sommar, härliga sommar

Dålig uppdatering.. men jag har tagit lite semester.

Är endast hemma en snabbis från stugan nu, för att tvätta upp lite kläder och vattna lite blommor. Solen skiner högt på himlen och jag svettas sönder i endast hotpant och linne, det är sommar nu.. på riktigt och Nolle badade i sjön lite med de andra barnen igår, till blöjan fick det bli sedan fick jag dra tillbaka honom, han skulle nog kunnat doppat sig helt om han fick.

Johan jobbar under dagarna, men oss går det ingen nöd på för varenda stuga i vallsjön är fulla med folk och barn och då vi är färdiga här om inte allt för lång tid hoppas jag, så ska vi ner på bryggan igen och svalka oss lite.. vi stannar nog i stugan resten av veckan och i helgen om vädret fortsätter såhär..

Trevlig sommar på er alla.. : ) 

Har försökt att mobilblogga, men jag hade glömt bort vad man skulle skriva in, så ska fixa det nu så det fungerar riktigt! : )

känn lugnet

Har varit i stugan hela midsommar helgen med trevlig sällskap. och medans alla andra drar till peace and love, så packar vi om väskorna och stannar i stugan och gonar några dagar till..

solen skiner och ikväll blir det fiske vid bryggan.. det är livskvalité!

lång helg




Nu har vi nästan precis kommit hem efter en heldag i birsta.
maxi -för stooooooor handling av mat
bolaget - för hyffsad handling av drickbart
barracuda - spö till mig och lite smått
media markt - inlämnande av min mobil

och ja, nu är vi hemma.. solen skiner och vi ska snart åka ner och fiska.
imorgon blir det vallsjön.. : )

Trevlig midsommar på er alla! : )


1+x+x=7(?!)

Då Johan är med Noel så kör de alltid en vila och jag vet att det skulle fungera under vardagen för oss med, men man gör det oftast bekvämt för sig och två vilor är enligt mig det ultimata och helt perfekt. en på förmiddagen så man kan köra igång lite tvättmaskiner och plocka, dricka kaffet osv. och en på eftermiddagen så man kan förbereda middagen, hänga tvätten eller bara vila upp sig lite. då vi åker in till stan så tar han första vilan i bilen påväg in och den andra påväg hem. pörfekt!

men idag körde jag med en vila mitt på dagen för honom istället och även om han var sjukt trött kl 19 efter att ha varit vaken sedan 13 så fungerade det faktiskt. och om, men bara om hans sömn blir bättre av det här igen och han vill sova rakt av tills imorgon bitti så kommer vi fortsätta köra på en vila och om inte så fortsätter vi med två som jag annars tycker fungerar bra, men tydligen är för mycket under dagen, kanske (?!) vilka jävla ekvationer.

Prata bebis, prata.. jag förstår dig inte... alls, faktiskt!

Hur många vilor sover era små?
och vid vilken ålder började ni med en vila?


en bra dag


Vikt och hängt ny tvätt, vattnat blommorna och dammsugit. Noel sover och jag har för en gångs skull avnjutit en lunch. Nu är det kaffe som gäller och senare idag kommer Elin upp, vi ska bara sitta på altan i solen, dricka kaffe och känna lugnet. Johan är ledig imorgon och sedan har vi en lång helg framför oss, sweet! : D


slut på krafter

Stort cred till alla ensamstående mammor där ute. hur orkar ni? känns som jag testat på att vara det i endast två dagar nu och jag kommer hädanefter försöka le och hålla inne mina aggretioner mer, för ensam hade jag inte klarat av att vara längre, det är jag alldeles på tok för otålmodig för.

i vanliga fall så känns den sista timmen innan Johan kommer hem som en enda räknan av minuter, då är klockan 16-17 och vi har varit vakna sedan 5-7 någongång. då är man tröttare än satan och alla lekar, böcker och knän känns sönderskavda för längesen. men dessa två dagar har Johan jobbat över och då har jag fått kört hela kvällsracet själv.

idag skulle han jobba över lite extra länge och kommer nog hem om sisådär 20min och vad händer då? eller vad händer inte? jag vet inte, fråga Noel vad han hållit på med. han somnade nämligen för 10min sedan. såhär länge har han inte varit uppte sedan han var nyfödd och självklart skulle det hända nu ikväll. då jag för en gångsskull såg framemot lite egentid själv hemma.. men tji fick jag.

nu jobbar han över imorgon igen och jag har inte ens bränsle så jag tar mig iväg för att tanka, så jag antar att vi får köra ännu en 14timmars dag hemma tillsammans imorgon.. mysigt, ja.. men ack så jobbigt!

