämt oss för vad det ska bli ännu.

Ikväll blir det film här hemma, Lennie skulle kika förbi och det ryktas om att vi ska se en skräckis, för omväxlings skull.?! Insåg för någon dag sedan då jag skulle slå på en film under dagen, att det endast var två filmer utöver barnfilmerna som inte var någon typ av thriller/rysare/skräck och då har vi ändå hur mycket film som helst på datorn. inte konstigt att jag drömmer psykodrömmar och sover oroligt på nätterna :b

Förresten så längtar ja nå jävulst tills på söndag, för då ska jag och Nolle fotas och om en vecka är det julbord.. det har jag längtat sönder efter under ett års tid nu, och i år får jag ta en snaps till sillen och en öl till maten, kommer smaka så sjukt mycket godare än förra året och blir säkert en miljon resor roligare.

Skänker även en tanke till min kära vän Jessica och alla sörjande. Det som hände inatt ska inte behöva hända. Ta hand om varandra!


gårdagens middag




Igår bjöd Nolles mormor oss alla på kina. Var nog nästan två år sedan jag och Johan var där sist och åt och för Nolle var det allra första gången. Tusen tack mamma! : )


långdag på birsta

Vilken dag..
Noel sov till halv nio, så redan där började planerna brista.. sedan kom Elin hit med ett glatt humör då hon klarat skrivningen till körkortet, hjälpte mig med att klä Noel och så, så vi skulle hinna i hyffsad tid till drakborgen där vi skulle möta Jessica och Ebba-lii. Men sedan jävlades allt lite som tydligen har blivit en obligatorisk händelse för mig varje dag och det slutade med ett besök på birsta istället. Ett riktigt lång besök, Noel somnade tillslut i vagnen men ändå blev det inget riktigt handlat eller ens en lugn kaffe stund, som det alltid blir :b kom hém med lite fina julkläder till Nolle, julklapp till Johan och lite små tjaffs från ÖB. I överlag en trevlig dag iallafall! : )

Nu sitter jag i mammas lägenhet och väntar på att mamma, Johan och Robin ska sluta jobb och komma hit. För ikväll ska vi alla ut och käka middag tillsammans! : )

Nolles nya vinterkläder



Blev en Mckinley overall och ett två delat PoP set.


som de ska va


Sicken underbar start på dagen.
Noel vaknar sju, dricker vällingen och lägger sig sedan ner i soffan bredvid mig och vi tittar på madagaskar 2 en timme tills han somnar, där sover vi sedan tillsammans bredvid varandra i två timmar, sedan kliver jag upp och gör iordning lite kaffe och sätter mig vid datorn, 20min senare vaknar även Noel på strålande humör, vi äter lite lunch tillsammans och nu leker han nöjt med sina leksaker.

Bättre än såhär kunde knappast morgonen blivit, nu är bara frågan hur resten av dagen kommer bli, då allt som heter rutiner och sovtider bröts redan imorse.. får se om han behöver en vila till, eller så blir det en halv sju vila även ikväll..