Nolle idag




det doftar


go, go, goo

Noel sover, kaffet är drucket.. nu kör vi (jag) igång med projekt övervåning..och antagligen lite ommöblering gällande vardagsrummet, om tid finns..puuh! varför ska jag alltid slita sönder den lilla tid jag har?

morgonmys


Nyhetsmorgon och en frukost för en gångs skull, i form av kaffe och en toast. tända ljus och en liten kille som de senaste dagarna lärt sig att leka själv på golvet. en härlig start på dagen!


ett nystädat hus

Idag har jag haft en riktig storstädar dag.



dammsugit, torkat och dammat.
tvättat, hängt och vikt.
putsat och sprayat.

slängt ut alla kläder ut byråer och garderober
rensat, sorterat och vikt.

nu ska vi ta kaffe och en tårtbit, en hel tårta kvar sedan dopet och sista dagen vi kan äta..





Noels dop

Dopet ägde inte rum i en kyrka utan i en dans/fest lokal två hus bortanför där vi bor, vi var ca 42-44st och det var ett kort och lättsamt dop.

Låtar som framfördes av Håkan Alfredsson
Creed- with arms wide open
Apopocalyps - gunga med mig

Psalm
Dansa med änglarna

Dikt
som Noels gudmor läste upp

Kom till mig när du är ledsen
och jag ska trösta dig.
Kom till mig när du är ensam
och jag skall hålla dig sällskap.
Kom till mig när du behöver prata
och jag skall lyssna.
Kom till mig när du är rädd
och jag skall hålla om dig.
När du än behöver mig
ställer jag upp för dig.
Vad det än gäller, när det än är,
Finns jag här för dig.

Presenter
3000 till hans sparkonto
2000 till en fond som morfar öppnat
presentkort
tenn ramar/album
en bobby polisbil
halsband + armband med hans namn graverat
kläder
gipsgjutning för händer och fötter
bestick
..och en massa mer!

Tusen tack allesammans för trevlig sällskap och fina presenter. vi är mer än nöjda! : )



(de små bilderna är klickbara)

en lång dag går mot sitt slut


Nu är de mesta färdigställt inför dopet imorgon och snart kommer Niclas och Emma upp på en kopp kaffe eftersom Johan fyller år idag! : )

Nu pustar vi ut... : )


dopet närmar sig

Nä, ikväll blir det till att lägga sig tidigt, för imorgon måste vi vara pigga och allerta. Johan är ledig och vi ska in till stan och handla det sista inför dopet som är på lördag, göra tårtorna och göra klar dekorationen i lokalen. känner mig sjukt lugn faktiskt, inte ett gnutta stressad eller nervös i huvudtaget men det brukar jag sällan bli då det väl gäller. övriga dagar kan jag stressa upp och ihjäl mig för ingenting, men då vanligt folk brukar göra det är jag lugn som en filbunke.

hade dopsamtal med prästen idag iaf och han verkar ju vara världens bästaste präst, en anledning till varför vi valde honom också, men ja.. allting föll på plats och nu får det gärna bli morgondag och övermorgondag.. : )

nu ska jag chilla ner mig i soffan bredvid Johan innan sängen tar över.. kisses

uschpuch



Barn är ärliga och till Noels min att dömma så var kanske inte köttfärsåsen den bästa jag gjort och möjligtvis inte heller något man skulle bjuda sina vänner på.

upptäckte även att köttfärsås och spaghetti inte är den bästa tänkbara maten då han ska äta själv heller. fick bli ett långt bad efter maten och jag tycktes fortfarande skymta köttfärs i örona efteråt :b


dopsamtal

idag är jag helt slut, sitter och tömmer i mig en kaffekopp nu efter 30minuters vila i soffan. Noel ligger ute i vagnen och sover och det finns egentligen tusen saker jag borde göra istället för att sitta här.

vid 14 kommer prästen för ett dopsamtal och sedan ska vi förmodligen åka in till stan för att inhandla det sista eller så tar vi det imorgon bitti. imorgon fyller johan år och jag har lovat honom sovmorgon, vilket var lite dumt då jag måste göra tårtorna där på morgonen, men sovmorgon är inte längre än till 9 iaf.. så det ska nog hinnas med ändå.

nu vaknar nog Nolle snart, måste förbereda hans lunch.. : )

bröllopsfotografen - njae

Igårkväll såg jag och Johan bröllopsfotografen, har hört att den skulle vara bra och till och med rolig. men det som började som en helt okej svensk komedi övergick (typ efter 10min) till ett sliskigt kärleksdrama och den annars sköna värmlänningen förvandlades till en tragisk liten kille utan självkänsla. de hade kunnat räddad slutet med att lägga till "nää, de tro ja inte.. ja ska ti värmlanN och ja åke själv" eller något i den stilen, men istället försökte de sig på något romantiskt amerikanskt slut.. fail! sjukt dålig film, rekommenderar ingen att se den, möjligtvis er tjejer, om ni gillar ett segt romantiskt drama.. vilket ni brukar göra, så se den.. : )



Zzzzömnproblem

Vi har faktiskt haft en väldigt tur med Noel då det gäller sömnen, det är inget man säger för att skryta för hade man inte varit desto stoltare över att säga "han vaknar fem-sex gånger varje natt, han är 9 månader och jag lever fortfarande"?. men ja, vi har haft tur och jag hoppas det bara är en liten utvecklingsfas, en svacka och någonting snabbt övergående som försigår på nätterna just nu.

från att ha sovit 19-7 rakt av med några nätters undantag för ett mål välling, till att vakna (då han väl somnat) mitt i natten, en gång för att äta och en gång bara för att skrika lite och inte nog med det, han har även fått för sig att vakna vid halv 5-5 för att kliva upp. vi får den sömn vi behöver och säkerligen han med, men han är 9månader nu och ska inte behöva äta på nätterna längre och speciellt inte då han visat i flera månaders tid att han inte behöver.

det är ju inte bara jag som bli påverkad av det här utan även johan, då han måste ta upp Noel i famnen när han vaknar. jag har testat att ta med honom ner och göra iordning vällingen eller låtit honom stå kvar och skrika i sängen tills den är klar, men det resulterade bara i en tokpigg pojke som vaknat till och vill vara vaken i minst en timme till, mitt i natten.

Hur ska jag förklara för honom på hans språk att det iiiiinte är okej?


busar med pappas kusin


en trött liten kille efter att varit vaken i 6 timmar på birsta och stan och med en massa fruktpuré runt munnen.


gårdagensfynd






Vit kruka, fyndlagret 10kr
Två blommiga burkar, fyndlagret 10kr
Ljusstakar 10kr/st
kakburk i plåt, fyndlagret 10kr
Spaghettiburk, fyndlagret 15kr
Leksaktelefon(som skakar och låter) fyndlagret 35kr
Bricka, öb 15kr
Tights, carlings 125kr
Födelsedagspresent till johan, carlings 99kr


bakar kakor till dopet


skönt med allt man kan göra i förväg.


50% på regnställ hos barnens hus


Så istället för det brutala 400kr som var ursprungspriset så fick lilleman sig ett regnställ för endast 200kr. skynda fynda! : )


Vi tog ett bad efter lunchen


Nolle älskar det och han skvätter runt, brummar, dricker badvatten ur kopparna och skrattar. Nu får det bli sommar snart så vi kan förflytta poolen till gräsmattan istället.. : )


dop på lördag




..och nu har vi inhandlat det mesta i dekoration och fikaväg. 1kg vitchoklad, 5 liter grädde och en massa vaniljstänger, hallon osv. kan ju inte påstå att det är billigt med dop direkt och inte trodde jag att det var fikat som skulle utgöra den största summan, men alla små saker ggr tusen blir flera tusen.. ja, nu hoppas vi bara på att jag lyckas med allt! :b


våran helg






Lek och mys mellan de små kusinerna och då det små somnat så blev det grillning, prat, skratt och poker.. : )


filmkväll

ikväll ska vi ha film kväll.. jag, johan, tobbe, fanny, robin, emelie och jocke. vi ska se "The 41 Year Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It" och feta oss.

nu kör vi


Grillen är tänd och snart rullar folket in, hängde visst på ett gäng till.. men det gör ju bara kvällen mer fulländad! : )


skolavslutning i kyrkan


..och senare kommer Nolles farbror, kusin och morbor hit! : )


nytt i hallen


dagens shopping





+ en skjorta och keps till lilleman


sommar på altanen






De planterade blommorna i krukorna har inte slagit ut ännu, därför de ser lite fattiga ut. ska tydligen bli liknande de ljusblå hängade ovanför altanräcket.. : )


nu jävlar ska det handlas

Skattepengarna sitter fint på kontot, så nu ska jag ut och frossa sönder på internet. kommer sluta med att jag blir snål och inte beställer ett skit, men så jävla härligt att man kan och får.. om man vill! och för en shoppingberoende tjej som varit utan pengar i flera månader är det en obeskrivlig känsla. det här är lycka!

det är stabilt

Nolle stod själv mitt på golvet i minst 30sekunder. vi tittade förvånat på varandra och sedan på honom som stod där som en fågelholk med munnen öppen, han var nog minst lika förvånad själv. våran stora, duktiga kille.. känns inte som de första stegen är långt borta nu!

dagens Nolle



Tröja: wear it
Byxa: Lindex


trasmattor is the shiit





syrenerna på gården blommar




till hemmet


nytt på köksbordet

en hylla med plats för foton, ska placeras i våran hall.

nu är det bara nya blomster som fattas.

...allt detta och ändå har jag några hundra kvar på presentkortet jag fick av pappa. Hus och rum var affären, ligger i nacksta, typ bredvid fyndlagret.. och alla borde ta en sväng förbi! : )


till mig


99kr hm

99kr cubus

69kr hm


en hektisk stadstur

Idag tog jag och Nolle en tur till stan.
Han somnade i bilen som vanligt på vägen in, så då passade jag på att låta honom sova kvar där en stund utanför mormor medans jag själv gick in och käkade lunch. då Noel vaknade upp så fick även han äta lite lunch och sedan gick vi ner på stan för att möta upp Elin.

En energisk bebis, som ville vara överallt förutom i vagnen, slutade med en stående bebis i vagnen, en mamma med muggkaffe i den ena, påsar i den andra och en unge i den.. tredje?! puuh..

poster by perlan



en fin ram till denna poster kan lysa upp ett helt rum och självklart ska vi ha en sådan i vårat hem. vill du att den ska förgylla även erat hem? klicka isåfall in er på perlanliving för en beställning.


en orkidé i köksfönstret



Jag älskar att fylla år, för aldrig ser hemmet så fint ut som just efter en födelsedag med alla fina blommor och buketter. Den här fina orkidén fick jag ikväll av Emma, Niclas, Anton, Ylva, Micke, Tomas och Tindra.. Tusen tack! : )


frukttårta


Frukttårta med vitchoklad och hallon mousse!


vi bakar


för idag fyller jag år och ikväll kommer det folk.


det är åren vi aldrig glömmer

Vi har de flesta varit där och även om det kändes så rätt just då och även fast vi "visste" att vi aldrig skulle se tillbaka på oss själva och skratta.. så gör vi det ändå. Det är år vi inte är stolta över, men de är även åren vi absolut inte vill vara utan..

Det fanns fem viktiga regler, följ eller dö!

1. 10kilo foundation,
gärna av något billigt märke så man har råd att smeta på sig tusen lager extra varje dag (här är även läpparna inräknade).

2. bortrakade ögonbryn och ett snett streck ögonbrynspenna.

3. ljusa byxor = mörka underkläder. varför lämna någonting åt fantasin?

4. Ju fler pushinlägg desto större bröst. en 3-6st var ett lämpligt antal och voila hade den lilla A-kupan förvandlats till en dubbelbröstad C-kupa.

5. Skratta, skik eller gråt. så länge du får uppmärksamhet så är alla medel ok!

..och tänk vad smart man borde vara idag, då man redan för 8år sedan visste aaaallllt!


en 13årig katastrof.


sommarfint


behöver jag säga att jag längtar ihjäl mig till nu i veckan då jag ska bränna födelsedagspengar (+ev skattepengar?!) på bara kläder.. de senaste 9 månaderna har jag handlat fyra klädesplagg för knappt en femhundring, så jag tänker bränna allt jag har just nu utan en gnutta skam i kroppen.. sådeså!


söndagstur till bosvedjan

Idag har jag, Johan och Noel varit och träffat Jessica, Jocke och deras lilla Ebba-lii, som är så sjukt söt att man bara vill äta upp na, men de tror jag inte hennes föräldrar skulle gilla så jag pillade henne bara lite på fingrarna istället.

Påvägen hem därifrån så tog vi en extra sväng till Huli och hälsade på mamma, moster och familj.. blev pizza på altan och en massa sol.

Testade även att baka vaniljmuffins med nån jävla skit marängfrosting förut, men orkade fan inte vispa med elvisp då det hade en process på 15min + 10min + 10min så den blev inte helt färdig och istället för att spritsa ut frostingen så hällde jag skiten rakt över muffinsarna och det blev bara ett stort jävla klet av alltihopa. så nu ligger de i soptunnan och jag tänker aldrig baka dom igen!

Nu - sängen.. Godnatt!

dagens jag


kalas och presenter


Noels mormor och Elin kom på besök.. : )


Fick super fina kläder av Elin.. : )



fick även massa fint av mamma! : )

och Nolle fick en badbil.. : )


ajajaj sa bebisen : /


Såhär kan det gå
då man leker med pappa. min lilla bebis klämde fingret och det kom blod.. vem tror ni grät mest? han eller jag?

Nu sover han iaf sedan 30min tillbaka och mamma och Elin är påväg upp hit för att fira mig lite.. : ) fick iaf kontanter av min mormor igår och tror ni jag blev glad eller, för när fan unnade jag mig ett klädesplagg sist? inte en krona av varken mina födelsedagspengar eller skattepengar ska gå till familj, räkningar, hus eller hem.. utan bara till mig, mig, mig.. min garderob behöver verkligen en fet uppdatering och jag vill ha nästa vecka nu, så ja kan bränna upp allt.. : )


o.O

Winnerbäck och lite whiskey.. life's sweeet!

Noel och gammelmormor


gåstol är bra, öl är bättre


jordgubbstårta med vitchoklad


Så då var tårtan äntligen färdig och nu borde främmandet komma vilken sekund som helst... Jag blandade iaf den köpta jordgubbsmixen från dr oetker med färska mosade jordgubbar och vispad grädde och vips så smakade det inte alls fabrikat längre utan riktigt jävla gott.

Sedan gjorde jag vitchokladmousse och lade det på ett lager imellan. grädde längst upp på tåran och ett lager vitchokladmousse över grädden. sedan "ploppade" jag på med grädde på kanterna och garnerade med färska jordgubbar..

får se hur det smakar.. mina födelsedagstårtor får bli lite små experiment inför doptårtorna som jag för allt i världen inte vill misslyckas med.

Här bjuder jag på receptet på den otroliga vitachokladmoussen.. : )

2,5dl grädde
1tsk vaniljstång
0,5tsk äkta vaniljsocker
100g vitchoklad
1tsk smör
2st äggulor

Vispa grädde + vaniljen pösigt, inte hård.
Ställ kallt
Smält vitchoklad, rör ner smör + äggulor och lite grädde.
Blanda chokladröran + grädden.
Låt stå 15min i kylen.


tårtbakning


Efter lite googlade överväger jag att göra egen mousse som fyllning iaf. dr oetker smakar tydligen bara en blandning kemiska ämnen och jag orkar inte chansa.. tur man garderat sig.


när det är som bäst


morgonfika på altan



gårdagskvällen




Noel tokar sig


våran privatchafför



mer tid? tack men... ja tack!

Just nu är det fullt upp med planering. på måndag fyller jag år och på lördag blir det drop in fika för släkten och övriga som känner sig manade att överösa mig med presenter.

Sedan är det dop om tre veckor, så där är vi (jag) i full fart med att få iordning på allt. det är bra mycket mer än vad man tror och jag har äntligen hittat två klockrena låtar vi ska ha och en kille som passar perfekt att spela låtarna på gitarr och sjunga till. blir inget dop i kyrka eller sådär över traditionellt, en präst men inget överdrivet prat om gud, tror det blir skit bra iaf.

Sedan är det midsommar och vi ska förmodligen vara i stugan. och ja, självklart vill jag helt gå inför min nya vuxna roll och lägga in egen sill, baka bröd och göra extra mycket allt, bara för att stressa sönder mig själv så mycket som bara möjligt.

Och sedan vill jag jobba i sommar, men inget kvälls eller helgsjobb så hoppas på att man får jobba på någon av de förskolor jag sagt till att jag finns tillgängliga för. (som om man inte fått nog med blöjbyten och gnälliga ungar)

Ja, kanske inte så mycket.. men min hjärna går på högvarv och varför finns det inte en extra dag efter söndag som heter "tom" - fyll den med vad du vill. jobba för gudsskull inte, barnvakt är obligatoriskt och sitt gärna med en kaffekopp i soffan hela dagen och fundera över livet eller varför inte planera sånt du annars inte hinner? skulle det störa solens gång och skulle sommaren komma sjukt mycket för tidigt om det las till en extra dag? en dag mer eller mindre? jag hade isf hellre haft sommar i mars!

en härlig kväll

Haft en jätte mysig och trevlig kväll nere vid ån. Vi fick både sällskap av familjen Malm/Sellén och Robin och Jocke. Grabbarna fiskade sedan grillade det hamburgare och korv, dracks kaffe och fikade. De små lekte på med sanden och pinnar och vi klarade oss tackochlov utan regn. Glömde självklart kameran hemma, men Emma fick med några kort som jag lägger upp under morgondagen.. : )

Nu har vi nyss sett några nya avsnitt av how i met your mother, endast ett kvar nu.. måste komma fler annars dör vi!

hamburgar lunch + middag




Sitter just nu och väntar på att Johan ska komma hem på en liten lunch, blir självklart hamburgare och på altan, riktigt skönt ute.. och jag som aldrig äter lunch annars tänker njuta sönder. Packat och klart inför eftermiddagen är det också, men liten får gärna sova en liiiiten stund till så vi hinner äta i lugn och ro.. : )

Per Morbergs smarriga hamburgare hittar ni här! : )


tävling hos nikita


Jag tävlar om solskyddskläder från
Sunmate i Nikitas blogg
Var med och tävla HÄR du också!


VOLBEAT KOMMER TILL STAN


se själv!


Per Morbergs hamburgare


På eftermiddagen idag så ska vi antingen ner till älven eller till stugan och fiska, sedan ska vi äta hemgjorda hamburgare där. som jag redan borde startat tillverkningen av då det är 1,6kg köttfärs.. tror hälften får bli en köttfärsås att frysa in till matlådor. hoppas solen håller i sig bara, eller att vi får slippa regnet åtminstonde.


8 erkännanden

1. jag måste raka benen en gång per dag och jag skulle aldrig gå och lägga mig för kvällen utan att gjort det innan. det har hänt att jag lagt mig i sängen, men det har bara resulterat i att jag fått klivit upp lika fort igen då stubben skär sönder mina ben som vässat sandpapper.

2. jag är insmörjnings beroende och det går åt en hel flaska body lotion i veckan. om jag duschar borta och av någon anledning inte fått med mig flaskan i väskan (vilket inte händer) så får jag panik och det känns som hela min kropp är en enda stor öken av torka.

3. jag är väldigt påverkad av vädret. en regning dag kan jag känna att mitt liv inte ens är värt att leva, jag blir grinig och tappar ofta orken till att ens le. mitt grininga humör i sig får onödiga tjaffs och bråk att utbryta vilket i sin tur leder till att dagen (och livet) blir ännu sämre.. som om det inte var jobbigt nog?!)

4. duschen är min frizon. dit går jag ofta då jag måste fundera, gråta, le..  eller i huvudtaget behöver få vara för mig själv en stund, det rinnande vattnet rensar mina tankar och ingen eller inget kan störa mig.

5. mitt temperament når punkter jag själv inte kan kontrollera. älskar jag, så gör jag det med hela mitt hjärta och hatar jag så gör jag det med hela kroppen. du vill inte göra mig förbannad och tro mig, jag vill inte att du gör mig förbannad heller då jag helt kan tappa fattningen och bara se svart.

6. jag kan vara väldigt djup. och funderar alltid ett steg extra över saker och ting, jag nöjer mig inte med ett "därför" utan letar alltid vidare efter meningen och djupet med allt.

7. jag har svårt för att öppna mig riktigt för människor. och har väldigt svårt att prata om känslor, orden finns där men de kommer inte ut och jag hade gärna skrivit ett brev till personen i fråga istället.

8. jag litar inte på människor. framförallt inte tjejer och självklart inte på killar. folk är falska och giriga och det gäller att vara på sin vakt, när det gäller allt.. jobb, förhållanden.. u name it!

..får väll lägga till som nr 9 att jag annars är en väldigt glad och positiv människa så inte ni får helt fel uppfattning om mig. det är inte så att jag en regning dag slänger en sten i huvud på någon jag inte litar på för att sedan skriva förlåt i ett brev och gå in i duschen och grinar.

jag vet vad jag vill och.. jag vill inte

19-7 rakt av, utan uppehåll.. we're back on track. men allt positivt för med sig någonting negativt, eller hur var det? första vilan i vagnen gick sådär, tjurigare unge får man leta efter. men ist för att se det som en timmes jobbigt kämpade så drog vi upp byxbenen och fick en timmes sol.. optimist, javisst!